Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
-
Nema druge nego googlat te skracenice za uspit barem nesto povezat
-
Kome vjerovati, Vuku ili Balanu i Braji?
Ja navijam za BB ekipu!
-
Rolontis ima status SPA kod FDA što je dobar poguranac, i oni trenutno testiraju mogučnost da se lijek može dati isti dan kada i kemoterapija, što bi pojednostavilo postupak jer ti lijekovi se daju naknadno pa se pacijent poslije kemoterapije opet mora vračati, to bi bio zgoditak.
SPPI bi mogao lijepo skočiti ako se Rolontis odobri, a postoje dobre šanse.
-
Ajmo ljudi, Futersi još malo pa nis počeli vrtiti, što ćemo sutra drobiti na NYSE?
Ja ću sutra dati dva tri tip-a što bi moglo biti zanimljivo za scalp, day trade.
-
Ja ću promatrati ponašanje TTOO u pm.
Nakon tjedna konsolidacije, prošli tjedan je uz povećan promet donio i rast cijene.
5-10 centi razlike na njegovoj cijeni čini finu dobit.
Dakle ide na watchlist.
Možda i nastavak na VTNR
-
Nema druge nego Day In, Day Out
-------https://www.investing.com/analysis/preci…edate-200583169
Q1's Gross Domestic Product Chain Deflator was revised upward: that's inflation. April's Core Personal Consumption Expenditures Index—the Federal Reserve's favoured gauge of inflation—increased 75% over that from March to an annualized rate of +8.4%, quadruple the Fed's target rate: say it again, that's inflation. The month's Personal Spending practically dried up whilst Personal Income fell 13.1%. Growth in April's New Home Sales markedly slowed and the month's Pending Home Sales fell 4.4%. And Durable Orders fell 1.3%. As well, The Conference Board's read on May's Consumer Confidence fell. That's shrinkage. Back to math class once again:
- Inflation + Shrinkage = Stagflation
-
Nema druge nego Day In, Day Out
-------https://www.investing.com/analysis/preci…edate-200583169
Q1's Gross Domestic Product Chain Deflator was revised upward: that's inflation. April's Core Personal Consumption Expenditures Index—the Federal Reserve's favoured gauge of inflation—increased 75% over that from March to an annualized rate of +8.4%, quadruple the Fed's target rate: say it again, that's inflation. The month's Personal Spending practically dried up whilst Personal Income fell 13.1%. Growth in April's New Home Sales markedly slowed and the month's Pending Home Sales fell 4.4%. And Durable Orders fell 1.3%. As well, The Conference Board's read on May's Consumer Confidence fell. That's shrinkage. Back to math class once again:
- Inflation + Shrinkage = Stagflation
bravo!
vidim da svi polako napredujemo
malo tehnička, malo macro, dobro to nama ide.
mada bi mi bilo draže da bude jedan deflacijski "sucker punch", nego da se ovo otegne mjesecima 🤷
-
Nagrabljao sam keša da imam u pripremi ako bude pada. Držim kruzere i njih ne prodajem minimalno do početka plovidbe. Naravno osim ako mi okine stop loss nalog, za sada sam u plusu pa vjerujem da neće još neko vrijeme ako burza krene prema dolje. Ako zatreba sam ću ga okinuti . Pratim COIN te KO kao defenzivnu, držim EV dione koje su bile dosta pale ali su ovih dana rastom skoro do kraja smanjile potencijani gubitak.
Ovih dana ću se potrudit sastaviti mali popis defenzivnih diona za ući u slučaju jačeg utjecaja inflacije da imam dobar hedge jer imam dosta tech diona. Kruzeri i avio kompanije su još dosta nisko po pitanju cijena dionica i imaju upside potencijal minimalno 30-40% do kraja godine.
-
-
ttto je izisao iz padajućeg trenda, na granici sma50. mogao bi se malo korigirati za novi uzlaz. Valjda.
-
Študiram pola tuceta novih imena i nis baš nešt zadovoljan, možda Polaris, PLL.
Također študiram utjecaj harange na fosilna goriva na dionice tipa pipničari/plinovođe/vrelovođe / MMP, OKE, MPLX LP I neke manje, regionalnije/ i mislim da ću ih napustiti.
Ostaju banke, financijeri i ovi Palantiri, Snow, Z scaler no i Dropbox i Alteryx.
ponavljam, ja jašem na granici trejda i swinga
-
glede VTNR friški današnji članak:
-
otislo već 30%, kasno vidio
-
godo, piše triple a ne 30%
-
otislo već 30%, kasno vidio
Niste niti mogli prvi nalog je pokupio sve kaj je bilo na asku do preko 10 dolara.
-
godo, piše triple a ne 30%
ja sam uzeo 100 kom na 10,28. Ajmo malo spekulirati 😁
-
https://m.vecernji.hr/biznis/visoka-…ednosti-1495490
evo i naši pišu o inflaciji
-
uzmite si trgovanje u PM, isplati se
AMC
ulaz $27.80
izlaz $30.00
VTNR
3 trejda, svaki po $0.50 razlike u cijeni
ispunio sam današnju kvotu predviđene dobiti
a samo $8 naknade
evo kolega baggio opet u plusu
-
accountant Vi ste amater za AMC. dakle 10% zarade? da sada izađem AMC mi donosi 300% više nego da se sad optima proda i po 12kn!
ALCOA. godina dana +500%
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 266