Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
"Stale" FOMC Minutes Spook Market As "Number Of Participants" Want Taper Discussion To Begin Soon
moglo bi sutra bit veselo ako 4-week i 8-week na aukciji odu u negativno
-
prodao 1000 SPPI po 3,38$, kupljeno po 3,39$
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. nešto mi se ovim junk obveznicama stisnuo *upak
-
kupio 1000 SPPI po 3,32$
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Balan je prodao XBI na 128,50$, imao je 500.000$ uloženo
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Očekujem pad a s druge strane SPPI svaki dan može objaviti vijest, drugo ništa niti neću držati
MOTU je skračenica od Master of the Univers, Prime dealers, par velikih banaka koje su dileri za FED ( dileri novca-heroina )
BTFD - buy the fucking deep
-
Svima su prsti u pekmezu, SA je trubio da se vrijeme čipova /poluvodiča nastavlja, no on padaju.
onda se kunilo u rudače, bakar i slično, odjedamput preko noći problemi u tom sektoru: Kina ograničava potrošnju ne bi li smanjila cijenu rudače, prijeti štrajk rudara u Brazilu, Brazilska proizvodnja će rasti jer se saniraju štete pucanja brane od prije par godina. sve su se to dosjetili doslovno 15 minuta prije zatvaranja burze prekjučer.
Treba jako filtrirati informacije.
U svakom slučaju BHP i danas propade.
-
Danas trejdam SPPI i BLRX
-
+ UVXY
grafovi izgledaju loše i onda još izađe i ovo
https://breakingthenews.net/Article/Morgan…report/55533937
oni su inače bili dosta izloženi Archegosu i Bitcoinu.
inače, Buffett je prodao Wells Fargo nakon što ovi "nisu popušili" na Archegosu
-
-
Znači, ovo nije normalno.
Kupim PDSB na $6.45, 1000 komada, lijepo se posloži set-up, pleše on gore dolje par minuta, ništa strašno, probije $6,55, mislim si dobra stotka za 2 minute, stavim prodajni nalog na 6.60, kliknem, pokupi me na 6.60, i za par sekundi ode na 7.20.
Izgleda da je bio neki šort skviz.
Ili ne znam...
-
danas se nisam proslavio, nisaž stigao sve pratiti, sutra može to još rasti
-
nemoj se zamarat.
najbolje ko Michael Burry.
go big or go home
-
Baš se dobro danas moglo trejdati sa vašim favoritima (SPPI i BLRX).
-
Baš se dobro danas moglo trejdati sa vašim favoritima (SPPI i BLRX).
neka.
ja to hold-am.
da ne budem morao trčati.
ionako je brutalno zakucano na dno 🤷
-
Bacite si okeco i na BTX.
-
btx hmm interesantno, provirio kilavo iz padajućeg trenda, taman na potpori sma50, svjecice sve za gore. samo mala napomena da nije ovo palo bezveze.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Balan vidi da S&P 500 može do 4.200 bodova i zato kupuje na 4.143
-
Balan vidi da S&P 500 može do 4.200 bodova i zato kupuje na 4.143
istina, ali i dalje potvrđuje negativnu divergenciju.
Russell Small Caps i Nasdaq se i dalje muče i testiraju EMA 100.
došlo vrijeme da se momci žene 🤷
-
On očekuje pad US10y i s njim pada RTY a pad 10y je pozitivan za NASDAQ a S&P je tu možda neutralan
-
-