Nasdaq jedini ostao iznad 100 MA.
svi ostali otišli u Okinawu
Baš hoću pitat, što se desilo zadnjih pola sata?....i jučer je bio mali tobogan pred kraj ali danas je malo jačui spust opalio pred kraj....
Baš hoću pitat, što se desilo zadnjih pola sata?....i jučer je bio mali tobogan pred kraj ali danas je malo jačui spust opalio pred kraj....
a ništa.
nisu izdržali.
sad je otvoren put prema 200 MA 🤷
D 200MA je ništa. Meni se čini da će tu bit još koja tisućica korekcije. Dosta bearish close. A i W bi mogao biti.
Jedno 2-3 tjedna korekcija, da se lakše može ući long.
Recimo do linije 01/2018-02/2020.
D 200MA je ništa. Meni se čini da će tu bit još koja tisućica korekcije. Dosta bearish close. A i W bi mogao biti.
A to je?
pa ne vjerujem da će pravocrtno prema dolje.
vjerojatno će bit nekih odbijanaca kroz fibo linije, itd.
al da su ga fino prikumplužili, e bome jesu.
ja sam mislio da neće zatvoriti ispod 100 MA, al na kraju ipak je.
kolega BSOD će sad bit ko dijete u slastičarni 😅
a ništa.
nisu izdržali.
sad je otvoren put prema 200 MA 🤷
Tako kažu......bumo vid'li jel uopče do tamo budu i došli ili čak "malo" i pretjeraju.....
Pa mi stvarno oprali kosicu
SHS, target onog ranijeg satnog grafa u mačju dlaku
koje su po vama najbolje dionice za short u momentu kad krene horor?
Sve koje su trenutno prekuhane... Turisti, avioprijevoznici, rentacarovi, kruzeri...
Sto se shortanja tice, od ovih sa velikim volumenima trgovine imas NCLH, CCL, DAL, AAL, UAL, CHH, H, HLT, HGV, PLYA, CAR... Pa si biraj koji ti se najvise svidja... Svi su dali signale za prodaju jucer ili danas...
Sad sam malo gledao Hertz rentacar i cini mi se da bi HTZZ mogao okinut zestoko uskoro, tako da cu cim se malo iskobeljam iz RCL pogledat jel se tamo da shortat, barem malo nesto... Imaju nekakav gap koji moraju popunit (bio je skok sa $10 na $16 u jednom danu)... Bankrotirali su prosle godine, tako da..... Ako se nekom od znalaca da pogledat sta tamo vide, super, al RSI, SlowStoch i CCI svi daju sell signal...
Sto se tice longa - uletio sam u Merck, Eli Lilly i J.M. Smucker, svi su dali signale za kupnju pred par dana... Nece tu biti nekih velikih pluseva, ako bude +7-8% u par dana, ja zadovoljan, onda idem dalje trazit gdje ubacit lovu, imam preko 10.000 pickova za pregledat...
Drago mi je da sam napokon otkrio cari shortanja, to mi je na ZSE oduvijek falilo...
Jučer sam lijepo shortao DATS, GOGO. S time da sam ponovno, ne znam ni sam koji puta, pri pokrivanju na DATS "pokrio" veću količinu (puno veću) nego što sam imao pa sam sa ostatkom otišao long. Nisam pazio.
Naravno dno nisam pogodio (tko je ikada), ostao sam long sa dobrom količinom, a ovo je nastavilo padati. Tako da sam ušao u sistem razmišljanja "sad će se to odbiti gore", naravno nije. Pojelo 50% zarade od shorta.
*ebiga.
Imao sam i krasnu poziciju na SPCE, lot malo veći (500 kom), no morao sam ju likvidirati sa sitnim plusom zbog nekih neplaniranih obaveza.
Danas je novi dan.
U Evropi LVMH (LVMUY) , nakon oštrog pada na otvaranju, tipičnog za OTC tržište, okrenuo u plus....
Američki OTC LVMUY uglavnom slijedi evropski no nema mi logike da počne sa padom.
Pišem ovo jer pretpostavljam da je LVMUY vrlo popularan u Hrvatskoj ( )
Očekivao sam veće klanje u premarketu u Americi, Njemačka lijepo roni
U Evropi LVMH (LVMUY) , nakon oštrog pada na otvaranju, tipičnog za OTC tržište, okrenuo u plus....
Američki OTC LVMUY uglavnom slijedi evropski no nema mi logike da počne sa padom.
Pišem ovo jer pretpostavljam da je LVMUY vrlo popularan u Hrvatskoj ( )
Očekivao sam veće klanje u premarketu u Americi, Njemačka lijepo roni
Bit će klanje na otvaranju.
Bid je prazan svugdje.
Bid je prazan svugdje.
a market makeri moraju lividirat dionice preostale iz neiskorištenih kvartalnih opcija.
brace for impact
Bid je prazan svugdje.
a market makeri moraju lividirat dionice preostale iz neiskorištenih kvartalnih opcija.
brace for impact
Brajo oće li koji sektor po tebi preživit ili je masakr neminovan? Mislin da znaš na šta ciljan...
Brajo oće li koji sektor po tebi preživit ili je masakr neminovan? Mislin da znaš na šta ciljan...
ha, a brodari su zadnji put fino nafrknuli kad su se likvidirale mjesečne opcije.
po meni, NMM je prilika, al moraš imat čelične živce za istrpit gazdaricu.
samo nek više pospaja ove ostale firme u NMM, pa bi onda to tribalo počet rast 🤷
eno fjučersi okrenuli u zeleno.
I to dobro okrenuli!
I to dobro okrenuli!
jel se bid vratio?
Vratila se dobra volja!
Vratila se dobra volja!
za long ili za short?
Dobra volja na portale, malo su pustili pozitivne vjesti
Žvrhljm prljvrstj pas mtr i ostalo. ne da mi na 212 prodat lvmuy, jednostavno dugme ne radi.
Na interactive pa ne migu kupovat 9tc " bez posebne dozvole prekonklijent portala".
(otc tržiste otvara u 14.oo)
Pa ti radi pod ovakvim uvjetima...