Uz sve ostale, otvorena je i poslovnica IGH u Rusiji, Moskva, Bahrushina ul. kbr. 13. Ovakvo nešto je veliki iskorak na preogromno rusko tržište.
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Doticna i jedina prodavacica je drasticno opala u broju dionica. Pretpostavljam na ovoj cijeni samo 2.5 milje kuna...jos malo...pospremite dionice u ladice...ovo ce letjeti do 250kn u tjedan dana.
Moja preporuka kupovati.
Za sada sam na nepunih 300kom.
Dobra vijest je ulaz u Crobex.
-
Danas je očito samo ona prodavala uz tu i tamo koji trade... Pitanje je jedino koliko i dali je prodala planirane količine 🤔
-
Nekoliko godina skupljanja(6010 kom) nadam se da dolazi na naplatu ... samo strpljivo
-
Očito vjerujete u igh s tolikim brojem dionica, koliki vam je prosjek ulaza?
-
Zadovoljavajući .... nebih javno o tome ..
-
Hm... Nisam bas pratio. Al zašto ta Anna prodaje dionice i sto je ona tom Mezhibivsky-ima? Tko su Lev i Veniamin?
Naime, Anna je očito imala Jdoo, Anna Marus koji je likvidiran, a likvidator je Lev Mezhibovskiy (može se provjeriti u online verziji sudskog registra).Na njihovom vlasnickim udjelima su zalozi u korist Agram banke koja ih je očito kreditirala preko vlasničkih udjela (vjerojatno repo poslovi)
Zelim reci, (a sad će me i ovdje mrziti) da taj equity zapravo nist ne vrijedi osim kao kontrola firme odnosno dugova. Firma ima negativan kapital i probleme sa servisiranjem dugova. Ne znam, ostvarivanje kontrole ima neku cijenu, al pitanje je da li tu postoji stvaran potencijal za rast poslovanja i rezultata jer ne postoji menadžment koji ide tim smjerom. -
@ naim
Veniamin visoko pozicionirani diša u ruskom Gazpromu. Sad već sigurno i u mirovini.
U dokapitalizaciji kupio 50.000 dionica IGH.
Lev mu je sin.
Anna Marus mu je bivša žena.
5.000 dionica je prepisao na Leva.
45.000 dionica je prepisao na Annu.
Veniamin je ostao u statusu prokuratora.
Lev je prije par godina prodao nešto dionica što se moglo vidjeti dok je bio u top ten. Nakon toga ne znamo. Dosad je možda već i skroz izašao.
Anna je prema zadnjem izvješću došla na trenutno stanje 39.881 dionicu.
Vjerojatno je prodavala i u ponedjeljak i jučer, što ćemo uskoro vidjeti.
Ne znamo koliko još misli prodavati, ali dobra je stvar što omogućava skupljanje dionica po cijenama ispod 100 kuna. Dokad će to trajati, vidjet ćemo.
-
A to će sigurno spasiti firmu sto je on diša.
Nista tu meni ne izgleda dobro dok kak ti kljucni ljudi prodaju dionice po najnižim cijenama, a istodobno je većinski paket zalozen?! -
Pogledaj zadnja tri FI, pa pročitaj i ovo ...
https://www.poslovni.hr/hrvatska/insti…ljucene-4213318
Informiranost čini čuda u shvaćanju činjeničnog stanja stvari.
Ovi koje iz nekog tebi poznatog razloga doživljavaš ključnima, nisu tome niti blizu. Ključni su oni koji vode firmu i oni koji posjeduju većinski paket i upravljačka prava.
-
-
Doticna i jedina prodavacica je drasticno opala u broju dionica. Pretpostavljam na ovoj cijeni samo 2.5 milje kuna...jos malo...pospremite dionice u ladice...ovo ce letjeti do 250kn u tjedan dana.
Moja preporuka kupovati.
Za sada sam na nepunih 300kom.
Dobra vijest je ulaz u Crobex.
Zasad ni približno ne ide tim smjerom. Međutim, stvara se akumulacija na 90, što po meni garantira uzlet, a sad da li će do tih razina, to samo Bog zna.
-
3. MARUS ANNA 26.03.2020 39.980 6,51% 3. MARUS ANNA 6.04.2020. 39.471 6,43% -
3. MARUS ANNA 6.04.2020 39.471 6,43% 3. MARUS ANNA 7.04.2020 35.773 5,83% -
U ponedjeljak i utorak protrgovano je ukupno 6.167 dionica, od čega je ona sama prodala 4.108 dionica. Očito je još uvijek aktivna na prodaji. Otkad je krenula, iznapoklanjala je ukupno 9.217 dionica. Post čisto radi malo statistike.
-
3698 komada
Ovo je njen prvi veći izlaz .dosada je bilo sitno
-
https://www.poslovni.hr/hrvatska/video…ebodera-4226336
Radi se punom parom...
-
Baš se imamo čime pohvaliti. Dok tuđi radnici rade/grade, naše radnike država plaća da sjede kod kuće, naravno parama koje nema. "Tito dragi" reko' bi lik iz serije.
-
Na gradilištu Pelješca su i naši radnici iz IGH na nadzoru gradnje. Da sve bude kako treba.
-
-
Koliko Ana ima namjeru izlaziti jer očito broker ima nalog da ne prodaje ispod 90 kn...
Sve mi to nema smisla, da se makne bid bi se lijepo napunio iznad 100 kn i onda može prodavati, ovako svi znaju i više ne daju.
-
-