ubo sam malo po 64... ako ide niže kupujem. svejedno. čudno malo.
JDPL (Jadroplov d.d.)
-
-
-
ubo sam malo po 64... ako ide niže kupujem. svejedno. čudno malo.
Mogao bi biti onaj nadobudni od jučer sa 5200 kom na prodaji, ili kasnije skriveni po 580 kom, samo je promijenio taktiku i prodaje sa pojedinačno malim nalozima, i tako se kamuflira ili....
-
Evo ga nazad na 74 kn, i novi na 75 po 5200. Prati forum pa zafrkaje.
-
Ovaj Tonči izgleda agresivno skuplja, nekako mi se cini da se on malo zaigrao
Ali ne zamjeram, potpuno ga razumijem, ne mozemo se ljutiti na "brata po dionici" sto zeli skupiti koju vise
Mozemo mu ovim putem i cestitati!
Ima taj Tadin i u ATPL bar 1500kom. a vjerovatno i 3500 jer izgleda da tamo ima bar na dva racuna sigurno, svom i croatia, a i treci isto sugerira da je njegov kod agrama po nazivu racuna,sve nekako upucuje da se igra s marginima dosta.
da, može postati jako neugodno s margin kreditima, ako kojim slučajem opet dođe do obustave..
-
Ima taj Tadin i u ATPL bar 1500kom. a vjerovatno i 3500 jer izgleda da tamo ima bar na dva racuna sigurno, svom i croatia, a i treci isto sugerira da je njegov kod agrama po nazivu racuna,sve nekako upucuje da se igra s marginima dosta.
da, može postati jako neugodno s margin kreditima, ako kojim slučajem opet dođe do obustave..
Ispravak netocnog navoda:
Kolega je rekao da vjeruje da Tonci na margin kupuje ATPL, ne JDPL. Iz prilozene liste top 10 je evidentno da JDPL kupuje na ime.
Druga stvar je cinjenica da tek od prije mjesec-dva uopce postoji mogucnost kupovine JDPL na margin, i to za sada samo u Croatia banci (barem koliko ja znam, neka me netko ispravi ako sam u krivu).
-
Ja sam trazio prije otprilike nesto vise od mjesec dana margin da kupim Jdpl, do jedna banka me odbila.
-
Samo na bari zvanoj zse se uopce prica imenom i prezimenom o liku koji posjeduje nekih 300k kuna ili 50k usd neke dionice.
Ne podcjenjujem tu brojku kao takvu, sve 5 ali kad vidim gdje smo suze mi krenu, pomorska zemlja sa 20 bulkera i market maker sa cifrom osrednjeg bmw-a.
Imamo lokalnog buffeta, bravo zse! I bravo Tonci
-
Ne podcjenjujem tu brojku kao takvu, sve 5 ali kad vidim gdje smo suze mi krenu, pomorska zemlja sa 20 bulkera i market maker sa cifrom osrednjeg bmw-a.
Nemoj tako, za te novce se da naci vec i fini BMW
-
Mozda lani mitkko, sada imamo INFLACIJU
(pojma nemam koliko kosta osrednji bmw ali imam osjecaj da nas tonci lagano krstari u nekoj takvoj pili, ray ban na ocima, crveni marlboro u ustima, lakat preko vrata...)
-
(pojma nemam koliko kosta osrednji bmw ali imam osjecaj da nas tonci lagano krstari u nekoj takvoj pili, ray ban na ocima, crveni marlboro u ustima, lakat preko vrata...)
Jedan kolega je nedavno ovdje imao koncept šverca vozila 🙃✌️ mozda neo... U svakom slucaju zanimljivo. Bit ce do malo prodajem mladi sir i 20 dionica jdpl.😀😀
-
-
Hm, da, zaboravih inflaciju
Ali, da se vratimo na temu... pari mi se da ce Tonci do Bozica od ovog ulaganja u JDPL moci kupiti dva takva BMW-a Zeznio je inflaciju, i jos mu ostane za nekoliko steki Marlbora i nove cvike
Zna covjek kako se to radi
-
Ja sam trazio prije otprilike nesto vise od mjesec dana margin da kupim Jdpl, do jedna banka me odbila.
U pocetku sam trazio 600tis kn, kad su me odbivali trazio sam i dosta manje, ali corak.
-
U pocetku sam trazio 600tis kn, kad su me odbivali trazio sam i dosta manje, ali corak.
Od svih banaka koje sam gledao, nasao sam da jedino Croatia od nedavno prihvaca JDPL. Dionica je na B listi instrumenata, daju margin u omjeru 1:1.
-
Dat ce ti kad dinica bude 100-150 😀, kad je bila 30-40 to im nije zanimljivo 🤣
-
Hm, da, zaboravih inflaciju
Ali, da se vratimo na temu... pari mi se da ce Tonci do Bozica od ovog ulaganja u JDPL moci kupiti dva takva BMW-a Zeznio je inflaciju, i jos mu ostane za nekoliko steki Marlbora i nove cvike
Zna covjek kako se to radi
svakako divno saznanje u vremenu kada je sve bajno a možda te samo korak naprijed dijeli od pada u ponor.....
-
gdje je taj popis?......ne vidim ga........ako ne uvjetuje i dionica koju kupuju ode dole dođe i margin call......ne ili?
-
Samo na bari zvanoj zse se uopce prica imenom i prezimenom o liku koji posjeduje nekih 300k kuna ili 50k usd neke dionice.
Nažalost ali takva smo mala bara a Jdpl je lokvica u toj bari......zapravo nije ni lokvica u bari nego samo kap........
-
Ja sam u zalogu nudio podravku sa dvostrukim vecom vrijednosti nego li je margin, ali Jadroplov ne moze.
Postojao je popis dionica koje su se mogle uzeti.
divno su ograničeni a pogled unaprijed ne ide im dalje od prvog zavoja.......po tome plastično ispada da ni podr ni jdpl nemaju baš neki potencijal ( a i podr je u riziku od velikog pada) i u visokom su riziku ili ja nešto ne razumijem?.......
-
Bilo bi logicno da deponiras određeni broj dionica, one koje su stabilnije i banka prihvaca, a kad padnu ispod određene razine da moras intervenirat, ili stavit $$$ na racun ili prodati nesto od tih dionica, barem je tako bilo.
Ali mene to ne zanima, to je kao da si vezes konop oko noge ili vrata i ides barkom na more pa se nadas da neces ispasti iz camca, a ako ispadnes da ces moci plivati onda
-
Da li je itko pravio izračun dobiti za ovaj kvartal?
-
-