Viktor Lenac .
Best buy
-
-
-
Informanka.
- zanimljiv tjedan na burzi, a ja još zanimljiviji zadnji sat trgovanja.
-u tom zadnjem satu padalo je ono što treba padati i sve ostalo.
- u zadnjem satu se gubila velika lova.
-
Sto reci osim da je burza kockarnica, a mi okorjeli kockari i ovisnici o volji božice Fortune .
Problem je sto je Fortuna prevrtljiva, pa nas puno vise kaznjava nego nagradjuje .
-
Informanka.
- napravim neke greškice u pisanju idem ih ispraviti i dobijem nešto što nisam napisala, nema veze potrudite se ne praviti pogreške.
- nego nastavljam s informankom.
- u ovom tjednu -1.6%, a na godišnjem nivou točno 15.0%.
- skraćeno u ovom tjednu od +2% napravim na kraju tjedna -2%, i umjesto da mi ovogodišnji minus bude 11% on skoči na 15%.
-
Informanka.
- napravim neke greškice u pisanju idem ih ispraviti i dobijem nešto što nisam napisala, nema veze potrudite se ne praviti pogreške.
- nego nastavljam s informankom.
- u ovom tjednu -1.6%, a na godišnjem nivou točno 15.0%.
- skraćeno u ovom tjednu od +2% napravim na kraju tjedna -2%, i umjesto da mi ovogodišnji minus bude 11% on skoči na 15%.
OK, a što kupiti OTP?
Neke preporuke dajte..
Tema best buy, a svi kukaju.Meni ovo sve više izgleda"izaberi jednu dionicu sigurno ces pogrijesiti".
-
Trenutno je Dlkv u uptrendu
Tko voli takav tip ulaganja, pogodno mu je vrijeme
Sunce koncern je najavilo prodaju
U Kabi je objavljena ponuda za otkup dionica, cijena se ne zna
Zlato. Srebro.
Za sve ostalo... ima dobrih papira, sa dobrim poslovanjem.... al' ne znamo kako će market u cjelini završiti. Ova završnica bulla, koja to je i nije
Rastu indeksi, raste zlato
-
Mozda zvuci bezveze i glupo s obzirom na to sto se desilo u petak, ali meni bi uskoro Optima mogla postati best buy. Pogotovo ako dodatno padne u ponedjeljak. Sto vi mislite?
-
Mozda zvuci bezveze i glupo s obzirom sto se desilo u petak, ali meni bi uskoro Optima mogla postati best buy. Pogotovo ako dodatno padne u ponedjeljak. Sto vi mislite?
Slazem se. Ima razloga za vjerovati u to. Na kraju krajeva, regulatorni zahtjev se mora ispuniti. Optima se mora prodati, tj. dionice ce sigurno promijeniti vlasnika. Za neku cijenu vecu od 4 kn.
-
Sto reci osim da je burza kockarnica, a mi okorjeli kockari i ovisnici o volji božice Fortune .
- burza ne bi trebala biti kockarnica, ali većina vas na ovom forumu koji spadate u dnevne trgovce ste sve učinili na određenom tipu dionica da to bude kockarnica.
- dobro je da svi vi osim mene zarađujete velike nofce na toj burza kladionici.
- moj stil investiranja je više sličan onim mirovincima koji gube novce vaših budućih mirovina na burzi.
- ja se kockam na jednoj puno većoj burzi od ZSE, ne trebam ništa drukati, kockam se s sitnom lovom, ali zarade ili gubitci znaju biti stvarno veliki.
- tako se u petak kladim na rast dolara i on stvarno poraste 0.5% u odnosu na euro i ja zaradim duplo, odnosno koliko sam investirala u tu okladu s polugom sam na sitan rast od 0.5% zaradila duplo.
- ovaj tip investiranja stvarno ne bih preporučila ni najvećim kockarima na ZSE.
- i na padu zlata se je mogla zaraditi velika lova u jednom danu (petak).
- možda se idući tjedan budem kladila na pad zlata, kod mene su to dnevne oklade.
- ajmo grafolozi pomognite i meni s kojim dnevnim grafom, tu vam nema drukanja, samo znanje, ili ga imate ili ga nemate, ako imate znanje bez ikakve zahebancije možete zaraditi milijarde.
-
Mozda zvuci bezveze i glupo s obzirom sto se desilo u petak, ali meni bi uskoro Optima mogla postati best buy. Pogotovo ako dodatno padne u ponedjeljak. Sto vi mislite?
Slazem se. Ima razloga za vjerovati u to. Na kraju krajeva, regulatorni zahtjev se mora ispuniti. Optima se mora prodati, tj. dionice ce sigurno promijeniti vlasnika. Za neku cijenu vecu od 4 kn.
pustite te mora izraze toga su se najeli ljudi s beljem i hanfom.Prije bi lovio takve stvari sad bi radije zicer-valjda godine?
-
-
Koliko god trazio i trazio zicer za trgovanje ponavljam misao od nekog dana; rizik je porastao i puno je dionica na staklenim nogama.
Crobex takodjer zove pad. 3 puta neuspjesno probijanje 1600 obicno zavrsi nizvodno.
Eto ja sam ukeshiran 92% i cekam prilike. Zasad ih ne vidim. Igram na sigurno i takav nacin igranja mi je ove godine donio rast portfelja +48%.
-
Meni je ostala ozbiljnija pozicija u Jdos-u u kojemu sam već više od 2 godine.
Na ovoj razini mi se ne prodaje. A poslovanje je dobro, rekao bi najbolja stvar na našoj žabokrečini. Kad tad će nadam se nastaviti s dividendom.
Čudno mi je da uz toliki free float nitko niti kupuje niti prodaje.
Bilo bi normalno za očekivati da većinski pokušaju akomulirati veću količinu ovoga i polako nas male počnu čistiti.
Generalno, povukao sam se sa zse jer ovdje više ne vidim nikakve perspektive.
Tražim put za dalje, ništa mi se ne sviđa.
A ne sviđa mi se niti čamiti u kešu.
Pogubio sam se skroz u ovom čudnom vremenu.
-
Očekujem živahnije trgovanje u plusu na KOEI, bez posebnih targeta, koji su i pod zabranom.
Kolidiralo je dosta toga; dionica nije pretjerano rasla, ima dobro izvješće i prošao je natječaj sa vlakovima.
Slabe strane su odvajkadne unutarnje kombinatske slabosti, veliki spread, vjerojatnost da je dosta toga uračunato u zadnji rast.
-
- ove godine stvarno loše investiram i ne znam koliko smisla ima preporučiti koju dionicu za najbolju kupnju.
- ako gledam po fundamentima i tekućem poslovanju to bi svakako bio VLEN.
- ne znam koju firmu možete kupiti na P/E 3, uz pozitivno poslovanje i ostale parametre da ih ne nabrajam.
- ja imam puno tih papirića, predzadnja kupnja na 6.60kn, prošli tjedan 1.500 dionica po 7.35kn, ali ja sam kupovala to i po 15kn, nešto sitno prodavala po 5kn.
- da li je sada tu krenuo vlakić, imamo veći rast na malom prometu, a možda je manipulacija a možda su rusi ili kinezi koće ga znati.
- mišljenja sam i dalje da je ta dionica stvarno jeftina, najvjerojatnije ja ove godine dionicu VLEN neću kupovati, a neću je ni prodavati.
-
Očekujem živahnije trgovanje u plusu na KOEI, bez posebnih targeta, koji su i pod zabranom.
Kolidiralo je dosta toga; dionica nije pretjerano rasla, ima dobro izvješće i prošao je natječaj sa vlakovima.
Slabe strane su odvajkadne unutarnje kombinatske slabosti, veliki spread, vjerojatnost da je dosta toga uračunato u zadnji rast.
Bravo kolega...mlatite pare, cestitam...
-
Evo KOEI i VLEN lijep rast zadnjih dana, nekako mi se i činilo da su best buy, dobro sam pogodio. Jedino HPB mi stoji, nevidim razloga da i ona ne krene, osim što ima lošeg vlasnika.
-
A razlog da sve ne raste je friski €€€€.. optima spava, a novog kesa na kapaljke 😒
-
Pigledala sam ba teletraderu desni rub monitora. Performance u tri godine po papiru. Tko nije imao Podravku ili Atlantic slabo se proveo.
Do kraja ove krize drzim da ne treba ulaziti u long pozicije.
-
Ovo je neko čudno vrijeme
Niti je kriza, niti nije kriza.
-
Velika Britanija i službeno objavila Recesiju
Pad BDP 20%, u slijedu kvartala
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora