Grobna tišina, a po dionici se bome "klošari" 

MONP (MON PERIN d.d.)
- 

- 

- 
			malo pomalo.... 
- 
			https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/58975 malo pomalo.... Sto malo po malo ? 
- 
			https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/58975 malo pomalo.... Sto malo po malo ? povećavaju ulog 
- 
			Sto malo po malo ? povećavaju ulog Ahaaa.  Kud mene moj kreativni alkoholom pojeđen mozak odveo. Bolje da ne znaš ! Kud mene moj kreativni alkoholom pojeđen mozak odveo. Bolje da ne znaš ! 
- 
			Sjela dividenda upravo.  
- 
			Bok..se treba opet prijavit ili imaju podatke od lani? 
- 
			Je sjelo i meni..👍 
- 
			Je li ima netko da mu nije sjela dividenda? 
- 
			Meni nije sjela jer sam tek nedavno uložio nekoliko hiljadarki u ovo čudo dok ih je bilo po 6,50...isplaćuju direktno kao i Adris - pa sam im jučer poslao svoje podatke, malko prelistajte forum stranicu - dvije prije kolega je sve opisao sa kontaktima i obrascem. Potvrđujem da su mi potvrdili sve što sam im poslao i sad čekam lovu, dividendu. lp, 
- 

- 
			Meni nije sjela jer sam tek nedavno uložio nekoliko hiljadarki u ovo čudo dok ih je bilo po 6,50...isplaćuju direktno kao i Adris - pa sam im jučer poslao svoje podatke, malko prelistajte forum stranicu - dvije prije kolega je sve opisao sa kontaktima i obrascem. Potvrđujem da su mi potvrdili sve što sam im poslao i sad čekam lovu, dividendu. lp, Hvala. 
- 
			Meni nije sjela jer sam tek nedavno uložio nekoliko hiljadarki u ovo čudo dok ih je bilo po 6,50...isplaćuju direktno kao i Adris - pa sam im jučer poslao svoje podatke, malko prelistajte forum stranicu - dvije prije kolega je sve opisao sa kontaktima i obrascem. Potvrđujem da su mi potvrdili sve što sam im poslao i sad čekam lovu, dividendu. lp, Hvala. Pozdrav, dali je sjela dividenda nekome ko se kasnije registrirao? 
- 
			Pozdrav, nije, obećali su do kraja kolovoza. Podla laž! budu dok nađu novac... lp, 
- 
			Da, čudno. A bit će jednom 
- 
			Obećali zadnji tjedan 8 ili prvi 9. Ništa od toga. Ištrijanski špažićari i kokošari. Ne kužim tu foru sa posebnim prijavljivanjem i dostavom podataka, zašto ne mogu kao i svi ostali isplatit dividendu? 
- 
			Obećali zadnji tjedan 8 ili prvi 9. Ništa od toga. Ištrijanski špažićari i kokošari. Ne kužim tu foru sa posebnim prijavljivanjem i dostavom podataka, zašto ne mogu kao i svi ostali isplatit dividendu? Meni ide automatikom svake godine .... 
- 
			Obećali zadnji tjedan 8 ili prvi 9. Ništa od toga. Ištrijanski špažićari i kokošari. Ne kužim tu foru sa posebnim prijavljivanjem i dostavom podataka, zašto ne mogu kao i svi ostali isplatit dividendu? Ne isplaćuje niti Adris direktno, ali jedanput dok uđete u "sistem" ide automatikom. lp, 
- 
			Obećali zadnji tjedan 8 ili prvi 9. Ništa od toga. Ištrijanski špažićari i kokošari. Ne kužim tu foru sa posebnim prijavljivanjem i dostavom podataka, zašto ne mogu kao i svi ostali isplatit dividendu? Ne isplaćuje niti Adris direktno, ali jedanput dok uđete u "sistem" ide automatikom. lp, Da imaju para isplatili bi, ali.... 
- 
			Ne isplaćuje niti Adris direktno, ali jedanput dok uđete u "sistem" ide automatikom. lp, Da imaju para isplatili bi, ali.... nije im neka reklama 
- 
			Da imaju para isplatili bi, ali.... nije im neka reklama Nije bitno što je sramotno, glavno da je korisno, rekao bi moj daljnji rođo. 
- 

- 

Nepročitani postovi
- 
			- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor

- 
		- 

- 

ARNT (Arena Hospitality Group d.d.) 456- harpun
- October 30, 2025 at 9:01 PM