Krene li pad burzi po svijetu davat ce ona dosta jeftinije. Osim nje nitko ne prodaje. Samo rijetki.
Samo strpljivo. Ne treba dizat cijenu dok ne izadje kompletno.
Krene li pad burzi po svijetu davat ce ona dosta jeftinije. Osim nje nitko ne prodaje. Samo rijetki.
Samo strpljivo. Ne treba dizat cijenu dok ne izadje kompletno.
Korona neke aktivnosti nije zaustavila.
Za IGH su ovo zapravo fantastične vijesti. Samo neka.
nece to nitko ni raditi kolega..drzava nema.para ni za kupit nove limuzine a kamoli ovo
nece to nitko ni raditi kolega..drzava nema.para ni za kupit nove limuzine a kamoli ovo
Radi se o infrastrukturnim projektima sufinanciranim sredstvima Unije, njihov nastavak financiranja nije upitan.
Vjerojatno ne prodaje ona, nego je brokeru dala nalog. Mada, tko će ga znat. Kako stvari sada stoje, granica joj je na nekih 90 kuna. Ispod toga ne prodaje. Imala je dana da je prodala i po nekoliko stotina dionica, ali je imala i dane sa 8, 6 ili 27 dionica. Jučer se vjerojatno dodatno otresla. Vidjet ćemo.
Bitnije je da se FI za 1Q20 očekuje fino zelen i u njemu obavijesti o novih i novih ugovorenih poslova. Bez obzira na koronu.
A "znalci" nek i dalje ulažu u turističke dionice.
U sektoru sve neke dobre vijesti.
Malo ćemo s enačekati za objavu FI https://zse.hr/default.aspx?id=97598
Eh, da je od Kineza samo rad, bez virusa.
FI za 1Q20 najkasnije do 30 lipnja.
https://zse.hr/default.aspx?id=97755
A trebali bi . Marusica bi im dala po izuzetno diskontnim cijenama .
njih ne zanima stjecanje vec ako sam dobro razumio podijeliti trezorske dionice upravi da moze iste odmah prodati.
Dakle imamo 5 milja ukupno na prodaji. Na 59kn bi puno prije proslo.
Ocekujem izvjesce oko nule.
Kad su kupovali te trezorske dionice, obrazloženje je i bilo da ih kupuju kao nagradne za djelatnike. Međutim, te dionice nisu podijeljene, nego su ostale u trezoru. Dosad su dionice dobili samo Paladina i Kumrić koje nisu na tržištu, tako da ova tvoja o stavljanju dodijeljenih na tržište ne stoji.
Malo prozirno drukaš, ali to je barem znak da si među rijetkima na forumu prepoznao potencijal i budućnost ove firme i da te zanima, ali nisi spreman platiti, pa ti nije za zamjeriti.
Da li ćeš dočekati priželjkivanih ispod 60 kuna, ne znam, ali veća je vjerojatnost da ćeš ostati na suhom.
Za 1Q20 za razliku od tebe, ja ipak očekujem dobit od najmanje nekoliko milijuna kuna. Moguće i preko 5 milijuna.
Na prodaji nemamo 5 milijuna kuna kako ti to impliciraš jer Marusica može stati s prodajom kad god. A to ćemo saznati tek kad stane.
Dotad je baratati s time koliko je trenutno dionica na prodaji prilično bedasto . Osim ak je druk. Onda je opravdano .
Kolega dragi, nije moj post bio kako shvacate..dapace mislim da je IGH sada drukcija firma i vrijedna pracenja. Pratim njihovo poslovanje i rad i svakako je planiram kupovati. Al ono sto mi iskustvo kaze bit ce propad da se situacija brze rijesi. Svaki put je bilo u proslosti pa ce i ovaj. Prodavacica po mojoj ocjeni ovako moze jos 6mj. Dotle nitko nece gurati.
Po meni IGH vrijedi uloga trenutnih 87kn po dionici. Al naravno uvijek je bolje jeftinije i bit ce. Potencijal po meni solidan.
P.s. imam 200 kom kupljen na 90kn. Al plan mi je siri i veci. Sve u svoje vrijeme.
Trenutno mislim da je IGH kvalitetnija firma nego prije 5.g. Pa i kvalitetnija od ostalih graditelja.
Pa ovog trena nije niti vrijeme za gurati, nego za promišljenu akumulaciju. I to sve dok je Marusica galantna i široke ruke. Guranja će biti tek negdje za najkasnije dvije godine kad firma, prema riječima Kumrića, dođe na vrhunac poslovanja.
Sada smo u razdoblju akumulacije koja nek potraje ne samo 6 mjeseci kako ti to pišeš, nego i do kraja slijedeće godine. Do tada, neka se dotična polako istresa i omogućava zainteresiranima ulaz. Bez dizanja cijene, naravno.
Cijena će ionako gore, čim se ona povuče sa aska, a to ne želimo da se još dogodi.
Jel moguće da se Anna maknula sa aska?
Moguće da je, a onda znači da je možda IGH neki novi pisao dobio
Dosad je blokirala cijenu na 90 kuna. Možda je i ispunila kvotu koju je planirala prodati pa se makne, a možda se samo digla na malo višu cijenu.