Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
izlazi se prerano. bsod dao jutros tip.
sppi, ocekivani izlaz iz zastavice obzirom na jucer volumen
-
sens nikako da krene, a mogao bi cak inv hs
-
Imamo PTSP sa ZSE
Nikako se straha riješiti.
Što god imam na watch listi, sve je u zelenom.
I to priličnom
A jadna ja.
Teško je kažu tuđe pare brojati.
Kad budem velika i ja ću trgovati na Wall Streetu
-
SPPI najavio sudjelovanje na dvije konferencije u lipnju 03.06. i 16.06.2021.
cijena je krenula uzlazno
-
oni imaju odličan lijek.
to ako akvizira Frajzep, a može i AstraZenica, svi ćemo "kući pjevajući"
-
Imamo PTSP sa ZSE
Nikako se straha riješiti.
Što god imam na watch listi, sve je u zelenom.
I to priličnom
A jadna ja.
Teško je kažu tuđe pare brojati.
Kad budem velika i ja ću trgovati na Wall Streetu
ma trenutno su sve burze u PTSP-u, mislim jeste vidili onaj graf, svjećica kreće od gornjeg Bollinger-a prema gore
kad se "ludilo" otme kontroli, onda S&P lako završi kao i Bitcoin.
grafovi nešto "mirišu" tamo u lipnju (nije to još toliko daleko).
a i Crobi nam se nešto "klima".
ljudi, budite jako oprezni!
-
Oprezan sam kada sve pada, oprezan sam kada sve raste i ja ću izgleda dobiti PTSP
-
-
oni imaju odličan lijek.
to ako akvizira Frajzep, a može i AstraZenica, svi ćemo "kući pjevajući"
Mogući prihodi od 500-600 mil. $ su solidna lova i to bi netko mogao i poklopiti.
Danas sam čitao o PLX.
U siječnju su im odgodili odobrenje zbog nemogućnosti inspekcije pogona u Izraelu, onda su poslije toga odobrili Sanofiu lijek za istu rijetku bolest koji lijek još od 2003. godine ima uvjetno odobrenje i onda su nedavno PLX dali odbijenicu i sada čekaju još jednu Phase III koju provodi PLX i ako pokaže superiornost u odnosu na Sanofijev lijek onda če ga odobriti, ne možeš vjerovati.
-
-
Mogući prihodi od 500-600 mil. $ su solidna lova i to bi netko mogao i poklopiti.
Danas sam čitao o PLX.
U siječnju su im odgodili odobrenje zbog nemogućnosti inspekcije pogona u Izraelu, onda su poslije toga odobrili Sanofiu lijek za istu rijetku bolest koji lijek još od 2003. godine ima uvjetno odobrenje i onda su nedavno PLX dali odbijenicu i sada čekaju još jednu Phase III koju provodi PLX i ako pokaže superiornost u odnosu na Sanofijev lijek onda če ga odobriti, ne možeš vjerovati.
mito i korupcija, na američki način.
-
evo ga tocno na cilju za danas. inace kog zanima može proučiti wolf. taj je moj omiljeni
-
Hrkljuš danas na ABBV. Udrilo na kraju po prodaji velikim volumenom, sad već u postrgovanju padaju milijuni.
nitko ne zna što se zbiva.
yahoo bez konverzacije /isključena?) a na stocktwitsu se čude.
Omiljena Buffetova.....
isti istački obrazac na googl, uber, ebay
-
..... i pepsi....
Sutra će bit tambure
-
I meni se čini da će idući tjedan ako ne već i sutra biti zanimljivo. Ovih dana mi sve raslo kao ludo moglo bi okrenuti nazad.
-
..... i pepsi....
Sutra će bit tambure
koliko sam ja pratio, neki ogromni fond je morao izbalansirati portfelj danas na zatvaranju 🤷
https://www.cnbc.com/2021/05/04/mom…ebalancing.html
I meni se čini da će idući tjedan ako ne već i sutra biti zanimljivo. Ovih dana mi sve raslo kao ludo moglo bi okrenuti nazad.
ma ovaj rast je bio toliko "izfejkan" da je to strašno.
imaš negativnu divergenciju RSI-a i rasta dionica na daily grafu koja još uvijek drži.
a svjećice na monthly-u ukazuju da dolazi korekcija.
svjećice mogu zavarati kod kraćih trendova, al bogami, kod dugoročnih su jako točne.
tako sam pratio kod Bitcoin-a (isto je sve ukazivalo na korekciju) i na kraju je bio zaron 50% 🤷
-
Pošto imam dosta tehnoloških dionica konstantno pratim kretanje Nasdaq-a na dnevnoj bazi. Idex trenutno raste normalnim tempom međutim oprezan sam i držim prst na okidaču jer kada okrene prema dolje moglo bi doći do značajne kolekcije.
-
Pošto imam dosta tehnoloških dionica konstantno pratim kretanje Nasdaq-a na dnevnoj bazi. Idex trenutno raste normalnim tempom međutim oprezan sam i držim prst na okidaču jer kada okrene prema dolje moglo bi doći do značajne kolekcije.
po svemu što vidim, i Nasdaq je idući mjesec
weekly signalizira kao neki mogući rast, al daily je prilično jasan.
moguće da je danas i neki hedge fond impload-irao, jer su i na nekim drugim dionicama bili neuobičajeno visoki volimeni (i po 5x od prosjeka).
sutra je ionako kraj trgovanja za ovaj mjesec, jer se u ponediljak ne radi.
-
ABBV je dosta rastao. Sjećam se da sam ga gledao paralelno s CNDT, PSX još u jesen prošle godine. Vadio o njemu članke s SA.
Ako se fondovima ovako žuri izaći iz dionica tipa ABBV, tu nešto gadno smrdi.
Ja sam se potpuno prebacio na dnevni trejd, i to premarket i otvaranje sat, dva. Riješim to i mirno spavam. Npr. PDD koji sam spomenuo, danas ga još srokali. Analitičari svi redom davali PT preko $160. Onda COST danas po zatvaranju objavio dobar report. Cijena ni trc.
Izgleda da je sve tako našpanano pa se dobro ne priznaje, samo izvrsno. Za rast mislim.
Kao da se samo čeka razlog za ozbiljnu korekciju a FED je za sada oprezan na jeziku. Što će potaknuti seloff?
-
Balan očekuje idući tjedan da US10y počne rasti i NASDAQ će stradati, Russell bude profitirao.
FED Kaplan je za "start tapering" , iduči mjesec će to biti glavna tema i NASDAQ će najviše trpiti.
Tapering će postati nužnost i burza može eventualno pasti i 5-10%, ali tko zna, ja ostajem u SPPI.
AbbVie: CEO Under Pressure As Drug Pricing Day Of Reckoning Arrives - But Outlook Remains The Same https://seekingalpha.com/article/443092…ok-remains-same
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun