Sta je bilo sa onim vlastitim dionicama koje su rekli da ce prodati? Nisam dugo pratio. Jesu to prodali nekome u paketu ili otpustaju po malo na burzi? Jesu li uopce ista do sada prodali?
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Kako bilo da bilo za par dana cemo znati tko iskrcava..siguran sam da ima jos poprilicno.
Lijepo sam upozoravao na 120kn da to ide nisko.
Al neki vide u svemu drukanje.
Igh ne izvodi..a projektiranje i nadzor ne moze vracati dugove i kamate.
-
Za par dana cemo vidjeti TKO se ukrcao, i imali interesa jos kupovati.
-
A koliko sam shvatio bila je skupština i čini mi se da današnje iskrcavanje ima neke veze s time. Jel tko od forumaša bio prisutan, o čemu se raspravljalo?
-
Možda ovo pomogne. Frend mi je poslao.
-
Izgleda da to Gljadelkin preko svoje druge firme sam otkupljuje nekretnine i dug. Kakve li su sada to kombinacije?
-
Izgleda da to Gljadelkin preko svoje druge firme sam otkupljuje nekretnine i dug. Kakve li su sada to kombinacije?
Da to ne bi bilo kao na HDEL pa poslije na Hidroelektri mehanizaciji? Isti ljudi isti pristup, slični dioničari sve kak treba!
-
Da to ne bi bilo kao na HDEL pa poslije na Hidroelektri mehanizaciji? Isti ljudi isti pristup, slični dioničari sve kak treba!
Definitivno ne ulijeva povjerenje. Čak je i ime firme slično, opet nekakva Mehanizacija
-
u svakom slucaju ovdje se kuju u pozadini losi planovi za dionicare. I negativan book igra igru sada i obveze iz PSN mogu biti tezak uteg za razvodnjavanje postojecih dionicara.
-
Definitivno ne ulijeva povjerenje. Čak je i ime firme slično, opet nekakva Mehanizacija
možda se radi samo o lošem prijevodu s ruskog za makinacije
-
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…b3cc195e2c.docx
Ali ti frend radi na ZSE?
Srecom po vecini ovdje da je Dlkv zavrsio kako je zavrsio, te sad imamo poštapalicu "zavrsit ce kao Dlkv".
Koristi se u vecini slucajeva, jer nije potrebno argumentirati samo izreci "...".
-
Daj se dogovorite, jel valja kad se riješe dugova ili ne valja.. Zbunjen sam
-
Nezadovoljsvo na ZSE admin misli baniranjem riješiti, moguće je to naravno, no međutim sve je više onih koji se prevarenim osjećaju i koji pomišljaju na napuštanje trgovanja na ZSE što je sasvim evidentno i moguće i pametno!
Neki na forumu prodaju pamet, ali kada se bolje sagleda ovdje se stvarno nema u što uložiti a da valja, da nije podložno razno raznim makinacijama. Pa niti tzv. blue chipovi su samo tako nazvani ali ne znate kad se Emil ili koji drugi tajkun sjeti izigrati male!
Sjećam se svojega kupca... jako dobrih ljudi i prijatelji su mi takoreći bili iz HG Spota... izašli na burzu na 100 eura i više napucali dionicu, kupili kuće i aute i bazene, sada neki na "struju" voze a mali glupi dioničari propali.... za taj sam ja plan znao u osnutku jer sam sa odgovornim o tome pričao. Gdje je ono u tome ZABA završila ne sjećam se... odnosno znam ali neću reći!
Tako bliže i tako dalje staklenici propali, viadkt propao, tehnika propala, hidra propala... da ne nabrajam dalje...
Ostali samo poklonjeni HT za koji ugovor valjda vrlo malo ljudi zna, za ZABU koje je poklonjena, za ERNT isto u poklon, za Emila koji je 99% na poklon dobio,
Badel poklonjen, čekajte pa mi nemamo državu nemamo niti kompanije mi smo sve poklonili! Ej, haj PLIVA vele tu smo dobro prošli, a tko to?
VLEN nije valjao sada talijanima dobar, što se to događa u ovoj državi?Ja radim, ljude i sve poreze, plaće i dađbine plaćam, mislim da nikoga ne varam, e sada se ponekad pitam, od cca 4 milijuna ljudi oni koji su u "puna starijim godinama" i oni koji su u jako "mladim godinama" koliko u RH ima populacije? Koliko od tih ima poštenih? Evo ja ću izjaviti možda 3-5% ostalo su "magla" i na pola kriminalci! Kako onda naša zemlja prosperira dragi moji!!??
Molim krivi topic.... nek se baci kuda treba... u Savu, prema Dunavu pa u Crno more!!!
-
Ne valja ako se dugova rjesavaju po principu DLKV. Gljadelkin je otkupio dug od B2 kapitala, sigurno sa dobrim diskontom (zasto bi ga inace otkupio), i sada se svi pitaju sto ce s njime uciniti. Nece ga sigurno vratiti u kesu. Gleda Gljadelkin Vujnovca i pita se sto to radi krivo... ako moze Pavo, zasto ne mogu i ja. To je sada mali potencijalni problem.
-
Ne valja ako se dugova rjesavaju po principu DLKV. Gljadelkin je otkupio dug od B2 kapitala, sigurno sa dobrim diskontom (zasto bi ga inace otkupio), i sada se svi pitaju sto ce s njime uciniti. Nece ga sigurno vratiti u kesu. Gleda Gljadelkin Vujnovca i pita se sto to radi krivo... ako moze Pavo, zasto ne mogu i ja. To je sada mali potencijalni problem.
Kolega mitkko, sada će on i hidru i hidru mehanizaciju oživiti i pol grada i države projektirati i izgraditi a ne valjda upropastiti?
Pavo, Pavo? To mi negdje zvoni, al se nekako ne mogu sjetiti? Jel to neki biznismen? A s čim se on ono bavi, molim samo dobronamjerne odgovore!
-
Kolega mitkko, sada će on i hidru i hidru mehanizaciju oživiti i pol grada i države projektirati i izgraditi a ne valjda upropastiti?
Pavo, Pavo? To mi negdje zvoni, al se nekako ne mogu sjetiti? Jel to neki biznismen? A s čim se on ono bavi, molim samo dobronamjerne odgovore!
Lako se nama zaj...vat, ali ode polako ZSE u materinu. Bojim se da ovakve stvari nisu vise iznimka. Kakva drzava takva i burza.
Ja sam svoje dionice DLKV ostavio da me uvijek podsjete na to - trenutno sam osisan za 85%, i to nazalost jos uvijek nije kraj.
-
nije li taj u Vukovaru upisao sate pjevanja?.....prva pjesma koju je naučio je : "Nedirajte mi ravnicu".....a u bendu svira slavonska ekipa pojačana gostima sviračima iz Zagreba i cijele lijepe naše.....
-
nije li taj u Vukovaru upisao sate pjevanja?.....prva pjesma koju je naučio je : "Nedirajte mi ravnicu".....a u bendu svira slavonska ekipa pojačana gostima sviračima iz Zagreba i cijele lijepe naše.....
Upravo tako, svi redom pravi Hrvati katolici.
-
Nece Rus nikog kraj sebe,zapamtite.
Rus je vecinski vlasnik, nisu vlasnici fondovi,...
Opet ponavljate slucaj Dlkv, nije isto i nece biti isto. A kako ce bit vidjet cemo.
Sad je netko prosuo 1700kom po 110kn,a netko te iste kupio, sad ste nanjusili krv i raspisali. Samo pisite zato i postoji ovaj forum.
-
Lako se nama zaj...vat, ali ode polako ZSE u materinu. Bojim se da ovakve stvari nisu vise iznimka. Kakva drzava takva i burza.
Ja sam svoje dionice DLKV ostavio da me uvijek podsjete na to - trenutno sam osisan za 85%, i to nazalost jos uvijek nije kraj.
Nema kraja, kako kraj? Pa imate mittko još 15%! Još se možete "povratiti" samo strpljenja kak neki vele!
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 2.8k
- harpun