KODT i KODT 2
Best buy i strong buy. 152 milijuna eura keša na računu.P/E ispod 9 točno 8.92. Med i mlijeko.
KODT i KODT 2
Best buy i strong buy. 152 milijuna eura keša na računu.P/E ispod 9 točno 8.92. Med i mlijeko.
kolege sto je po vama best buy sad ?
HPB
Ovisi koliko imaš novaca, nažalost. Na našoj burzi je to bitno
Recimo 6000 EUR ?
Pa.ne bi ni pitao opcenito pitanje da imam 1000 ako je dionica medije 5800 XD 😆 😅 to je najskuplja
Recimo 6000 EUR ?
Pa.ne bi ni pitao opcenito pitanje da imam 1000 ako je dionica medije 5800 XD 😆 😅 to je najskuplja
Za te pare se proveseli pošteno u ova turobna vremena , ne možeš ništa s tim. Šalim se...
Recimo 6000 EUR ?
Za te pare se proveseli pošteno u ova turobna vremena
, ne možeš ništa s tim. Šalim se...
Šalu na stranu "puno je to love"...i 100 eura mjesečno je ok,pod uvjetom da je dugorocno i uz malo sreće to se dupla...
Za te pare se proveseli pošteno u ova turobna vremena
, ne možeš ništa s tim. Šalim se...
Šalu na stranu "puno je to love"...i 100 eura mjesečno je ok,pod uvjetom da je dugorocno i uz malo sreće to se dupla...
Ha evo meni ne portfelj sad na +200% a na ZSE sam od 2017..
+200% nakon prodaje Ingre
S time da nisam odmah stavio sve unutra kako je plaća sjedala tako sam investirao trgovao reinvestirao..
Široko diverzificirani ETFovi kao VWCE.
Pojedinačne dionice su uvijek veći rizik jer ne znaš kako će poslovati firma u budućnosti.
Ne ulaži u pojedinačne dionice.
7 SLO , jer tek dolaze dividende po čemu su poznate slo. firme
Eto lova je sjela.
Što sa kupim ? a sa već nemam
Arenu nemaš sigurno, al ti je 6 000 malo
mislite arena turist ?
Eto lova je sjela.
Što sa kupim ?
a sa već nemam
Kupi tipku d
Da, na Arenu turist sam mislio. Nije savjet da lupiš i kupiš, ozbiljno.