Ako slucajno, osim mene, ima netko tko drzi THMT (Tehnomont)...izglasana je divka 28,8kn, ali im treba poslat podatke...dodatne informacije mozete pronac na njihovim stranicama
TEHNOMONT BRODOGRADILIŠTE PULA d.o.o. | Financijski izvještaji
Ako slucajno, osim mene, ima netko tko drzi THMT (Tehnomont)...izglasana je divka 28,8kn, ali im treba poslat podatke...dodatne informacije mozete pronac na njihovim stranicama
TEHNOMONT BRODOGRADILIŠTE PULA d.o.o. | Financijski izvještaji
Ako je cijena 130 kn ovo su lijepe vijesti
Na C ERP-u se nudi 205 dionica za 1435 € iliti ga 7€/ dionici. Dividenda na dan 18.072023. po dionici iznosi 4 €.
https://media.tehnomont.hr/documents/ca858abc577714c68d4194cebe623e53.pdf
Tko voli nek izvoli, rok 05.06. do 15.30.h
Lp
Prošle godine je Tehnomont brodogradnja pripojen Tehnomontu d.d.
Sad je u tijeku spajanje dionica Društva.
Zanimljivo je da se 250 "starih dionica" pretvara u 1 "novu" dionicu.
Svi koji posjeduju dionice imaju priliku nadokupiti do 250 dionica (ako ih imaju manje) kako bi dosli do 250, i to po cijeni 61,31 po dionici koje će onda postati 1 "nova" dionica.
Što bi značilo da jedna nova dionica košta 15.327€.
Je li to nešto uobičajeno u svijetu dionica? Da je 1 kom dionice tako skup?
Display MoreProšle godine je Tehnomont brodogradnja pripojen Tehnomontu d.d.
Sad je u tijeku spajanje dionica Društva.
Zanimljivo je da se 250 "starih dionica" pretvara u 1 "novu" dionicu.
Svi koji posjeduju dionice imaju priliku nadokupiti do 250 dionica (ako ih imaju manje) kako bi dosli do 250, i to po cijeni 61,31 po dionici koje će onda postati 1 "nova" dionica.
Što bi značilo da jedna nova dionica košta 15.327€.
Je li to nešto uobičajeno u svijetu dionica? Da je 1 kom dionice tako skup?
nije uobičajeno ali kad se par velikih žele riještit malih dioničara to se događa.......pevex npr......
Je li to kao neki dobar pokazatelj?
Interesira me šta će biti sa našim dionicama,koji imamo manje od 250 a ne želimo ni prodati ni dokupiti?
Hvala
Može li mi netko objasniti stavku 1.