Obljetnica foruma Dionice.NET

  • Official Post

  Drage kolegice i kolege,


  prva godina je evo već iza nas. U tih godinu dana, kako je kolegica @dobri rekla, ovo nam je postalo i radilište i zabavište :)

  Ideja i cilj iza ovog je foruma je stvoriti kvalitetnu zajednicu investitora, bazu znanja ali i ugodno mjesto druženja, kako bismo svi zajedno učili i napredovali. Idemo u dobrom smjeru, a što su kolege stručnjaci i prepoznali te se danas možemo pohvaliti šarolikim profilom članova, od malih privatnih investitora, analitičara, do bankara i institucionalaca, a taj broj aktivnih i stručnih članova raste iz dana u dan.

  Meni osobno najdraža tema na forumu, koja zapravo oslikava cilj i ideju ovog foruma, tj zajedničku suradnju i učenje je - Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? , nadam se da ćemo takvu suradnju postići i na svim drugim temama i tržištima.

  A ovdje se možemo podsjetiti i kako je sve krenulo - Dobrodošli


  I za kraj Dionice.NET u brojkama:

  - 1.058 članova

  - 131 post po danu

  - posjećenost u posljednjih godinu dana:


  Nadam se da će se i kolege tehničari složiti da je trend uzlazan :)

 • Odličan je forum i pohvala Adminu za trud.


  Lijepo je vidjeti trend rasta korisnika, jer više korisnika donosi i više informacija i više utjecaja u investitorskoj zajenici. Kada ga sada usporedim sa forumom Poslovnog, ovo je beskonačno bolje rješenje za nas. Kvalitetniji forum, kvalitetnije informacije, ukupno bolje iskustvo korištenja.

 • Jos jedna stvar...


  Meni osobno bi bile zanimljive ovakve statistike korištenja foruma o broju novh korisnika, broju posjetitelja, koje su najposjećenije teme (kao neka top lista topica) u nekom periodu. Recima na tjednoj ili dvotjednoj bazi. Ne znam pruza li software takvu opciju i koliko bi bilo problematično za implementirati. Samo kao ideja.


  Mozda ovakvi podaci mogu poslužiti previđanju aktivnosti na burzi ili bi vidjeli da su ustvari tek posljedica događaja na ZSE. Tada bi i vidjeli utjecaj foruma na ZSE.


  Eto, samo ideja...

  • Official Post

  Drage kolegice i kolege,


  ovogodišnja druga obljetnica nam je nekako promaknula, ali bila je 12.02. :)

  U prilogu su statistike za prošlu godinu, za usporedbu s prvim postom u ovoj temi.

  Zanimljivo je vidjeti da stalni članovi/posjetitelji čine jednu četvrtinu ukupnog broja posjeta, pa ovim putem pozivam sve naše drage čitatelje da nam se pridruže u raspravama i dijeljenju informacija.


  Nadam se još puno godina ugodnog druženja i razmjena znanja i iskustava

 • Cestitke :thumbup:


  Nadam se da cemo se jos dugo godina zajedno svi ovdje druziti , nekad smo si dobri, nekad se posvadjamo, ali to je sve u zaru borbe , te nije nista osobno.


  Mislim da bi bio red da se nakon ove lijepe dvije godine predstave osnivaci ovog foruma imenom i prezimenom kao kaj to i od nas drugih ocekuju kada se prijavljujemo na ovaj forum .


  Prepiska sa adminom :


  Poštovanje,


  da bi vam račun bio trajno aktiviran potrebno je navesti osobnu email adresu iz koje je vidljivo ime/prezime, bez alfanumeričkih dodataka, te na nekom od poznatih mail servisa.


  Vašu osobnu email adresu možete poslati u poruci nakon čega će vam račun biti aktiviran sa tom novom adresom.  Lp


  Jos jednom cestitke za godisnjicu .

  lp

  • Official Post

  To nije isto. Svi članovi foruma sudjeluju u raspravama anonimno, dakle nitko nema uvid u identitet (email) članova foruma. Svrha traženja potvrde emaila je sprječavanje duplih (lažnih) računa, a traži se samo kada se u registraciji navede anonimna adresa ili kada je član bio više puta isključen, tada je potrebno potvrditi identitet za nastavak sudjelovanja u raspravama s ostalim članovima. To je jedan od načina osiguranja kvalitete.


  Jednom kada popuste covid mjere i organiziramo druženje forumaša, imat ćemo priliku za upoznavanje.

 • Čestitke na dvogodišnjici. Ja sam nekoć daaaaavvvvnnoooo pisao na forumu mojnovac. Lijepo je vidjeti da nešto sličnog formata postoji kod nas za današnju ekipu željnu kapitalnih dobiti... :)

 • Naravno, čestitam na godišnjici rada foruma, i želim se zahvaliti svim kolegicama i kolegama na sudjelovanju u istom. Osim razmjene informacija, bude tu i malo napetosti, zezancije, tuge i veselja među članovima, kao prava obitelj. Nekada se i pretjera u žaru borbe, pa nastupi otac kuće, admin. Sve u svemu dobra platforma, za provesti vrijeme s nepoznatim i pametnim ljudima, od kojih se uvijek i nešto nauči. Želi nam još dugo, dugo godina ugodnog druženja. Potdrav!!