problem je u tome što ne moraju objaviti cijenu po kojoj su prodali!
CKML (Čakovečki mlinovi)
-
-
-
problem je u tome što ne moraju objaviti cijenu po kojoj su prodali!
A i nikada je ne bumo saznali!
-
ne mora biti. u zadnjoj javnoj ponudi u kojoj sam sudjelovao prodaja sunce koncerna, ugovor o kupoprodaji sa cijenom je bio objavljen. ista cijena po kojoj je jako prodao, bila je i u javnoj ponudi.
-
Sigurno su dali za vise od 11€ inace nebi ni prodavali koliko su se do sada natezali s time
-
meni u opće nije jasno zašto to oni prodaju, posebno u ovo vrijeme... firma je sasvim u redu i sad će za nju dobiti gomilu para koje rapidno gube vrijednost. ili ideš kupiti nešto bolje? šta ima bolje od ovoga?
-
meni u opće nije jasno zašto to oni prodaju, posebno u ovo vrijeme... firma je sasvim u redu i sad će za nju dobiti gomilu para koje rapidno gube vrijednost. ili ideš kupiti nešto bolje? šta ima bolje od ovoga?
kako ja zakljucujem po raspravama s foruma nisu mogli po svome raditi a to znaci isto kao da nije tvoje pa za dobru paru idu dalje
-
Svi ljudi, pa i ja, zaboravljamo čimbenik protoka vremena i čimbenik starenja. Ako nemaš potpunu kontrolu nad kompanijom i kada dođeš u godine najbolje ju je prodati. Gospodin Leko je bio najpametniji.
-
Svi ljudi, pa i ja, zaboravljamo čimbenik protoka vremena i čimbenik starenja. Ako nemaš potpunu kontrolu nad kompanijom i kada dođeš u godine najbolje ju je prodati. Gospodin Leko je bio najpametniji.
leko nikada ne bi prodao firmu da ju je imao kome ostaviti...tako i ovi, samo kaj je tu još odmogla činjenica da nitko nije bio većinski
-
ja bi rekao da je to sindrom isti kao na vajdi. nazovi menadžeri su za badaf dobili firmu, bili su toliko normalni da su očuvali vrijednost iste zahvaljujući poznatoj kvaliteti međimurske radne snage i sad kad se bliži biološki kraj nemam kome to ostaviti. možda griješim ali da partizani to nisu oteli židovima osnivačima sad bi gledali njihove nasljednike na djelu. samo što bi iste firme bile x5 ili x10.
-
sad kad se bliži biološki kraj nemam kome to ostaviti.
kak nemaju kome ostaviti? sin nino predsjednik uprava, snaha katarina članica NO.
"problem" je u tome što nisu bili većinski vlasnici. ako imalo pratite, već petnaestak godina se tamo svako malo dešavaju vlasnička preslagivanja i izlazak velikih dioničara.
-
-
Postoji američko istraživanje gdje ono što stvori 1. generacija, u drugoj se u prosjeku smanji za 50 %, a u trećoj od nihilacije do 30 %. To je razlog zašto Bill Gates i ostali predaju firme raznim trusts u vlasništvu USA.
-
kak nemaju kome ostaviti? sin nino predsjednik uprava, snaha katarina članica NO.
"problem" je u tome što nisu bili većinski vlasnici. ako imalo pratite, već petnaestak godina se tamo svako malo dešavaju vlasnička preslagivanja i izlazak velikih dioničara.
nije sve tako crno bijelo
-
znam da imaju nasljednike ali ne poznajem osobno nikoga pa ne mogu nikakav sud o tome donositi. u glavnom ne bi se ja samo tako od toga rastao. napominjem posebno ne u ova doba.
-
znam da imaju nasljednike ali ne poznajem osobno nikoga pa ne mogu nikakav sud o tome donositi. u glavnom ne bi se ja samo tako od toga rastao. napominjem posebno ne u ova doba.
mi Todorić se nije samo tako rastao, pa što je postigao, kada te netko uoči kao metu, teško je proći neokrznut
-
Postoji američko istraživanje gdje ono što stvori 1. generacija, u drugoj se u prosjeku smanji za 50 %, a u trećoj od nihilacije do 30 %. To je razlog zašto Bill Gates i ostali predaju firme raznim trusts u vlasništvu USA.
je li to isto slučaj kod rotšilda, rokfelera, warburga i td.? a bill i ovi novo komponovani oni su dobili novac iz primarne emisije od ovih prvih pa samo figuriraju kao vlasnici. i posle im to velikodušno vrate...
kolega todorić je bio ozbiljno dužan i sistem mu je bio klimav. ovo je zdrava firma koja već dugo postoji. ne budu ga valjda likvidirali ako neće. jedino ako i njemu nisu rekli to ti je bila lova iz udbine primarne emisije i vrijeme je da nam to vratiš.
-
je li to isto slučaj kod rotšilda, rokfelera, warburga i td.? a bill i ovi novo komponovani oni su dobili novac iz primarne emisije od ovih prvih pa samo figuriraju kao vlasnici. i posle im to velikodušno vrate...
kolega todorić je bio ozbiljno dužan i sistem mu je bio klimav. ovo je zdrava firma koja već dugo postoji. ne budu ga valjda likvidirali ako neće. jedino ako i njemu nisu rekli to ti je bila lova iz udbine primarne emisije i vrijeme je da nam to vratiš.
Jedino što je teže usporediti udbu sa rockfellerima i ostalima. Zapravo neusporedivo. " Rockfelleri "su male, dobre i naivne bebe za udbu.
-
gledao sam nekog lika koji je pričao sa nekim "rotšildom". kaže ovaj ima nas oko 150 i svi smo završili dobre školi ali svi radimo. Da li bi ti mogao da uzmeš svoj dio love i svima ostalima kažeš ćao? hahaha... teoretski moguće ali u praksi nikad.
-
ne mora biti. u zadnjoj javnoj ponudi u kojoj sam sudjelovao prodaja sunce koncerna, ugovor o kupoprodaji sa cijenom je bio objavljen. ista cijena po kojoj je jako prodao, bila je i u javnoj ponudi.
može li mali podsjetnik ako se sječate cijene i njenog kretanja prije preuzimanja Sunca......bila je oko 100 ili ispod prije najave prodaje.....onda se tržila neko vrijeme u rasponu 115-120 pa let na 150 i konačna cijena preuzimanja između 170-180?.....
-
otprilike tako, samo što nikakve službene objave prodaje nije bilo sve do sredine ošujka 2021. već se samo godinu-dvije šuškalo. isto kao i ovdje. konačna cijena u javnoj ponudi 184 kn.
-
može li mali podsjetnik ako se sječate cijene i njenog kretanja prije preuzimanja Sunca......bila je oko 100 ili ispod prije najave prodaje.....onda se tržila neko vrijeme u rasponu 115-120 pa let na 150 i konačna cijena preuzimanja između 170-180?.....
sve je bilo tako, moglo se kupiti ispod 100 ali ne puno ni dugo, ako bi ovdje bilo tako, to bi bilo super, 184 je bilo preuzimanje, to bi ovdje bilo oko 20€urića, ma neka daju 19 i dobro
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
CKML (Čakovečki mlinovi) 531
- Kvark