https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/KTJV/FI-KTJV-588e5a05bb2c7989ee3e1c81ebf6d269.pdf
Dobit cca. 9.81kn po dionici. Zahvaljujem gospon Moller na pravodobnom informiranju.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/KTJV/FI-KTJV-588e5a05bb2c7989ee3e1c81ebf6d269.pdf
Dobit cca. 9.81kn po dionici. Zahvaljujem gospon Moller na pravodobnom informiranju.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…c81ebf6d269.pdf
Dobiti cca. 9,81kn po dionici. Zahvaljujem gospon Moller na pravodobnom informiranju.
ništa, ništa:svetac:
mnogi su Ktjv prepoznali samo po dobrom vinu, iako to ni približno nije tako, ovaj zadnji potez s kupnjom Žitoprometa uboli su u najboljem trenutku
ovo bi mogla biti dobra kombinacija s dividendom, da krene s kvartalnom isplatom, tako da se odjednom ne podijeli previše radi likvidnosti, a mi bi onda mogli češće navratiti u
https://www.kutjevo.com/webshop
a mogli bi bome malo i pogledati kako stoje ostale djelatnosti
nadam se kada ozbiljnije krene prodaja ulja od sjemenki grožđa da će biti svake godine za izvanrednu dividendu , do sada se to bacalo
[mediji]
[/media]evo još malo zanimljivosti
kakva su razmišljanja, koliko bi u nekoj arapsko - kineskoj varijanti netko platio ovaj "gruntek"
Ništa ta novost ne znači. Stranci su i do sad mogli osnovat d.o.o. i kupovat zemlje koliko im drago. Male parcele za privatne kupce ionako ne znače ništa, a i pitanje je kome treba nekoliko hektara privatno. Za ozbiljnu proizvodnju trebaju velike parcele i za takvu ozbillniju kupnju nije ni dosad bilo problem osnovat firmu ili kupit već gotovi kombinat.
pakovanje 100ml, mala bočica, lijepa cijena
prvi puta prodano preko 1mil. butelja
Vlada RH čestita i želi sretno Martinje,
evo malo novih vijesti iz "kombinata" ( u kojem li je podrumu ovaj novinar zapeo)
spoj vina i meda , medovina
Danas nam nema voditelja smjene na temi (zgleda ga uvatila neka forumska viroza), pa samo da napomenem da je danas glavna skupstina sa dnevnim redom izvanredne dividende.
QuoteDisplay MoreTočka 2. Odluka o isplati dividende
„1. Dioničarima Kutjeva d.d., imateljima redovnih dionica oznake KTJV-R-A i KTJV-R-
B, isplatit će se dividenda u iznosu od 0,91 kuna po dionici.
2. Dividenda iz točke 1. ove Odluke bit će isplaćena iz zadržane dobiti Kutjeva d.d.
ostvarene u 2019. u iznosu od 6.466.692,05 kuna.
3. Dividenda će se isplatiti dioničarima koji su upisani u depozitoriju Središnjeg
klirinškog depozitarnog društva (SKDD) na dan 12. prosinca 2022. godine. Datum od kojega
će se trgovati dionicom društva Kutjevo d.d. bez prava na isplatu dividende je 09. prosinca
2022. godine. Tražbina za isplatu dividende dospijeva 15. prosinca 2022. godine
Danas nam nema voditelja smjene na temi (zgleda ga uvatila neka forumska viroza), pa samo da napomenem da je danas glavna skupstina sa dnevnim redom izvanredne dividende.
vidim da za rukovodeća mjesta nema problema za zamjenu, samo kada
treba šljakati, nema nikoga na vidiku, još tri dana kupnje do dividende, biti će malo i za puricu i za vino, dosata je bilo bureka cijelu godinu, kada već nismo dobili posao iz snova
Jel nam ovo dobro ili lose za Kutjevo? Tko zna neka digne ruku..
Investment-Grade Wine Outshines Stock Market In Tumultuous Year | ZeroHedge
Jel nam ovo dobro ili lose za Kutjevo? Tko zna neka digne ruku..
mislim da je kutjevačka arhiva oko 10mil.€ tako da može lijepo rasti, inače ako dođe do smaka svijeta, ne bi bilo loše zadnju Skupštinu održati u arhivskom podrumu
mislim da je kutjevačka arhiva oko 10mil.€ tako da može lijepo rasti, inače ako dođe do smaka svijeta, ne bi bilo loše zadnju Skupštinu održati u arhivskom podrumu
Ma kakvu zadnju skupstinu, svaku skupstinu! Tko zna tko ce od nas ziv docekati smak svijeta..
Bit ce od dividende za par finih boca vinceka
Ma kakvu zadnju skupstinu, svaku skupstinu! Tko zna tko ce od nas ziv docekati smak svijeta..
stigle pare,
sutra krećemo, valjda će do ponedjeljka biti dosta
ako još niste poklikali svoju narudžbu, neće izgleda biti jeftinije
Nexe otisao na godisnji?
Nexe otisao na godisnji?
od danas je u CT režimu, pa nije baš zgodno rušiti, iako ne znam tko njima računa cijenu, valjda Mesić
od danas je u CT režimu, pa nije baš zgodno rušiti, iako ne znam tko njima računa cijenu, valjda Mesić
Tko god im racuna meni bi bilo drago da nastavi racunati jos koji mjesec.