Eee da je keša, lagano bi posisao sve Adrisa što se može, po razumnoj cijeni
Best buy
-
-
-
Eee da je keša, lagano bi posisao sve Adrisa što se može, po razumnoj cijeni
eee da je puno keša nije problem onda sve redom, ovako kemijamo šta od ponuđenog uzeti, tj. šta će najranije odletiti dobro gore
-
Bas mi fali Informanka od kolegice ivana7
-
U koroti je zbog toga što je ulagala sukladno svojim informankama.
-
Hahah.... Dobar..
-
Hahah.... Dobar..
Ivana7 me nedavno ukorila i nisam joj to još zaboravio, ali
ovaj put moram kao Đentlmen stati na njenu stranu, jer
nije fer da je dvojica napadaju na nju jednu samu...
Također bih preporučio ERNT kao best buy, jer oni i kada padaju onda rastu.
Njima je ovaj Corona virus ustvari dobro došao, jer ako manje rade i manje putuju
više će zarađivati, ak me kužite. To je jednostavno takav biznis
Stoga očekujem uskoro eksploziju Ericssona, te samo treba uzeti kokice i gledati.
-
Kak sada stvari stoje sa FI od IGH i na temelju svega onoga što se planira u naredne dvije godine BEST BUY je definitvno IGH. Naročito s obzirom na to na kojoj se smiješnoj cijeni trenutno nalazi.
-
Bit ce u ponedjeljak best buy doslovce sve.
-
TPNG uz novu dobit trenutno na 0.54 BV. I cijela godina ce donijeti pozitivno poslovanje.
SAPN gubitak jednokratan, posljedica prodaje udjela u Fortanovi, ali dobro da slijedi prodaja Maraske a tu je i joker Kandit kao najbolji dio grupe. BV na 0.56.
HPB dobro izvjesce i opravdava ulaz jer vrijedi vise. No oprez jer su i vani banke na 0.5-0.6 BV.
LKPC uz 0.45 BV i cash jedna od najjeftinijih dionica na ZSE. A i u rastucem trendu.
HT i Atpl i dalje u korekciji, al blize se dnu.
Mozda jos malo dolje, HT do 161kn tehnicki, otud prodaja na 173kn i Atpl do retest granice 220kn. Al valja skupljati vec sada.
Eto to su dionice koje imam i dalje skupljam.
Cash 37%.
Ovoliki pad Crobexa po meni nepotreban.
Ocekujem smirivanje i rast. I nastavljam kupovinu u slucaju pada.
-
Vlen P/E 6,book na 0,5,a ovaj kvartal Ce im biti bomba
-
-
Pogledajte naVlen stavku potraživanja od kupaca sve to bude naplaćeno u ovom kvartalu plus sto su puni sa brodovima ovaj kvartal ali Ce to biti rapsodija dobiti
-
A na zse je problem sta je jako punno pozicija super... tj. Ubijene su i tesko se odluciti sta je bolje uzeti, tj. Koja ce najprije odraditi nekki rast... nadam se da ce rjesenje optime otkljucati extra kapital koji ce zapaliti fitilj i za sve ostale opcicije da se bar malo refresa sve
Ali to je ZSE.. apsurdistan, tako da i ono sta ovekujes, uglavnom bude k...c od ocfe
-
Informanka.
- znam da vas to veseli, osjećate da je veliki minus.
- u najgorem mogućem trenutku tjedan dana nisam bila u mogućnosti trgovati i virus je učinio svoje.
- prije pada portfelj je bio na +3.1%, a sada je na -5.4%, iz plusa u minus, lijepi gubitak od -8.5%.
-
DLKV.
- nova dionica u mom portfelju.
- postavila sam se na nisku kupnju s svom slobodnom lovom na brokerskom i skroz na to zaboravila.
- sve se zbog ovog virusa realiziralo, a ja nisam mogla izbrisati naloge.
- evo imala sam sreće da je DLKV imao o.k. izvješće.
- moja investicijska politika je investirati cca. 20% portfelja u dionice tipa "smeće", to me je naučio gospon Lopina, na tim dionicama se da dobro zaraditi ili dobro popuši, što će biti tu na DLKV ćemo vidjeti (rekli bi sljepci).
-
jeste li skoro vidjeli gospodina Lopinu
-
DLKV.
- nova dionica u mom portfelju.
- postavila sam se na nisku kupnju s svom slobodnom lovom na brokerskom i skroz na to zaboravila.
- sve se zbog ovog virusa realiziralo, a ja nisam mogla izbrisati naloge.
- evo imala sam sreće da je DLKV imao o.k. izvješće.
- moja investicijska politika je investirati cca. 20% portfelja u dionice tipa "smeće", to me je naučio gospon Lopina, na tim dionicama se da dobro zaraditi ili dobro popuši, što će biti tu na DLKV ćemo vidjeti (rekli bi sljepci).
da vas malo osokolim,
ovako govori stari mačak iz Omahe
Svaka pojedinačna dionica može nadmašiti ili podbaciti, a dosadašnje zarade ne mogu predvidjeti buduće rezultate.
Dalekovod je tvrtka budućnosti, valjda
-
- svu lovu je pogubio na Agrokoru, a dobro je bio disperzirao rizik čak na 5-6 njihovih dionica.
- nisam vidjela gospon Lopinu, ipak morate znati da on investira još od Kraljevine Jugoslavije.
-
- svu lovu je pogubio na Agrokoru, a dobro je bio disperzirao rizik čak na 5-6 njihovih dionica.
- nisam vidjela gospon Lopinu, ipak morate znati da on investira još od Kraljevine Jugoslavije.
Definitivno su mi falili vasi postovi.
-
😁😁😁
Nažalost ovdje nema ni “O” od objektivnosti i zdravog rezona. Ova tema bi se zapravo trebala zvati: Cigo i njegov konj! 😁 -
Tad je sigurno sve pare stavio na kralja Aleksandra.
-
-