Znate kolega ,kad ste u mirovini imate vremena za sve , dugo, dugo ću čekati na prodaju....
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Ja ne znam sto i koliko kasni al znam citati. Pročitajte dopis na 2. stranici i izvršavanju PS nagodbe. Ako se reguliraju odnosi s vjerovnicima na čemu se radi i to prodajom odnsono zamjenom dijela imovine društva pod zalogom onda je smjer kompanije prilično jasan a time i cijene dionice.
To vam je cjenovno osjetljiva informacija upakirana u izvješće o PS nagodbi, samo je treba znati interpretirati.
To piše i u više prethodnih izvještaja, možda postoji dogovor s vjerovnicima. U zadnjih nekoliko kvartala nisu ništa podmirili, podmirit će prodajom imovine, znači da ne mogu iz redovnog poslovanja.
Je, pisalo je slično pojašnjenje al nije pisalo isto. Čitajte s razumijevanjem.
-
To piše i u više prethodnih izvještaja, možda postoji dogovor s vjerovnicima. U zadnjih nekoliko kvartala nisu ništa podmirili, podmirit će prodajom imovine, znači da ne mogu iz redovnog poslovanja.
Je, pisalo je slično pojašnjenje al nije pisalo isto. Čitajte s razumijevanjem.
Sad bi ja trebala napisati, ali piše identično. Ma neću, vjerojatno ne razumijem.
btw Već godinama kaskaju s plaćanjem obveza iz psn i piše da će platiti prodajom imovine.
-
Na igi nista novo, dobri poslovi, para nigdje. Malo je rastao, sad malo pada, zivot ide dalje
-
Gledam fundamente na investiramo.com
Priznajem da ne kužim ni kope ni špade, takva sam
Al' piše ovako, pa molim učene kolege da pojasne
Treće tromjesečje - Prihod 5,98 M
Opći troškovi 5,32 M
trošak roba i usluga 1,28M
Prodaja, opći troškovi 3,03 M
Amortizacija 675,58 K
Ostali troškovi 294 K
Neto dobit 265,01 K
Na um mi pada Mladen Delić.... ljudi, jel' to mogućeeeee
-
3. Procijenjena vrijednost predmeta nabave: 45.722.550,00 kn (bez PDV-a)
Procijenjena vrijednost nabave za GRUPU 1: 23.724.724,00 kn (bez PDV-a)
Procijenjena vrijednost nabave za GRUPU 2: 21.997.826,00 kn (bez PDV-a) -
Ovdje nije problem poslova, imaju ugovorenih poslova preko glave. Ovdje je problem financiranja...da ne objašnjavam, pitajte bilo kojeg IGH-ovca koji nije otišao nego trenutno radi u firmi (i to je problem također, možda najveći).
-
Aktivni i dalje....
8. PAMER D.O.O. 5.555 0,91% -
Aktivni i dalje....
8. PAMER D.O.O. 5.555 0,91% 8. PAMER D.O.O. 5.652 0,92% -
-
-
otpis duga 5 mil.eura.
---------------------------------------------------------------------
davne 2007 IGH je imao 1047 zaposlenih
ukupni prihodi su iznosili oko 490 mil kn te godine.
NPM je iznosila 7,20%
najveći dioničar te godine bio je akcionar-12,67%
te godine 2007 najveća cijena dionice bila je iznad 15000 kn...
malo iz arhive IGH.
-
Ako Paladina vrati barem pola od 10 milijuna EUR koje mazno iz IGH bit će to uskrsnuće..........
-
Ako Paladina vrati barem pola od 10 milijuna EUR koje mazno iz IGH bit će to uskrsnuće..........
ne bih vas htio razočarati, ali nije mi poznat takav slučaj u hrvatskom poduzetništvu, nisu ljudi krivi, nego jednostavno, takvog kolegija nema niti na jednom fakultetu
-
ako sam ja to dobro razumio nismo dužni više ništa ?!
-
kad je tako eto i od mene sve do 14. puno mi to % portfelja ali jednom se živi.
-
ne bih vas htio razočarati, ali nije mi poznat takav slučaj u hrvatskom poduzetništvu, nisu ljudi krivi, nego jednostavno, takvog kolegija nema niti na jednom fakultetu
Slažem se, ni meni nije poznat slučaj da je dozvoljena takva pljačka od strane državnih institucija, u prvom redu DORH, pa ni slučaj da se rade izvidi nad Paladinom a AP ga imenuje ministrom, sposoban momak, to je i dokazao...
Svu imovinu koju ima mazno je iz IGH
-
PILAPILA ti kupuješ ono stanje u skdd? sad ćeš saznati kako mi se stari zove. na penziće se to vodi. oni su najcrnji burzovni špekulanti na kugli zemaljskoj
-
Slažem se, ni meni nije poznat slučaj da je dozvoljena takva pljačka od strane državnih institucija, u prvom redu DORH, pa ni slučaj da se rade izvidi nad Paladinom a AP ga imenuje ministrom, sposoban momak, to je i dokazao...
Svu imovinu koju ima mazno je iz IGH
takvih igrača je prepuna Hrvatska, a on je nečiji igrač, a vi ćete sigurno bolje znati i čiji, takvim momcima tete iz Dorha ne staju na put, to moraju biti malo čvršći momci, nešto tipa ATJ Lučko bez puno papira i objašnjavanja
-
PILAPILA ti kupuješ ono stanje u skdd? sad ćeš saznati kako mi se stari zove. na penziće se to vodi. oni su najcrnji burzovni špekulanti na kugli zemaljskoj
Već sam dugo u ilegali.....
-
ako i jesu nisu dugo,
Očito je da ovaj mjesec isključivo kupuje PAMER
A meni je bilo sumnjivo,tko je taj i zašto kupuje. U životu ništa nije slučajno, čak ni rušenje blizanaca,kriza 2008,covid itd.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun