Klikam na otvaranju sell OCGN, ma kakvi, već sam mislio neka "griješka", a ono, kifla, nema papira za short.
Oprezno danas!
Klikam na otvaranju sell OCGN, ma kakvi, već sam mislio neka "griješka", a ono, kifla, nema papira za short.
Oprezno danas!
Ocugen je puno shortan papir, i očekuje se short squeeze ?
Short LCID na 34.50.
Sitna količina, tek toliko da se nešto radi.
Oprezno danas!
Bit će vatromet danas u bilo koju stranu. Jučer prodao prije velikog pada svu količinu i prezadovoljan sa zaradom.
Kad je rast krenuo opet kupio manju količinu za koju znam da bi mogao izgubiti ako padne 30-40% u premarketu.
Ocugen je puno shortan papir, i očekuje se short squeeze ?
Da i tome se nadam.🙂
Dakle, ujutro na IB niti jedno jedinog papira za short, sad ih je na raspolaganju oko 700k.
Hm...
Edit: sad preko 1,5 mil. komada.
Hm...
GOGL $8.50
NM $5.20
SWN $5.00
sve kao kupac
bio u napsti i za ZIM, al' malo mi visoko pa da ne dodajem bzvz na poziciju jer ga ionako držim dobar chunk
GOGL još unutra, nedam jeftino
NM out po $5.50
SWN out po $5.15 (možda će ići više, ali imaju objavu izvješća a onda ne volim biti unutra)
idemo dalje al ne prije FEDovaca
Short SAVA na 62, pokrivanje upravo na 58.30.
žilava ova Cassava
sjećam je se ovo ljeto kako je plesala
i sve da, oćeš long oćeš short
Short SAVA na 62, pokrivanje upravo na 58.30.
žilava ova Cassava
sjećam je se ovo ljeto kako je plesala
i sve da, oćeš long oćeš short
Žilava, opasna, ujeda.
Dakle, pošto u trenutku kada sam se mogao posvetiti trgovanju nije bilo za short OCGN, išao sam long, kud svi tu i mali mujo.
Naravno, natukao sam minusa da te glava zaboli, krvi ulasci, još gori izlasci.
E pa onda je došlo vrijeme kada se ukazala količina za short, uzeo sam ju, nadoknadio veliki minus, otišao u dobar plus.
Nisam ja za long ..
Računao sam upravo, ukupna zarada u tjedan dana na OCGN sve skupa kada se uzme i oduzme +46%. E da je tako bar jednom mjesečno gdje bi nam bio kraj
Zadnje ga prodao na 17,44$, a sad ode nazad na 8-9$.
Kupio ERJ, vidjet ćemo jesam se prevario za par dana.
Kupio ERJ, vidjet ćemo jesam se prevario za par dana.
ja sam se zareko čekat ga na 14.46. vidjet ćemo jesam se prevario za par dana.
P.s.
molio bi komentar izvješća swn, kad izađe, ja sam isto vani, još jučer
Ja sam u Illinois tool works pred izlaskom /a jedno 30 naloga će bit na trading212/ , a ušo sam u Donaldson, DCI.
Izašlu Safe Bulkers
EPS zadnja 4. Kv (ttm) $0.95
Uz ovu cijenu to je PE 4,6
TCE rate (Q4) $24.427
Casha nemaju puno ali su dug smanjili za 1/3 u zadnjih godinu dana
Genko Shipping:
Evo kolegi za SWN, da ne tipkam:
planira li tko sutra lovit ocgn oko 10$? 🤣
PostRE: Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
jedino kaj SB prvi od svih ima earnings na tapeti
tak da možda i ranije poleti prema $6
inače, slično razmišljamo, i ja sam gledao kako je dionica nakon svake stepenice ($2 pa $3) napravila kraći pullback
sad sam u nedoumiciaccountantOctober 12, 2021 at 6:20 PM Ja racunam da ce SB u 3Q napravit oko 52mil dobiti i EPS oko 0,45, barem to ocekujem.
Nisam daleko
Display MoreIzašlu Safe Bulkers
EPS zadnja 4. Kv (ttm) $0.95
Uz ovu cijenu to je PE 4,6
TCE rate (Q4) $24.427
Casha nemaju puno ali su dug smanjili za 1/3 u zadnjih godinu dana
Sta malo ti je 100mil love
planira li tko sutra lovit ocgn oko 10$? 🤣
Ja ga planiram shortati do 10.
Long sam jučer izgubio novce, tako da to nije opcija niti da padne na 8.
Prateći OCGN promakla mi je prilika sa Z (Zillow), nice and easy short je mogao biti cijeli dan.
Za long igrače, AFRM i AEHR.
AFRM je bio potpisao ugovor sa Amazonom o nekoj obročnoj otplati ili neki vrag ne kužim ni sam, no naguralo je cijenu za 100% u zadnjih mislim 2 mjeseca, što nije puno.
Mislim da je objava rezultata 10.11., pa ukoliko se to nešto počelo sa Amazonom vrtiti moguće da će biti dobro.
AEHR semikonduktor, nema se tu šta više za kazati..to ide po svojoj inerciji očito.
ova Cathie Wood se malo gubi... u prosudbama
prvo kupuje dip na Zillow (Z) cca 288.000 kom i dodaje na svoj već ionako veliki holding od preko $19 mil: Cathie grabs Z shares (thestreet.com)
a već dan iza rasprodaje sve, kad je vidjela da bi mogla popljugati na desetine milijuna: Cathie dumps Zillow shares (finance.yahoo.com)
znači i veći majstori od nas se znaju zaigrati...