OCGN za sada novih +33%, kupio još u Petak ponovo i pratim.
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Štrumfovi trejderi, bila sam u pravu dakle za pad na brodarima
Obzirom na veću likvidnost, vani se bolje dalo naslutiti
A sad čekamo odbijanje
-
GOGL $8.50
NM $5.20
SWN $5.00
sve kao kupac
bio u napsti i za ZIM, al' malo mi visoko pa da ne dodajem bzvz na poziciju jer ga ionako držim dobar chunk
-
GOGL $8.50
NM $5.20
SWN $5.00
sve kao kupac
bio u napsti i za ZIM, al' malo mi visoko pa da ne dodajem bzvz na poziciju jer ga ionako držim dobar chunk
Hrabro, svaka čast! Nadam se da će biti sreće
-
GOGL $8.50
NM $5.20
SWN $5.00
sve kao kupac
Meni pobjegao NM za 5 centi dokup 😏 a nema veze ako se vrati super ak ne i dokup na ovakvom padu je ok.
Nvax me izvlaci 😁
Zim ako padne ispod 50 ulazim, sad mi se ne zuri s njim.
-
Ovo liči na SHS. Navios. Njega sam najčešće gledala
Ja ovdje ne bi prije 27.. a onda bih opet pogledala hoće li biti kompletan pattern, ili će se odbiti
A vidi SB
Pa ja vještica. Mačja dlaka
Kuda će nakon ovog, e to ne znam
Ako je pristojan kao i do sada trebao bi gore . I da li će prije toga na 3,90?
Al ne zna se, treba čekati otvrdu
-
Ja ovdje ne bi prije 27.. a onda bih opet pogledala hoće li biti kompletan pattern, ili će se odbiti
A vidi SB
Sutra je izvjesce SB pa cemo vidjeti. Mislim da bi jace zaronio da nije toga. Sta ne znaci da sutra nece
To da si vjestica ne treba ni spominjati
-
OCGN short u zamalo pravo vrijeme. Šteta. I ovako je dobro ispalo.
-
evo zašto sam optimističan glede brodara
dok čekamo izvješće Safe Bulkersa, imamo ono za SHIP
ovo možemo iščitati iz izvještaja za Q3/21 u kojem su ostvarili najveću kvartalnu dobit ikada:
QuoteAs far as our results for the third quarter of 2021 are concerned, our daily TCE was $30,764, outperforming our
guidance for the quarter and marking an increase of 90% compared to the TCE of the third quarter of 2020. The
TCE of the fleet for the first nine months of 2021 was $23,449 per day, increased by 128% when compared to a
daily TCE of $10,267 in the same period of 2020. Our fourth quarter TCE performance to date and TCE guidance
for the entire quarter is equally strong at $38,440 and $35,200 per day respectivelyStamatis Tsantanis, the Chairman & CEO of Seanergy Maritime
dakle do 1.studenog (mjesec dana) su već 25% bolji po prihodima od Q3, a guidance je takav da će biti 15% bolji kvartalno (Q4 na Q3)
a SHIP i nije neka velika kompanija po prihodima
k tome, reklamiraju se kao 'the Only Pure-Play Capesize Ship-Owner', kojih se svi na temi drybulk bez cenzure najviše i očito plaše
zato kupujem svaki dip osobito ovakav kakav je bio danas
-
Napisao mi je danas jedan član naše male zajednice neka se manem crtkaranja i krenem spašavati živote
A
Kolege moje, ja vam nemam pojma o brodarima, imam nešto malo o svjećicama... a i to je cjeloživotno učenje
Na brodarima neka vam Bog od burze pomogne jer se na svima formirao bearish flagpole, i flag, a iz flaga imaju naviku iscuriti dolje...
Pa kaže svemogući Bulkowski da postavite stop naloge i nadate se najboljem
-
-
Penny Stocks to Watch for November 2021Penny stocks often require patience from shareholders, but if you've conducted your due diligence, your patience may be rewarded.www.investopedia.com
Može li netko pogledati kako fundamentalno stoje ovi papiri , pogotovo rudnik zlata , i urana
Ovo siroče po jedan dolar i 80 daje dividendu od 2%
Sjećam se kada je Fang krenuo, nakon mrcvarenja od valjda godinu dana,sa starta mislim 15dolara, Diamondback
To mi je najveći početniki promašaj, Evo ga sada na 120 dolara. To, i Moderna na 60 dolara. I to sam imala
-
A vidi SB
Sutra je izvjesce SB pa cemo vidjeti. Mislim da bi jace zaronio da nije toga. Sta ne znaci da sutra nece
To da si vjestica ne treba ni spominjati
Pa zaronio je samo se odbio
-
Why Ocugen Stock Will Probably Soar Tomorrow -- but Shouldn't | The Motley FoolInvestors are excited about a decision that doesn't really benefit Ocugen at this point.www.fool.com
Link na prilično dobar članak o Ocugenu. Netko od nas i to ima, netko je shortao.
Vidjeti ćemo sutra što se odbilo, što nije.. držim fige radi svih koji su u brodarima da se cijene odbiju
-
Short SAVA na 62, pokrivanje upravo na 58.30.
-
Priča ide ovako... sjedim na kavi s frendom 14:00h.
I pričamo o phunu i kažem ja da bi moglo danas-sutra gore. I dođem doma pojedem rižoto koji sam skuhao (odličan je bio). I prije nekih sat sat i po na 3,5 $ šaljem ja njemu poruku da ulazim, imam nekih 5000 $ raspoloživo pa na instinkt probat. I reko odo na trčanje pa kad se vratim ću vidit na zatvaranju. 12ak km ruta i 20ak min prije kraja na nekom 8 km nemogu pretrčat slavonsku na crveno nikako, gužva. I mob u šuškavcu i izvadim i pogledam 5 $. 20 minuta psovanja sam sebi u bradu do doma uz acdc.
Komplimenti na račun dobrog izgleda mi nisu nikakva utjeha, a nije mi ni ovo priznanje pomoglo. 👿 😁
Pa kažu dobro je zdravo živit.
Vjerujte ljudi svom instinktu. Više sreće želim svima sutra. ✌
-
Vi ste, držim još u studentskoj dobi ?
Kava u 14 h, trčanje potom, i još dobar izgled ?
-
A mene zanima rižoto. Očito je u tome stvar. Još kažeš odličan bio.
Šalji recept.
-
.. A što se tiče bearish flagpole...
Pa nisam se ni za jednu oženio, sutra ako zacrveni od jutra pa-pa, za sada je plud
Ako se ne varam imamo i obraćanje FEDa pa posebno bit oprezan.
-
Vi ste, držim još u studentskoj dobi ?
Kava u 14 h, trčanje potom, i još dobar izgled ?
Hahahaha da bar... nisam nisam 🤣 trudim se samo iskoristiti vrijeme 😉
A mene zanima rižoto. Očito je u tome stvar. Još kažeš odličan bio.
Šalji recept.
Ma nema neke filozofije, riza se fino skuhala, na bijelom je bio. Ako je do neceg, do maslaca je to koristim 😉
Mjenjam ukusan rizoto za 30-40 posto prinosa u sat vremena 😁
-
Ja sam rasprodo krhke dijelove; swn, paa i wpc i dijelom ušao u Farfeć, tako, ako bi bilo ko u postmarketu bio bi zadovoljan.
Ftch
Tdoc
Swn
mpw
de
današnje dip lovine
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora