UG kupuje Ht i Optimu u paketu?.....
DT prodaje HT i Optimu bez paketa!?
Oni vole nuditi trio pakete....Optima,Vit i Ht za 159 kn a prvih 6 mjeseci u pola cijene....😀
Dobro za allianz, loše za vas. Mi ovdje na forumu raspravljamo o isplativosti ulaganja u osiguravatelje, a ne o isplativosti životnog osiguranja.
Ajde mašti na volju.
Imam 20 tisuća eura koji mi neće trebati barem 20 dodina.
Gdje bi ih uložili ?
Uvjet je sigurnost koliko je išta sigurno, prinos 4-5% od redovnih dividendi, i rast cijene tijekom godina na temelju dobrog stabilnog rastućeg poslovanja, ili po inerciji tržišta
Ajde
Nitko ne spomene našeg Elona, Tesla za budućnost, izvjestan višegodišnji rast
Display MoreAjde mašti na volju.
Imam 20 tisuća eura koji mi neće trebati barem 20 dodina.
Gdje bi ih uložili ?
Uvjet je sigurnost koliko je išta sigurno, prinos 4-5% od redovnih dividendi, i rast cijene tijekom godina na temelju dobrog stabilnog rastućeg poslovanja, ili po inerciji tržišta
Ajde
Lol, najnerealniji post ove godine...
Od broda je atpl jos interesantna za kupnju. Do 200 uz rast vozarina je dobar ulaz. Ovo je dionica koja u 2 dana moze doci do te razine.
Od turista je Rivp blizu granice dobre kupnje. Moja procjena do 33-34 je dobar ulaz. Te Adris do 430.
Od građevinara je jedino Ingra trenutno dobar izbor.Za dlkv Igh znamo razlog štopanja cijene. Iako mislimo da je 9-10kn vec odradila rast,ali nakon i to sad vrlo kratkog perioda ce se ta razina pokazat kao odlican ulaz.
Od broda je atpl jos interesantna za kupnju. Do 200 uz rast vozarina je dobar ulaz. Ovo je dionica koja u 2 dana moze doci do te razine.
Od turista je Rivp blizu granice dobre kupnje. Moja procjena do 33-34 je dobar ulaz. Te Adris do 430.
Od građevinara je jedino Ingra trenutno dobar izbor.Za dlkv Igh znamo razlog štopanja cijene. Iako mislimo da je 9-10kn vec odradila rast,ali nakon i to sad vrlo kratkog perioda ce se ta razina pokazat kao odlican ulaz.
Slazem se za ulaz ali je pitanje vece po meni izlaz...tu treba biti maher
Lol, najnerealniji post ove godine...
Vidjet će mo je li najnerealniji post
Od ožujka prošle godine Tesla je narasla 12×. Ulaganje u Teslu je bila oklada na Biddena i agendu demokrata o čistoj energiji. Kako demokrati sada imaju većinu i u Kongresu čini mi se da za Teslu ne dolaze teški dani, ali opet tko zna što čeka iza ugla.
the best buy ATPL
dry bulk jedan od rijetkih sektora koji nije još doživio oporavak puno se toga godinama odgađa raznim crnim labudovima,ispucani su i sad je prilika da se posebice u startu zaradi "brza i laka" lova,ne postoji takva ali fig. of sp. jer
peer grupa je već odmakla >50%.
nakon nekoliko godina opet sam izrazito bull na dry bulk,neka ostane zabilježena današnja zadnja 167 jer očekujem atpl u top5 dionica po prinosu u 2021 sa značajnim izgledima da će se i u 2022 nastaviti trend ili nedaj bože u najgorem slučaju nadoknaditi 2021.
nemudrim držim neparticipiranje makar sa najminimalnije mogućim udjelom portfelja jer može bitno unaprijediti avg.
sretno vam i sa vašim boljim prilikama,trebalo bi ih biti za sve u sljedeće 2-3g.
neka nam slatke muke bude usporedba čije su bile bolje.
rezime sljedi
p.s.
ima rizika da nema nebi bilo tako jeftino i tako potencijalno profitabilno,opširno na temi atpl
držim da idu vremena kada treba biti pohlepniji nego inače
možda griješim,nebi bilo....
Deset kuna je zlatna koka za novog kupca OPTIME .
ERNT
Divdenda, rast, IT sektor
Vlen fundamentalna i jeftina
HT ! HT
Koliko ga god ne volim radi izvlačenja novaca matici, i spaljivanja papira umjesto izdašnije dividende
Al' netko ej rekao da imaju više para u cashu po papiru nego što papir košta ??
A izgleda da nisam jedina koja tako misli, gledajući blok transakcije u posljednje vrijeme.
Čekam ga niže, a on samo odmiče, odmiče..
HT ! HT
Koliko ga god ne volim radi izvlačenja novaca matici, i spaljivanja papira umjesto izdašnije dividende
Al' netko ej rekao da imaju više para u cashu po papiru nego što papir košta ??
A izgleda da nisam jedina koja tako misli, gledajući blok transakcije u posljednje vrijeme.
Čekam ga niže, a on samo odmiče, odmiče..
Pa dobro, nije baš tako...
Na 30.9. su imali 40 kn po dionici, a tri mjeseca ranije i 5 kuna više...
Ali da imaju problem s viškom keša, mislim da imaju.
Hoće li opet kupovati mamine obveznice po 0%, isplatiti dvidendu ili sve uložiti u 5G, nemam pojma, ali nadam se da neće samo stajati tako dovijeka
KRAŠ - po kojoj god cijeni da kupiš, RBA čeka nakon par dana po nekoliko desetaka kuna više.
Samo je pitanje do kada
IGH, tek počinje rasti
TPNG, nije ni počeo rasti, čak je i pao, očekuje se odlično izvješće
IGH, tek počinje rasti
TPNG, nije ni počeo rasti, čak je i pao, očekuje se odlično izvješće
Kad ste vec napisali, da se slozim, definitivno TPNG, samo brodovi minus dug vrijede preko 60 kuna, imaju dosta zadrzane dobiti, jedno od najboljih izvjesca u najavi, najavu(koja se ne realizira za sad) o kupnji 110 000( prvotno 880 000), zbog vec dvi godine gomilanja casha na racunu potencijalnu isplatu dividende. Problem nelikvidnost? Sami smo krivi kupujemo raznorazne firme pred stecajima i cudimo se nasoj burzi. Mislim da je vrijeme da ova dionica prestane tavoriti na 44 kune, ali i da trezor unese malo dinamike u trgovanju.
Kupujem potencijalni rast ko Buffet Coca COLU .
sve može pasti usljed virusa svih vrsta , od afrićkih do domaćih ,
ali rad od kuće , telekomunikaccije , burza , PC igre , aplikacije ,
digitalni sadržaji su novi trendovi za ovo stoljeće , jaći od Covida .
I sve to iz kućnje fotelje , na nekom pustom otoku , ili
u svojoj vikendici , uz lagani gemišt . A može i čokanjće domaće šljive .
Trend mi je prrijatelj . Pobratio sam se sa njime .
No pozorno ga prartim , da mi ne ode krivo .
Trebao sam napisati - štamprl , ali i čokanjćić mi je simpa .
KRAŠ - po kojoj god cijeni da kupiš, RBA čeka nakon par dana po nekoliko desetaka kuna više.
Samo je pitanje do kada
Slazem se.. Od nove uprave su velika ocekivanja i siguran sam da ce rezultat biti bolji od 2020.g.