Par dana oporavak burze kaže Balan
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
- Whitestone REIT (WSR +4.7%) is trading higher after announcing the acquisition of a multi-tenant retail space in Austin, Texas.
-
ne znam za vas kolege, ali ja jučer u što god da sam se ubacio, raslo je kao kvas
tako da sam imao jedan od najboljih trejderskih dana od kad sam na US marketu
LCID otvaranje PM
PYPL, ZIM na otvaranju redovnog
i zadnjih sat, sat i pol MRNA i BNTX
to mi je i neki optimum, u isto vrijeme biti u max dvije dionice, ako je više pogubim se i ode profit
lako je biti stock picker kad se indeksi zelene
da je svaki dan tako, penzijaaaaaa... kavica i to ovdje
-
Pišu da još nije vrijeme za docusign
Ali su naveli preporuku za vrijednija ulaganja
DOCU: Should You Buy the Post Earnings Dip in DocuSign? | StockNews.comSoftware company DocuSign’s (DOCU) shares lost nearly 42% in price on December 3 and hit their 52-week low of $131.51. But can the stock rebound based on the…stocknews.com -
ne znam za vas kolege, ali ja jučer u što god da sam se ubacio, raslo je kao kvas
LCID otvaranje PM
to mi je i neki optimum, u isto vrijeme biti u max dvije dionice, ako je više pogubim se i ode profit
Ja se nisam dobro proveo.
Nema te slike koja bi to opisala.
-
LCID otvaranje PM
Jučer mi je bio dan ljubomore, osobito zbog SWN, no ipak sam namazao nešto na kruh, svin jske masti recimo. Ukrcan sam na kraju (tvrdoglavo) u CSIQ, PII, ACRE, PANL.
Danas Marketa
Klarna expands collaboration with Marqeta in key European markets
će biti diridonda, ona voli klat dip strateđiste tak da me ne bi čudilo da tumba u kanalu 15%.
i tako, do nove varijante virusa, kakvog rata dal crnomorskog dal kinskomorskog i slično.
Taj Bitkojin zapravo nije loš
-
CWK - Cushman & Wakefield plc te Komatsu su mi sad super za trejd, Komatsu ima vrlo osebujan uzorak, koda komunicirate sa vanzemasljkom inteligencijom.
CWK , već tih reitova imam ko drva, pa mi nije interesantan ( imam ih u listi praćenja)
-
s obzirom da Pfizerov CEO kaže da sigurno, ono majke mi, 3 doze neutraliziraju učinke Omicrona, barem one po život opasne, danas možemo očekivati tulum na BNTX, PFE, MRNA te na braći kruzerima, avio kompanijama i sl.
živijo nama drug Bourla! profiti i nama a ne samo njima!
-
Danas ću opet ostati kuha gladan izgleda.
Premda je bio jedan dobar short.
DARE na 3, pokrio sam se na 2,68. -
Gledam Scorpio, i nisam pametna
Gap na dolje, gap na gore... ima neke simetrije u kretanju cijene, a opet, nije mi baš uvjerljiv taj rast
Bila rekla da bih riskirala do 12,80... i tu je, sada ostaje do 13,40. Idući otpor
Veliki volumen na posljednjoj crvenoj svjećici, bez znatnijeg pada cijene... to je pak bullish
Ha
Nema druge nego gledati u monitor
-
-
Komatsu i Roche lete, Lvmuy stagnira..
Znači šampanjci se ne otvaraju
-
s obzirom da Pfizerov CEO kaže da sigurno, ono majke mi, 3 doze neutraliziraju učinke Omicrona, barem one po život opasne, danas možemo očekivati tulum na BNTX, PFE, MRNA te na braći kruzerima, avio kompanijama i sl.
i odeeeee... BNTX i MRNA puštene s lanca
danas ako ne bude po 10% zarade na obje nisam ništa napravio
ajmo drugovi i drugarice!
-
Gledam Scorpio, i nisam pametna
Gap na dolje, gap na gore... ima neke simetrije u kretanju cijene, a opet, nije mi baš uvjerljiv taj rast
Bila rekla da bih riskirala do 12,80... i tu je, sada ostaje do 13,40. Idući otpor
Veliki volumen na posljednjoj crvenoj svjećici, bez znatnijeg pada cijene... to je pak bullish
Ha
Nema druge nego gledati u monitor
Kupit malo pa bit dugorocni ?
vozarine tankerima su lijepo okrenule u plus vec jedno vrijeme,
mozda su tankeri novi bulkeri
nikad ne reci nikad
-
i odeeeee... BNTX i MRNA puštene s lanca
danas ako ne bude po 10% zarade na obje nisam ništa napravio
ajmo drugovi i drugarice!
I odmah se vratilo.
Bude danas postotaka, ali ne znam jel baš bude 10!
Edit: Zabrinjavajući su volumeni u padu.
-
bez straha kolega!
ako gledate 5 ili 15min graf onda ne vidite ovo što je na dnevnom grafu
pogledajte dnevni graf i recite, nakon ove vijesti iz Pfizera i BionTecha, kud to može nego gore?
-
bez straha kolega!
ako gledate 5 ili 15min graf onda ne vidite ovo što je na dnevnom grafu
pogledajte dnevni graf i recite, nakon ove vijesti iz Pfizera i BionTecha, kud to može nego gore?
Sell on news?
Ne vjerujem dok ne vidim!
-
Ima i težih načina za zaraditi za život.
Nema doduše uvijek prilika
Ovo je heklalo u malom rasponu, jedan short, dva longa, ziherica
Trebalo je samo biti uz monitor.
Na ulog od sto komada to je oko stotinu dolara plusa, tako nekako... u sat dva sjedenja uz monitor.
gledajući u retrovizor sve nam je jasno, dok se film vrtio bilo je i neodlučno i borbeno. Nevolja je što dok shvatiš pattern, pinka ode
-
Ono je bio pennant, BTW, i da ne bi nekome palo na pamet shortati u rastu
Klonite se i ZIMa
-
Burza još sutra u plusu, barem prvi dio, onda korekcija, tako kaže Balan, sutra je aukcija i onda 10y može dolje a obično poslije i burza, a pogotovo jer u petak valjda ide izvješće o inflaciji što je zadnje vrijeme uvjek problem
-
When The Smartest Of Smart Money Says ‘Sold To You’ | Investing.comStocks Analysis by Jesse Felder covering: . Read Jesse Felder's latest article on Investing.comwww.investing.comS&P 500: Trading The Dips And Bounces; What Savvy Traders Are Doing With GameStop | Investing.comStocks Analysis by Jani Ziedins covering: S&P 500, GameStop Corp. Read Jani Ziedins's latest article on Investing.comwww.investing.com
Koliko već dugo čekamo Brunda ?
Sve si mislim da nije bilo korone da bi ga i dočekali, uz ekstremnu valuaciju marketa.
A onda je na scenu stupila štamparija novaca. Obilje novaca svima.
Kako god okreneš, 1929, market je dotukla kupnja papira na dug. Margin.
Scena je dakle postavljena.
-
-