Fox News piše da će se izbori rješavati na vrhovnom sudu. U Michiganu je navodno došlo do velike krađe glasova.
Slika lijevo i desno, Trump ostaje na istom broju glasova, dok Biden misterijom dobiva 138 tisuća glasova.
Američki predsjednički izbori 2020
-
-
-
...
trenutno: 238
...
Na CNN pise da je Biden trenutno 224 iz nekog razloga.
-
paulie kolega!
Bidenovi glasači su redom išli na early vote, dopisno
jer se boje korone
udjel njegovih u dopisnim glasovima je bio poprilično veći, to se govorilo i prije izbora, danima
Trumpovi birači, jer ovaj koji ju je prebolio uokolo paradira bez maske i govori da je to manje od gripe, izašli su na birališta
dopisni glasovi se teže broje i kasnije stižu rezultati
ako si pratio postotke i brojeve glasova u Wi i Mi to se moglo lijepo vidjeti
a ti vjeruj u krađu glasova, urote i filmske zaplete a Trump nek se žali Vrhovnom sudu!
-
Neznamo još ali čini se da Biden okreće u svoju korist.
Međutim reć ću i da je sve skupa ipak razočarenje za Demokrate (i mene).
Trebao bi tamo živjet neko vrijeme da bi shvatio Američki mozak.
Jer GOP je (zasad) dobio više fizičkih glasova i za Senat i za Kongres.
Ako pobjedi Biden barem očekujem, da se pojavi nosač aviona ispred Dubrovnika čim Dodig dvaput spomene otcjepljenje.
Ako pobjedi Trumpko čestitam boljem i idemo dalje u vrlo neizvjesne vode.
-
Opet ponavljam, svaki 2 mandata za redom, bar je dosada bilo tako
-
jako zanimljiv rasplet.
Biden će najvjerojatnije biti predsjednik, Senat ostaje Republikancima, a Donji dom Demokratima.
ostaju u zraku pitanja lockdown-a (Biden tvrdi da će slušati Fauci-a, a svaki epidemiolog bi najradije sve bacio u lockdown dok se ne otkrije cjepivo) i stimulansa (Republikanci i inače grintaju da su deficiti visoki, a sad imaju 2 godine mira, pa nemaju razloga gurati novi stimulans).
jedino oko čega su svi složni je da "big tech" treba razmontirati (i jedni i drugi imaju svoje razloge).
čini mi se da Ameriku čeka veliko pospremanje kod sebe doma.
iz ove situacije vjerojatno će se opet probati izvući pokretanjem nekog nebuloznog rata (Iran, Venezuela, itd.), a onda ćemo vidjeti kako će javnost reagirati.
duh borbe protiv "deep state-a" je pušten iz boce i ostaje za vidjeti hoće li raja ponovno popiti manevar kao sa ratom u Iraku nakon dot-com bubble-a, ratom u Siriji nakon GFC-a, itd. ili će napokon shvatiti da su im osobne slobode ugrožene i da treba krenuti u konačni obračun sa ekipom koja ih dugo vremena ekonomski porobljava i koristi kao topovsko meso, ovisno o tome kako im šune.
-
-
Ovdje je precizno na decimale
-
Jako dobro rečeno... obavezno pogledati...
od 2:38
-
Ako bacite pogled koliko malo Trump twita zadnjih 12 sati, shvatite da je napad panike dubok.
-
-
Gotovo je, Biden pobjeđuje, kako sam bio najavio prije mjesec dana. Trump
će se vjerojatno boriti da pobije rezultate izbora, ali nisam siguran da će uspjeti,
jer cijeli Svijet ih gleda, a oni bi bar trebali biti razvijena demokracija.
Nažalost, to nije dobra vijest za tržišta, poglavito u USA, gdje su pregrijana,
te predviđam da će doći do korekcije, nakon čega vjerojatno opet slijedi rast.
Za Zagrebački berzan ionako uopće više nema spasa, pa ga više ni ne spominjem.
-
Sanders je ovo fino pojasnio. Ali ne bih žurio sa zaključcima dok se ne oglase oni koji su u SAD zaduženi za proglašavanje pobjednika.
Ono što je žalosno je da mi danas u eri kvantnih računala, think tankova, umjetne inteligencije i sveg raspoloživog znanja koje imamo i koje nedvojbeno ima moć riješavati nevjerojatno kompleksne probleme nismo u stanju imati čiste, transparentne i poštene izbore u najstarijoj demokraciji svijeta. A to su temelji od kojih sve kreće. Šta onda reći za sve ostale uključujući i RH. To je svijet u kojem živimo i tu neće još dugo biti prave sreće ni sigurnosti dok sve te probleme nekako ne riješimo - ako ikada.
Trump ili Biden - bilo bi dobro da o tome stvarno odluči narod Amerike, pa što god izaberu - izaberu, ali znamo kako je to do sada na izborima tamo prolazilo. Muljaža na n-tu potenciju. Bojim se da niti sada to neće biti puno drugačije.
Što se tiče ZSE - preživjeti će on, ali pitanje je imamo li mi vremena to čekati jer život prolazi. No postoje i druge burze pa nije bed. Nekada su ljudi zbog peronospore išli u Ameriku, danas su razlozi drugačiji, ali temeljni razlog je i dalje isti - želja da bolje živimo i to se nikada neće promijeniti.
-
-
Sanders je ovo fino pojasnio. Ali ne bih žurio sa zaključcima dok se ne oglase oni koji su u SAD zaduženi za proglašavanje pobjednika.
Ono što je žalosno je da mi danas u eri kvantnih računala, think tankova, umjetne inteligencije i sveg raspoloživog znanja koje imamo i koje nedvojbeno ima moć riješavati nevjerojatno kompleksne probleme nismo u stanju imati čiste, transparentne i poštene izbore u najstarijoj demokraciji svijeta. A to su temelji od kojih sve kreće. Šta onda reći za sve ostale uključujući i RH. To je svijet u kojem živimo i tu neće još dugo biti prave sreće ni sigurnosti dok sve te probleme nekako ne riješimo - ako ikada.
Trump ili Biden - bilo bi dobro da o tome stvarno odluči narod Amerike, pa što god izaberu - izaberu, ali znamo kako je to do sada na izborima tamo prolazilo. Muljaža na n-tu potenciju. Bojim se da niti sada to neće biti puno drugačije.
Što se tiče ZSE - preživjeti će on, ali pitanje je imamo li mi vremena to čekati jer život prolazi. No postoje i druge burze pa nije bed. Nekada su ljudi zbog peronospore išli u Ameriku, danas su razlozi drugačiji, ali temeljni razlog je i dalje isti - želja da bolje živimo i to se nikada neće promijeniti.
SAD najstarija demokracija na svijetu?!
Svašta.
-
Tako oni sami za sebe misle.
-
-
Izvjesno je da ce Biden pobijediti.
Biden 72 mil. glasova
Trump 68.5 mil. glasova
-
-
Nema predaje: ako sad izgubi, Trump najavljuje kandidaturu na izborima 2024. godine
Evo dobrih vijesti za sve fanove...
Nažalost izgleda da se ni moj Split neće lako riješit Keruma...
-
Nema predaje: ako sad izgubi, Trump najavljuje kandidaturu na izborima 2024. godine
Evo dobrih vijesti za sve fanove...
Nažalost izgleda da se ni moj Split neće lako riješit Keruma...
Sve je moguce, a vremenom se sve mijenja.
Nigdje ne pise da ce Biden biti dobar predsjednik za dzep prosjecnog Amerikanca. Ako misli dizati poreze mora znati da ce dosta love pobjeci van, a onda ce oporezovati manji kolac, a s tim ide sve sto s tim ide. Sve vec vidjeno.
Plus korona, pa neka krene s jos jednim lockdown-om, mjere, pad gdp-a...
Tako da se ne bih iznenadio da mnogi na kraju budu jos i plakali za Trumpom.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun