A ne znam, ja vidim Flag
Treba čekati na koju će stranu.
A ne znam, ja vidim Flag
A tu je jedan primjer kako je meni neki dan na LCDS pobjegla jako velika zarada, premda sam ipak nešto zaradio.
Takav veliki drop, i očito je da će ili nastaviti padati, ili formirati kakav bear flag, pa malo gore, ne, ja sam se od adrenalina zakočio i umjesto da pokrijem barem pola količine, apola neka ostane, pokrio sam se sa cijelom količinom, a ona je nastavila tonuti i tonuti i tonuti...
A ne znam, ja vidim Flag
Veća je šansa da će početi kapitalizirati dobit nego da će ju gurati gore. Fomo je svoje već odradio, a sad...
Display MoreFULC
Ovo je pak čudo napumpano. Nema prihoda, MCAP preko 1 bil. Razvijaju neki lijek, nije jasno za što, imaju i nekakav protein u Phase 1.
U FDA kalendaru nema apsolutno ništa idućih mjeseci.
Uzeti 100-500 kom za short i uživati.
Samo treba pogoditi tajming.
Naravno da je napumpana kada je za short dostupno samo 50 tisuća dionica, čista manipulacija, ako vidiš graf unazad par godina to se jasno vidi da se pumpalo pa rušilo više puta
Možda se nadaju da FDA neće tražiti Phase III trial, ako bude ovo će pasti na 10$, a FDA je zadnje vrijeme jako zahtjevna.
"the Company plans to meet with health authorities, including the U.S. Food and Drug Administration (FDA), in the second half of 2021 to determine the regulatory path for losmapimod in FSHD."
"The company's own research shows that p38α/ß inhibition reduces expression of the DUX4 gene in FSHD-patient derived muscle cell. Mis-expression of this gene is the root cause of FSHD. FSHD is one of the most common forms of muscular dystrophy, and it has no approved therapies. There are 16,000 to 38,000 US patients; the drug has orphan designation in both the US and EU."
Broj pacijenata je solidan i trenutno nema odobrenog lijeka za tu indikaciju.
Sve ovisi šta će tražiti FDA ili neće.
Ova nije biotech tako da nisam ni gledao.
Mali update sto se tice NMa. Malo sam provjeravao pa ako nekog zanima...
Oni od 12 capesize brodova imaju cak 8 na spotu. I to jako dobre vozarine, 2 broda su na 95% prosjecnog BCI 5TC i oni su jedini ispod 100% ostali su iznad a penje se i do 120% BCI 5TC TC. $$$
Od 21 panamaxa 9 je na spotu. S tim da od ovih 12 komada 3 su na 30ak tisuca $ ugovoreni.
Pise da imaju 5 handyja meni 4 baca od cega 3 spot. Jedan mi se ocito negdje zametnuo u brzini.
Mali update sto se tice NMa. Malo sam provjeravao pa ako nekog zanima...
Oni od 12 capesize brodova imaju cak 8 na spotu. I to jako dobre vozarine, 2 broda su na 95% prosjecnog BCI 5TC i oni su jedini ispod 100% ostali su iznad a penje se i do 120% BCI 5TC TC. $$$
Od 21 panamaxa 9 je na spotu. S tim da od ovih 12 komada 3 su na 30ak tisuca $ ugovoreni.
Pise da imaju 5 handyja meni 4 baca od cega 3 spot. Jedan mi se ocito negdje zametnuo u brzini.
evo i u tablici, ljepotica...
di su svi nestali?
al još short-ate i u after market?
ovo vani sa završetkom S&p i Dow-a na okruglim brojevima je neka šala i psiholiška igra sa okruglim brojevima?......znam, nema nekog objašnjenja ali zanimljivo je.....jedino tehnologiju nisu uspjeli "naštimat" na "250".......
FB ulaz dok je u dip-u?
Ja sam imai plan kupiti Panl na 4.98, prošlo bi vjerojatno pa bi bio glavni frajer, pobjego sam i id CSIQ iako sam se na početku dana namjestio na 8% pada.
ušo sam u paa i dokupio bns.
Proouštena prilika mjeseca Oxford lane capital, oxlc, peco sam ga na 7,00 - 7.10
Malo mjerim Toyotu, bu opala jer je u USA prodaja pala 20% no istivremeno je više rasla "ekološka" prodaja. Još se trve unutar tvrtke oko novog eko pogona.
Do sada sam visio na Fordu i Volkswagenu i tamo se svaki dip itekako isplatio
Ne treba ni GM ispustiti iz vida
Danas futuresi blago zeleni, i nema druge nego kupiti dip i prodati bounce
Jer, da li je ovo dip ?
Dax i FTSE se tako kilavo odbijaju od 15 i 7 k .... meni smrducka na crveno.
short XENE na 33 danas.
Kuda puklo da puklo.
short XENE na 33 danas.
Kuda puklo da puklo.
Ne znam više koliko je to bio pametan potez...
FB ulaz dok je u dip-u?
Ja bi ga kupio, al nemam novaca. Jučerašnjeg kurcluša se za parcdana nitko neće ni sjećat
Nema Dow snage za gore.