Neka me netko prosvijetli - zašto sad nakon objave ovi danas prodaju na burzi?
TUHO (TURISTHOTEL d.d.)
-
-
-
Neka me netko prosvijetli - zašto sad nakon objave ovi danas prodaju na burzi?
U petak se oko 14h pojavio prodajni nalog od 200kom na 595 i ja sam samo čekao kad se me poklopiti na 590, medjutim nije htio.
Onda kad je izasla objava o odobrenoj ponudi sam se grizao da ja njega nisam pokupio na 595 jer sam imao sredstva.
Odmah sam stavio kupovni nalog od 199kom na 595 i stajao je sve do jutros........i vidi čuda, djelomicno prosao.
Tko bi rekao da se i ova vremena voli tako poklanjati novce......srecom za mene......
-
Sad netko opet nudi 500kom po 600.
Valjda su to oni koji su kupovali po 575 i sad vide neke bolje prilike na trzistu (da mi je znati koje).
Ili mozda netko tko jos ne vjeruje da je TNPL i sluzbeno objaviti ponudu i kupiti po 610,53 ?
-
Evo, ponuda expresno objavljena na ZSE.
Hoce li se sad maknuti ovaj pozer sa 600 ili ce se mozda prosuti kad-tad, ako bude srece...... -
Nije baš primamljivo, za kupnju na 600€ prinos od 1,3% nakon brokerske naknade. Još na to treba platiti porez, a koliko bi se uopće čekalo do isplate?
-
Evo, ponuda expresno objavljena na ZSE.
Očekivano. Žure čim prije ugrabiti plijen. Zazivam novog ponuđača (ukoliko postoji) da požuri -
Nije baš primamljivo, za kupnju na 600€ prinos od 1,3% nakon brokerske naknade. Još na to treba platiti porez, a koliko bi se uopće čekalo do isplate?
cca 5 tjedana od dana objave - znaci za koji da u NN -
Ja da imam jos par miliona viska, uopce ne bih razmisljao......a mislim da takvih ima dosta, samo ne prate........
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/TUHO/COI-TUHO-e89aeaeab2ef73d9fa449679666930b9.pdf
Mebi li bilo prigodno prezentirati FI za 2022.g. ako je čak moguće u Eurima ?
Tko želi ostati u dionici da vidi kako posluje preuzimatelj odnosno mogući većinski vlasnik.
-
Jeli ovo krivo čitam ili oni sami kažu da su im nudili extra obveznice a prodavatelji nisu htjeli?
Valjda im je previše bilo?
O povlaštenim informacijama ni riječi.Znači da će za to netko odgovarati pa se nisu tili dodatno izlagati 🤗
-
Kako god bilo, ja ću svoje prodati u ponudi, a ako oni kupe iznad te cijene nakon isteka trajanja ponude ili dodje ili dodje do pravosudnih odluka koje ce stvari usmjeriti u tom smjeru, tak i tak moraju svima nadoknaditi razliku u cijeni.
-
-
Kako god bilo, ja ću svoje prodati u ponudi, a ako oni kupe iznad te cijene nakon isteka trajanja ponude ili dodje ili dodje do pravosudnih odluka koje ce stvari usmjeriti u tom smjeru, tak i tak moraju svima nadoknaditi razliku u cijeni.
Je, ako se ne dogovore sa tuziteljem prije kraja parnice. Oni se vole dogoriti ispod stola.
-
Skoblar i očito nije za prodaju,vjerojatno bi uz njega ostalo još dioničara kad bi mirovinci malo stisli i pokupili ostatak.
Erste ima tu friški veći ulaz i solidan postotak na dividende sljedećih 600 godina.Ovakve pozicije bi se tribale držati i pojačavati.
Politička volja bi tribala kontrasmjer okreniti.
Ode zemlja,uhodano,zdravo i profitabilno poslovanje u nepovrat.
Na TPNG su imali lošu poziciju u odnosu na većinskog zbog statuta o dokapitalizaciji sa stvarima i pravima.
Ovdi tog nema u statutu,imaju prostora za borbu ili je lakše okreniti drugi obraz.
Tržište kapitala se raspada evo i LKRI izgleda odlazi.Preporod JDPL ih navodno ne zanima,ATPL prošlogodišnja i ovogodišnja 10% dividenda im nije u fokusu.
Prodajmo i to ionako imamo jaku HRM pa nam ne triba više brodova 😢
Banke su u tudim rukama,ZABA van praga,riješimo se svih do kraja,što će nama to?
Najbolje da ulože u kripto pa uživamo u razvoju i penzijama jer ovakvo ulaganje da bi se prosljeđivalo dalje nigdi ne vodi.
-
Evo.......ima tko ima.......pokupio sve po 600 u jednom cugu.....blago njemu......
-
Eto......svi se nesto bili raspričali kako se ne isplati tu kratkoročno parkirati lovu na mjesec-dva do isteka ponude i isplate, a sad čovjek vise ne moze kupiti ni par mizernih komada ispod 600kn.....
Kupnja se odjednom povampirila......
-
TURISTHOTEL d.d. - Mišljenje Uprave ciljnog društva i mišljenje Predstavnika radnika o ponudi za preuzimanje Zanimljivo......vrlo vrlo zanimljivo......
-
bogami, kolega, ovo je fakat vrlo zanimljivo!
moglo bi tu biti koječega, pogotovo ako odaziv bude sloab i ne skupe 50+1 dionicu
-
Što ako skupe 50%+1? Onda moraju opet dat obvezujuću ponudu po istoj cijeni? (prešli su 50%, po toj cijeni)
-
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…u-foto-20230327 komentira se i predviđa pobjeda neprijatelja
-
Jos sitno brojimo do isplate i da vidimo koliko je ljudi prihvatilo ponudu.
Ovaj koji se natrcio na 610 mi nije jasan - nije prodao u ponudi, a niti ne čeka očekivanu dividendu......
-
Cak je i Frane Skoblar prodao, na nekih 95 posto su skoro. Nema tu vise leba za nas.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166
- LodeRunner