Prodao bih nešto dionica, a ne znam jel prošlo više od dvije godine od prve kupnje. To mi je bitno s obzirom da se porez obračunava po fifo metodi. Jel zna ko kako vidjeti taj podatak u skdd? Ja sam uspio pronać samo datum zadnje kupnje.
Cjelokupna povijest trgovanja - SKDD
-
-
-
imaš povijest trgovanja ili tako nešto. klikaj redom, nisam siguran. neki dan sam se i sam iznenadio kad sam je slučajno otvorio! sve od prve kupnje 1999., svaka promjena, namira registracija.....sve do posljednje od neki dan. stvarno sam se ugodno iznenadio.
-
imaš povijest trgovanja ili tako nešto. klikaj redom, nisam siguran. neki dan sam se i sam iznenadio kad sam je slučajno otvorio! sve od prve kupnje 1999., svaka promjena, namira registracija.....sve do posljednje od neki dan. stvarno sam se ugodno iznenadio.
To se vidi na skdd stranici na internetu?.........da li se plača?......naš sad gledam, treba oznaka ulagatelja i pin.......a treba to i nač u paprima doma.......več sam plačao izradu novog.......nisam znao da to imaju na svojoj stranici......
-
besplatan servis. samo otvoriš račun. velim da sam se ugodno iznenadio čega sve nema gore! naravno, ako imaš već otvoren račun investitora.
-
Prodao bih nešto dionica, a ne znam jel prošlo više od dvije godine od prve kupnje. To mi je bitno s obzirom da se porez obračunava po fifo metodi. Jel zna ko kako vidjeti taj podatak u skdd? Ja sam uspio pronać samo datum zadnje kupnje.
A da nazoćete brokera ?
-
Hvala na odgovoru. Ak znaš da to postoji onda je lakše dat si truda.
-
velim da sam to našao sasvim slučajno. provjeravao sam zadnja trgovanja, kliknuo nekamo i baci mi 1999 i prvu kupovinu! ostalo je povijest. da moram sad ponovo, vjerovatno nebih pogodio od prve. samo klikaj, nemreš nikaj zaje....
-
besplatan servis. samo otvoriš račun. velim da sam se ugodno iznenadio čega sve nema gore! naravno, ako imaš već otvoren račun investitora.
Novi račun treba otvarati za pristup ili je to onaj račun kojim si registriran u SKDD i pripadajuči PIN?
-
samo se registriraš a račun investitora već imaš
-
Evo našao sam odmah.
Klikne se: e-ulagatelj pa računi pa pregled promjena.
-
-
Zašto SKDD nije izradio "Mjesečna obavijest o stanju i promjenama na računu" za 11 mjesec???
-
Meni su mjesečne promjene dostavljene, a vi možda niste trgovali u 11.mjesecu
-
Meni su mjesečne promjene dostavljene, a vi možda niste trgovali u 11.mjesecu
jesam....ništa onda, napišem im mail, ako me opet zaborave za 12 mjesec.
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun
November 22, 2024 at 7:29 PM
-