ETTX će završiti u crvenom, zato svi mali bježe iz dionica u kripto, fondovi i manipulacije otimaju ljudima novce
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Pa napisah do sada ,al da izvučem aktualno
1. biofarma postoji zbog dionica, ne zbog supstanci
2. sve je podređeno shortu, pa ETTX koji je padao pred važno priopćenje, pada i dalje, narastao je taman za short. Pametnom dosta rekli bi poklonici zvjera.
Na kraju trom i mutav i pod štrajkom Deere raste ko i biofarma
-
ETTX će završiti u crvenom, zato svi mali bježe iz dionica u kripto, fondovi i manipulacije otimaju ljudima novce
No pa da.
Papir je napravio 50% u dva dana, odmah je manipulacija. Imali ste baghodlere na 3.90 (bacite oko na graf). Ja sam ga tu i shortao, jer je za očekivati da će se iskrcavati ovi koji su ostali zarobljeni u zadnjem rastu, a bilo ih je. Nije nikakva zavjera. Dionica kojoj je neki vrag odobren od strane FDA i koja je k tome povijesno gledano imala slična odobrenja nakon kojih odobrenja je odradila solidan rast, pa onda i solidan pad, je spremna za short. Upravo sam Vam skratio Bulkowskog od 20 stranica u 4 reda.
-
-
uzeo 100 komada po 3,96$ ETTX
čisto za igru
a ja 200 kom Adamis Pharma
čisto za igru
ADMP je prva dionica koju sam kupio od biotech prije više godina, tada je bila preko 4$, nešto izgubio i prodao
-
evo gledam danas NVAX, i sam sam je tržio prije par mjeseci
noćas je dobro roknula, sve skupa s $275 prije samo mjesec dana na $130
slušajuči analitičare, svi su bullish i nabrijani na firmu i dionicu
zato jer kao razvijaju covid-19 cjepivo, prije svega za Indiju i okolna tržišta
no do toga je dalek put i garancije nema; tko ne želi 'trpiti bol' dok se sve to dešava, može jedino hvatati dnevne skokove
ili raditi ovako kako radi kolega BSOD prema Bulkowskom
ja sam jučer uzeo čisto mali djelić ADMP tek toliko da mi bude na listi i da pratim razvoj
jer toliko dionica imam na raznim listama da je ponekad teško pratiti... pa ako bude šta, uskočit ću u vlak, ako ne mali zgubitak, ništa strašno
ali da bih veće pare riskirao i noćio - ne hvala!
na SESN sam umalo popušio lijepe pare, baš onaj dan kad je roknula zbog FDA a nekako smo svi ovdje na forumu očekivali da je to gotova stvar, jer su oni, koliko se sjećam, čak i oformili novi tim (marketing, prodaja) za taj proizvod/lijek
doslovno sam par minuta prije obustave trgovanja prodao trejd, sreća!
kod pharme i biotecha treba biti vrlo, vrlo pametan, čitaj oprezan!
najbolje je te dane oko FDA datuma ne biti unutra već postrani čekati vlakić
-
evo gledam danas NVAX, i sam sam je tržio prije par mjeseci
noćas je dobro roknula, sve skupa s $275 prije samo mjesec dana na $130
slušajuči analitičare, svi su bullish i nabrijani na firmu i dionicu
zato jer kao razvijaju covid-19 cjepivo, prije svega za Indiju i okolna tržišta
no do toga je dalek put i garancije nema; tko ne želi 'trpiti bol' dok se sve to dešava, može jedino hvatati dnevne skokove
ili raditi ovako kako radi kolega BSOD prema Bulkowskom
ja sam jučer uzeo čisto mali djelić ADMP tek toliko da mi bude na listi i da pratim razvoj
jer toliko dionica imam na raznim listama da je ponekad teško pratiti... pa ako bude šta, uskočit ću u vlak, ako ne mali zgubitak, ništa strašno
ali da bih veće pare riskirao i noćio - ne hvala!
na SESN sam umalo popušio lijepe pare, baš onaj dan kad je roknula zbog FDA a nekako smo svi ovdje na forumu očekivali da je to gotova stvar, jer su oni, koliko se sjećam, čak i oformili novi tim (marketing, prodaja) za taj proizvod/lijek
doslovno sam par minuta prije obustave trgovanja prodao trejd, sreća!
kod pharme i biotecha treba biti vrlo, vrlo pametan, čitaj oprezan!
najbolje je te dane oko FDA datuma ne biti unutra već postrani čekati vlakić
Ono taj petak, na SESN je bilo nulovanje. Doslovno.
To mi je bio jedan od najgorih trejdova, odnosno, jedna od najvećih propuštenih prilika. Uzeo sam short 2000 komada na 5,94, stop loss na 6.03. Probilo me, cijena došla do 6.04, za 10 minuta H. Za 45 minuta cijena 0,88. Računaj....
-
hebate BSOD, ti si ko Howard Wolowitz kad je bio u svemiru pa je samo o tome pričao
tak i ti o shortu hahahahhha
-
Ja sam otvorio prije dva dana folder "Droge" i u nj metno drogeraške dionice koje je accountant naveo i onda odsvakud biofarmu.
Jasno da su pot donice jako lijepo rasle a biofarma se utopila u svojim nebulozama
-
Da mi je samo znati kuda će ovaj NVAX bio bih bogat čovjek, i ne bi me bilo na forumu...
-
-
Da mi je samo znati kuda će ovaj NVAX bio bih bogat čovjek, i ne bi me bilo na forumu...
Za 10 centi mi je pobjegao, na bidu sam cekao i sad gledam odbijanac i propustenih parstodolara 😪
-
Za 10 centi mi je pobjegao, na bidu sam cekao i sad gledam odbijanac i propustenih parstodolara 😪
To mi se vec nekoliko puta desilo, pa sam se pitao da li sam jedini, ali vidim da nisam.
-
eto ja sam kupovao dip na brodarima
prijavljujem: ZIM na $48, SB na $4.65
NM u premarketu po $4,7x
PANL mi djeluje jako povoljno ali dok se ne odbije opet iznad razine $4.75 (oko koje je plesao nedavno) ne ulazim
-
prekrasan razvoj i na CNX
-
Vani je opet ko' u slastičani
Gledam ZIM, frend ga je kupio danas, sram me reči koliki mu je plus.
Nečija mjesečna plaća . Bravo !!!!!!
-
Zbog šuškanja na više korištenja nuklearne energije vani raste cijena urana. Kupio UEC, zasad lijep rast preko 10 % .
-
Ako vam se ponekad teško odlučiti u koju gas oil dionu vani uložiti jer ih ima more tj puno uložite u ETF . Ja sam kupio IOGP i ima lijep rast.
-
ja prijavljujem prodaju ZIMa. 5 i kusur $ po dionici zarada.
Tjesim se da je bolje prerano nego prekasno. Poklopilo me dok sam bio na nogometu. 🤷♂️
-
Ima jedna riječ od neprocjenjive vrijednosti na Marketu.
Dovoljno .
Ona nas štiti od svih zala
-
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-