Da bi nesto bilo bull trap prvo bi se morali uvjeriti da je coronavirus preokrenuo dugorocni uptrend uzrokovan jeftinim novcem, a ne da nema nikakvog dokaza za to vec dapace, najavljuju se nove monetarne mjere. U sukobu tisuca milijardi dolara i omalene gripice kladim se na ovo prvo.
Best buy
-
-
-
dugorocni uptrend uzrokovan jeftinim novcem ne može trajati vječno pogotovo što je u raskoraku sa rezultatima kompanija koji pokazuje usporavanje
-
Vjecno ne moze, ali jos vrlo dugo ne da moze nego sigurno hoce. Ja za svoje tvrdnje imam materijalne dokaze, monetarnu politiku, sadasnju, i najavljenu, a vi za svoje nemate nista osim nagadjanja.
Coronovirus je kratkotrajan poremecaj. 80-90 tisuca ljudi u Kini i tamo se vec vidi kraj. U EU ce slicno tome doci do 50-100k i kraj je i tu.
-
nitko ozbiljan ne misli da amerika može još gore , da je sve u redu ne bi tražili da fed reagira
-
nitko ozbiljan ne misli da amerika može još gore , da je sve u redu ne bi tražili da fed reagira
Kolega, ne dijelim vaše mišljenje. I što ćemo sad!?
-
Odgovor je već stigao:
Ništa konkretno G7 nije dogovorio!
Moguće da tonemo svi skupa ponovo uskoro!
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Poslije Australije, Malejzije evo i očekivane reakcije u Americi:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
ADPL, OPTE, DLKV, MDKA...
- danas sam kupila nešto malo ADPL po 187.50 kn,
- to mi se činilo nekako jeftino, zadnji dan akontacije div.
- jučer sam bila na kupnji malo više OPTE 5.85 kn ali prošla baba s kolačima a u jednom trenutku moja ponuda je bila najbolja pa na kraju ništa od kupnje.
- imam nešto love, brzinski sam napravila keš poziciju jer mi je DLKV pojeo svu slobodnu lovu, na kraju je dobro ispalo. dobro izvješće i dionica raste, ali je za mene i dalje u kategoriji "smeće".
- kad sam pravila keš poziciju jednu nelikvidnu dionicu sam dobro zatukla dolje, prodala sam i malo MDKE. imam ju previše, sada mi je žao što sam to prodala ali takav vam je život.
- sada imam nešto keša, ali ima i dobrih prilika, potrošiti keš ili ne ?????
- napravila sam inventuru svih svojih investicija, pretežno sam u dobrim dionicama koje su imale o.k. poslovanje i sada očekujem dividende koje mi dođu nego tako za trošenje i malo za reinvestiranje.
- jednostavno mi je žao takve dionice prodavati a znam da je keš zakon.
- teška vremena za neke pametne odluke.
-
Neo
Student
Mislim da uzivaju oni koji su kupili na 141kn kad sam prvi postao graf i pisao da kupujete. Cak me i koleginica Ivana pratila tada i rekla da brutalno zaradjuje napokon i ona. Isto je doticna uradila i na Ernt. A sad to radi i na Lkpc kako sam joj sugerirao. Al ovi sto su ulazili na 195kn jer nisu znali u sto ulagati sad uzivaju u poprilicnim minusima.
TA je egzaktna nauka, Ht ce jos dolje i tu nema price.
Lako je kupovati kada imate savjetnika
-
-
St
Lako je kupovati kada imate savjetnika
- za kupnju vam ne trebaju savjetnici nego keš.
-
Za kupnju ti treba dobra procjena i cash.
-
nadam se da nema ljutnje
-
- i corona virus.
- ameri su dobro pali, a to bi značilo kako i mi sutra ronimo.
- e sada kupovati, prodavati.... teške odluke u još težim vremenima.
-
- ima li koji doktor na forumu da mi da odgovor na jedno jednostavno pitanje.
- do kojeg datuma ili mjeseca traje obična gripa ???
- je li to kojim slučajem kraj Ožujka (March).
-
- ima li koji doktor na forumu da mi da odgovor na jedno jednostavno pitanje.
- do kojeg datuma ili mjeseca traje obična gripa ???
- je li to kojim slučajem kraj Ožujka (March).
-
- i corona virus.
- ameri su dobro pali, a to bi značilo kako i mi sutra ronimo.
- e sada kupovati, prodavati.... teške odluke u još težim vremenima.
Ja se ne slazem s tim. Dapace mislim da ce prije zeleno nego crveno.
Al moze i crveno, cash je spreman.
Vidimo se na 1848 u tom slucaju. Jos malo ovog mrcvarenja pa krece kick off iliti START.
-
Bit ce bedem na 44.8kn na Tpng pa nek trezor diže iznad. Isto im treba raditi svaki dan dok ne skuze da je jako povoljno kupovati na 70kn.
Eto ja stavljam 700kom na 44.8 kn.
Inače meni se Splićo redovito javlja. U USA je i radi kao broker u nekoj cijenjenoj kući. JP Morgan ili tako nešto. Eto baš on mi je dao savjet da ce Crobex sa 2060 na 1860 i rekao mi je još da se krcam naftom na 43-44 jer ce preko 100 kroz 2g.
-
Informanka.
- u ovom tjednu sam povećala minus za -1.53% tako da je gubitak u ovoj godini -6.9%.
- totalno krivo radim, kriva procjena, uništava me ovaj Corona virus.
-
Informanka.
- u ovom tjednu sam povećala minus za -1.53% tako da je gubitak u ovoj godini -6.9%.
- totalno krivo radim, kriva procjena, uništava me ovaj Corona virus.
sve nas uništava, više ili manje....ali....ima i za to lijeka....dok Corona virus ne završi potrebno je povečati konzumaciju Corona piva kako bi ublažili posljedice Corona virusa......bar ja tako radim......i još nešto bitno.....imati nešto keša za kupnju dok traje rasprodaja jel svaka završi.....prije ili kasnije, sve se proda....😁😀
-
-