1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Aktualno (vijesti)

• zlocesti
  • April 2, 2021 at 2:45 PM
  • zdenkic
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,265
    • September 21, 2023 at 3:05 PM

Specijalci spriječili ulazak migranata u RH pa prijavili pucnjavu iz njihova smjera - Index.hr

jesam li jedini koji vidi ovo kao jedan od najvecih problema u bliskoj buducnosti?

ne znam kolko pratite, ali u italiji na jedan otocic lampedusa , na 6 tisuca stanovnika doslo je sada 10 tisuca migranata iz afrike

znaci cista invazija

da se to desi nama, a koliko vidim po reakcijama hoce, pitanje je samo vremena, mislim da cemo imat velikih problema, jer ce to direktno utjecat na turizam

a bez turizma, smo nula

o tome koliko je to destruktivno generalno za domace stanovnistvo, ne treba uopce raspravljat

• Milijarder
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,428
    • September 21, 2023 at 3:12 PM
    Quote from zdenkic

Specijalci spriječili ulazak migranata u RH pa prijavili pucnjavu iz njihova smjera - Index.hr

jesam li jedini koji vidi ovo kao jedan od najvecih problema u bliskoj buducnosti?

ne znam kolko pratite, ali u italiji na jedan otocic lampedusa , na 6 tisuca stanovnika doslo je sada 10 tisuca migranata iz afrike

znaci cista invazija

da se to desi nama, a koliko vidim po reakcijama hoce, pitanje je samo vremena, mislim da cemo imat velikih problema, jer ce to direktno utjecat na turizam

a bez turizma, smo nula

o tome koliko je to destruktivno generalno za domace stanovnistvo, ne treba uopce raspravljat

Display More

Bio sam u Italiji u šopingu na 3 Kralja, na potezu između Venecije i Trsta.

Nismo mogli vjerovati, odjednom smo se svi pogledali s istim pitanjem: gdje su Talijani? =O

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • September 21, 2023 at 3:19 PM

moja supruga je nedavno bila u grazu, ona se snalazi po austriji i de ko doma i prvo što mi je rekla kada se vratila kući da je pošla u burg tramvajom ali ju je toliko bilo strah od svih tih mračnih likova tamo da je odmah izašla i uzela taxi ?(

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • September 21, 2023 at 3:29 PM
    Quote from zdenkic

znaci cista invazija

a bez turizma, smo nula

Display More

sve je dobro dok ne ulaze u kuće, jer kako naša policija djeluje, dok oni dobiju naloge da ih smiju istjerati, mogli bi prenoćiti jedno tjedan dana, pa će onda Brnjac reči kako imamo povećane rezultate dolazaka i noćenja, ovo postaje sve jadnija države pod upravljanjem tih EUbirokrata, jer budimo realni, što se njih tiču naši problemi,

njihov krajnji cilj možda i jeste da uznemire ovaj cijeli jug i da svi krenemo u veliku seobu prema sjeverozapadu, jer oni imaju kapital, samo im nema tko raditi, a ovakve stvari sigurno mogu ubrzati procese, iako mi nismo ovima u prolazu za sada zanimljivi, ali ako ih ovdje stopiraju, mogli bi se oni polako naseljavati

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • September 21, 2023 at 3:47 PM
    Quote from zdenkic

znaci cista invazija

a bez turizma, smo nula

Display More

vidit ćete svoje kad Tomica proglasi ZG "sanctuary city".

to vam je, uz odrast, zadnji "modni krik" Soroševaca :S

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • September 24, 2023 at 7:05 PM

ne znam, al kao da sa upao u vremeplov. i to vremeplov nocnih mora .

Sve više mrtvih na Kosovu. "Napadači sa zoljama upali u manastir". Stižu specijalci
    JEDAN kosovski policajac je ubijen, a drugi je ozlijeđen u pucnjavi u selu Banjska na sjeveru Kosova rano jutros. Sukobi se nastavljaju.
    www.index.hr

reciklirano iz 1991

Na današnji dan 1991. u četničkoj zasjedi u Budačkoj Rijeci ubijena su 3 mlada hrvatska policajca
    Zasuti su rafalnom paljbom
    radio-mreznica.hr

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • September 24, 2023 at 8:12 PM

ne znam..predmetni prostori su i više nego isprepleteni i nacionalno i kriminalnim interesima a.svi su nabrijani samo na nacionalno ali ja bi ipak prije toga dao šansu da se radi o nekim dobro opremljenim i organiziranim kriminalcima kojima se nesretni policajac, da li slučajno ili namjerno umiješao u kriminalnu rabotu ili su pak dio iste organizacije koja je zbog nečega došla u sukob između sebe....budemo vidjeli o ćemu se radi kada se situacija stavi pod kontrolu :|

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • September 24, 2023 at 8:18 PM

a gle sve je moguce al nekako mi ovo ne lici na "MARAŠ"ov posao . prije na neki srpski svet. balvane smo vec vidjeli prosle godine(ili je to bilo u ovoj ) sad su to podigli na visi nivo.

ko da gledam u grah(graf) prvo rame sad je glava . pa ce na drugo rame i .... sve vec vidjeno nekoliko puta na nasim prostorima od 90 naovamo. spranca je uvijek ista . glavni glumac uvjek dolazi iz SR a ostali se mjenjuju. slo-hr-bih-kosovo-CG pa evo opet kosovo.

EDIT: evo prije par minuta i Vucko je rekao da je to ipak balvan revolucija na vrhuncu.. MARAŠ i ekipa poslove ipak obavljaju u miru i tisini.

Rekao da je noćas oko 2.46, "grupa Srba sa Kosova i Metohije, postavila dva kamiona kao barikade u Banjskoj na severu Kosova i Metohije". "Zatim, dolazi kosovska policija koja pokušava da ukloni te barikade, tu dolazi do sukoba sa Srbima koji su barikade postavili i u tom sukobu je ubijen policajac i ranjeno još jedno lice", dodao je.

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • September 24, 2023 at 8:21 PM

nema generacije na Balkanu koja nije doživjela barem 2 rata 🤷

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • September 24, 2023 at 9:12 PM

zato što je tenkre vučić nedavno bio u americi, mljeo neke gluposti pred praznom dvoranom UN i usput dobio direktivu od amera da nešto potpali. sad ćemo vidjeti do kud to ide.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • September 24, 2023 at 9:20 PM

ajme.. sad tek kuzim onaj clanak o cijepljenju i IQ :D

ko ce bit kriv ako nece amer. kaj bi vucic to sam na svoju ruku. pa ni slobo nije to sam na svoju ruku. sve je to u dosluhu s amerima. cak je bombardiranje BG bilo u dosluhu srba i amera...

mozda da odete bar po jednu dozu :D

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • September 24, 2023 at 9:25 PM
    Quote from st-brajo

nema generacije na Balkanu koja nije doživjela barem 2 rata 🤷

i naši imaju trening, mogla bi uskoro utakmica

Thompson u Čavoglavama slavio u društvu Gotovine i Skeje: ‘Udrili gromovi, idu ljuti pauci i crni hosovci!‘
    Na snimci pjevač izvodi svoju novu pjesmi naziva ‘Pjevaj Sokole‘
    www.jutarnji.hr
  • verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • September 24, 2023 at 9:27 PM

pa i slobo je bio američki čovjek. za ovoga to valjda svako sa srednjom školom zna. tony blair mu savjetnik. ti stvarno nemaš ni trunke mašte jer su te natisti skroz lobotomizirali.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • September 24, 2023 at 9:28 PM
    Quote from emil

ajme.. sad tek kuzim onaj clanak o cijepljenju i IQ :D

ko ce bit kriv ako nece amer. kaj bi vucic to sam na svoju ruku. pa ni slobo nije to sam na svoju ruku. sve je to u dosluhu s amerima. cak je bombardiranje BG bilo u dosluhu srba i amera...

mozda da odete bar po jednu dozu :D

ja svoju prepuštam potrebitijima ^^

https://twitter.com/i/status/1700886354966573388/

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • September 24, 2023 at 9:30 PM
    Quote from verdi

pa i slobo je bio američki čovjek. za ovoga to valjda svako sa srednjom školom zna. tony blair mu savjetnik. ti stvarno nemaš ni trunke mašte jer su te natisti skroz lobotomizirali.

:D

a tony blair je najpoznatiji kao glavni u americkom senatu zamalo bio predssdnik SAD-.a :D..pravi americki covjek :D on i slobo :D

al za slobu se slazem. u biti je on sam sebe bombardiral :D

sad cekam jednu tipa i putin je amerciki covjek i napao je ukrajinu po americkom naredjenju.

tako to pravi necjepisa shvaca :D

e sad kad sam se dobro nasmijao mogu mirno prilec

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • September 24, 2023 at 9:33 PM

prije sam mislio da imaš cca 15 godina. sad već ciljam na 12. između ostalog previše smajlića za nekog punoljetnog.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • September 24, 2023 at 9:35 PM
    Quote from verdi

prije sam mislio da imaš cca 15 godina. sad već ciljam na 12. između ostalog previše smajlića za nekog punoljetnog.

kriva ti je procjena. tek 8 imam . zato i perem pod s tobom tako lako :D isti nivo samo su godine na krajnjim pozicijama (8-78)

a sad kad smo se malo nasamarali(bar ja tebe) mogu u krpe. ipak mi je crtic odavno prosao :D

smajlic za kraj :D

• Hrx84
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,116
    • September 24, 2023 at 10:03 PM

80-ih i 90-ih je svatko bio američki čovjek. A čiji su ovi današnji i šta kuhaju tko zna...

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • September 24, 2023 at 10:22 PM

evo ti jedan primjer. sanna marin je uvukla finsku u nato (svi smo vidjeli kako) nakon toga je dala ostavku i vratila se nazad u london gdje je i prije živjela. sad radi u zakladi tony blaira za milion funti godišnje. a finska je već počela osjećati ekonomske posljedice toga. rusi im zaplijenili tvornice, ukinuli resurse i td. u glavnom milijarde štete je ona prouzročila. ako pratite mjesta obrazovanja, prijašnja radna mj. lako skužiš tko je čiji. koga zanima samo neka prouči od kud se pojavio onaj crnogorac jakov miletić. stvari su toliko očigledne da ne mogu vjerovati koliko je narod slijep.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • September 25, 2023 at 10:57 AM
    Quote from emil
    Quote from verdi

:D

a tony blair je najpoznatiji kao glavni u americkom senatu zamalo bio predssdnik SAD-.a :D..pravi americki covjek :D on i slobo :D

al za slobu se slazem. u biti je on sam sebe bombardiral :D

sad cekam jednu tipa i putin je amerciki covjek i napao je ukrajinu po americkom naredjenju.

tako to pravi necjepisa shvaca :D

e sad kad sam se dobro nasmijao mogu mirno prilec

Display More

gospon emil, vi ćete biti locirani, uhićeni i mora vam se hitno prisilno izvaditi to cjepivo, ^^

od kada je to Putin nečija marioneta, kada se za njega provjereno da je pravi mirotvorac, više tvorac nego miro

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 25, 2025 at 7:51 PM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 25, 2025 at 7:51 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      907k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 25, 2025 at 7:51 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Online korisnici na ovoj temi

• 2 gostiju
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt