neki prodaju a neki kupuju
IGH-R-A | 3. | 3. | MARUS ANNA | -33 | 31.212 | ||||||
9. | 9. | ČOLINA ANTE | +11 |
neki prodaju a neki kupuju
IGH-R-A | 3. | 3. | MARUS ANNA | -33 | 31.212 | ||||||
9. | 9. | ČOLINA ANTE | +11 |
https://zse.hr/default.aspx?id=98275
Baš se nisu iskazali...nema podataka..
I opet gubitak 3.4 milje kuna. Prihodi i rashodi povecani. Al svejedno crveno.
Na prosjek place od 18 000 kn NETO..
I opet gubitak 3.4 milje kuna. Prihodi i rashodi povecani. Al svejedno crveno.
Da, ali vraćene su kamate.
Ebitda 16000000 kn,...348 % veca neg god prije!!!!!
Na prosjek place od 18 000 kn NETO..
Zato u igh treba radit a ne biti dioničar 😂😁
hugh : da kolega kako da ne.. zato moje kolege cijede za 6500kn neto..
druga prica je sto nitko nema muxx reci na razgovoru za posao "vidi da je jako dobra placa u Vašoj firmi dajte mi prosjek firme i ja sretan," e da ljudi imaju malo više novaca a ne da skaču kao psi na hranu pa me baš zanima da svatko dođe s takvim pristupom dal bvi se u IGH malo azpitali što ne valja?
sve se bojim da znam koliko direktor ima.. sigurno 500 000 NETO mjesečno a mladi inzenjeri crnče za 6500..
sto bih volio da me pozovu na bilo koji razgovor za bilo koje radno mjesto tamo da ih priupitam malo o plači....
Otkako ja znam za burzu, IGH izaziva interes kao plavuša u minici na visokim štiklama. Kako to nije ovdje slučaj moje sive ćelije ne mogu obuhvatit misterij.
A stanje u projektiranju je godinama takvo da novopečene firmice ruše cijene, glođe se komadić mesa na kosti. Malo se poboljšalo zadnjih godina al sve je to slabo. Država slabo raspisuje natječaje, a općine i gradovi nemogu finanac. ništa ili jednostavno nema zemlje koja je donekle vlasnički čista ili ima puknutog PTSPovca vlasnika.
Vracene su kamate? Ja koliko mogu vidjeti IGH jedva drzi glavu iznad vode. I to je mogao u normalnom poslovanju. Covid 19 je zaustavio neke projekte i itekako moze biti veliki problem jer ce neke investicije biti stopirane.
Buducnost IGH je upitna i dalje. Zasigurno je bilo nekih pozitivnih pomaka da sam namjeravao dugorocno ući. Al sada ipak ne. Pricekam iduci kvartal. K tome ispada da dionicar br.3 nije jedini prodavac.
hugh : da kolega kako da ne.. zato moje kolege cijede za 6500kn neto..
druga prica je sto nitko nema muxx reci na razgovoru za posao "vidi da je jako dobra placa u Vašoj firmi dajte mi prosjek firme i ja sretan," e da ljudi imaju malo više novaca a ne da skaču kao psi na hranu pa me baš zanima da svatko dođe s takvim pristupom dal bvi se u IGH malo azpitali što ne valja?
sve se bojim da znam koliko direktor ima.. sigurno 500 000 NETO mjesečno a mladi inzenjeri crnče za 6500..
sto bih volio da me pozovu na bilo koji razgovor za bilo koje radno mjesto tamo da ih priupitam malo o plači....
mora bit da ne rade "dobro".......u firmi gdje je radim svi koji imaju najbolje plače najviše i doprinose uspjehu tvrtke......budči da ova firma več desetlječe i više nema nikakve uspjehe ovdje vrijedni rade za neuspješne s velikim plačama ali to je njihov problem......zapravo to je širi problem dobrog djela firmi kod nas....
neki i dalje prodaju a neki kupuju
3. | IGH-R-A | 3. | 3. | MARUS ANNA | -1.392 | -0,23% | -0,13M | 29.820 | 90,00 | 28.05.20 | 2,68 | 4,86% |
9. | 9. | ČOLINA ANTE | +200 | +0,03% | +0,02M | 4.211 | 90,00 | 28.05.20 | 0,38 | 0,69 |
https://www.linkedin.com/feed/update/ur…92561274920960/
Znaju znanje...pamet je skupa...
https://www.linkedin.com/feed/update/ur…92561274920960/
Znaju znanje...pamet je skupa...
Itekako znaju.
pitate se zašto?
pa zbog dizanja love... di toga ima vani?? edukacija.. molim Vas... predavanja koja ste OBVEZNI slusat ako zelite iamti ovlastenje i placati ih.. ajde da su besplatna ali nisu.. ako ih ne placate vi placa vam ih firma u kojoj radite...
porihtavanje zakona kako pojedincima paše...
što se ne donese zakon da svatki inzenjer građevine ne moe imati manju plaću od prosjeka firme..? onda bi najmanja placa inzenjera u IGH bila 17 - 18 000 kn NETO..
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionica…&sifSim=IGH-R-A
Ante kupuje....Ana prodaje...
je li moguće da ona prodaje u nekakvom dogovoru s vlasnikom radi držanja cijene