Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
In economics, things take longer to happen than you think they will, and then they happen faster than you thought they could. – Rudiger Dornbusch
-
Cijenu nafte predviđaju na 80$, lumber je visoko, silni upumpani novac će definitivno proizvesti inflaciju za koju Balan kaže da će postati ozbiljan problem tek iduće godine, ali mi smo već u svibnju i vrijeme ide.
XBI indek biotech sektora se ne oporavlja, ja trenutno držim samo SPPI jer on kratkoročno može jako skočiti zbog očekivane inspekcije pogona za proizvodnju lijeka u Južnoj Koreji, ali XBI ne daje baš pozitivne signala.
-
Cijenu nafte predviđaju na 80$, lumber je visoko, silni upumpani novac će definitivno proizvesti inflaciju za koju Balan kaže da će postati ozbiljan problem tek iduće godine, ali mi smo već u svibnju i vrijeme ide.
XBI indek biotech sektora se ne oporavlja, ja trenutno držim samo SPPI jer on kratkoročno može jako skočiti zbog očekivane inspekcije pogona za proizvodnju lijeka u Južnoj Koreji, ali XBI ne daje baš pozitivne signala.
pa di si ti nestao?
kod mene SPPI i NMM
-
Odrađivao sam dva posla paralelno, naradio se. Ali sve je bilo uspješno i profitabilno.
XBI indek stoji loše, biotech se boji Sandersa i Elizabeth Warren, oni žele smanjiti cijene lijekova. Očito su imali neke uvjete kada su podržali Bidena.
Biotech je u padu a ostali dio burze je rastao, SPPI može bilo koji dan imati vijest, a ako bude sell in May onda bi XBI mogao pasti na 117$
ako bude tog pada interesira me par malih biotech, MRKR, AGEN, QTNT, AGRX, LPCN
-
Odrađivao sam dva posla paralelno, naradio se. Ali sve je bilo uspješno i profitabilno.
XBI indek stoji loše, biotech se boji Sandersa i Elizabeth Warren, oni žele smanjiti cijene lijekova. Očito su imali neke uvjete kada su podržali Bidena.
Biotech je u padu a ostali dio burze je rastao, SPPI može bilo koji dan imati vijest, a ako bude sell in May onda bi XBI mogao pasti na 117$
ako bude tog pada interesira me par malih biotech, MRKR, AGEN, QTNT, AGRX, LPCN
Kolega plavac pratite li
-
Dosta njih trži po tom FDA kalendaru, nije loše, SPPI je prvi na listi
-
Da, samo kaj je ovaj bolji:
https://www.fdatracker.com/fda-calendar/
To je stari datum, taj službeni od FDA se kao plaća, pa tek kada se plate se može vidjeti unaprijed što će se dogoditi i kada.
-
PLX je još jedna mala dionica koja je ovih dana izgubila pola MC zbog nemogućnosti FDA da izvrši inspekciju pogona za proizvodnju lijeka u Izraelu
-
+AMC na NYSE pa kud puklo. Gooflajte malo. Možda novi GME 😎😁☺️
-
-
+AMC na NYSE pa kud puklo. Gooflajte malo. Možda novi GME 😎😁☺️
Kolega sretno, pazi smo ako prekine zonu suporta na 9,35$ ode to još dolje. Čini mi se da još nije završila korekcija.
Pitanje je koje mene muči je...da li ulazit u PFE danas prije objave Q1 koja je sutra ujutro pa onda sell on the news.
-
AMC je i meni u radaru, no onda sam kupio AVGO, mislim si čipiranje je tek počelo, a oni imaju i cijelu okolnu strukturu oko čipiranja, uključujući razne G mreže.....
-
strašno je jak energetski sektor ovih dana
ovaj BTU sam već crtao, onda je ispao iz 'šalice' zbog lošeg ER (ipak je to vuglen )
no evo ga opet u usponu: BTU
naravno i sve ostale dionice energetskog sektora danas divljaju
-
strašno je jak energetski sektor ovih dana
ovaj BTU sam već crtao, onda je ispao iz 'šalice' zbog lošeg ER (ipak je to vuglen )
no evo ga opet u usponu: BTU
naravno i sve ostale dionice energetskog sektora danas divljaju
evo danas ti je gotov onaj merger "travaša" koje si bia spominja
-
Prodao Pfe. Sutra ćemo vidjeti jesam li uranio
-
Prodao Pfe. Sutra ćemo vidjeti jesam li uranio
izgleda da jesi, veći prihodi i zarada, pojačali i guidance za 2021.
sad nemoj 'lovit raketu' nego napravi isto s MRNA, ona ima izvještaj kroz dva dana, tamo isto nižu ugovore, dogovaraju širenje kapaciteta s drugim pharmama kojima su slobodne proizvodne trake, cijepljenja će trebati možda i tri doze ove godine, a vjerojatno isti postupak sljedeće godine
$$$
-
Po futures-ima, mogao bi čak biti i gap down na otvaranju. Ne znam baš za rakete - doduše, to je prilično individualno po dionici.
Ne pratim sektor PFE/MRNA pa ...
-
+PRPO na 6.05
-PRPO na 6.54
Šta ga danas ide u premarketu.
-
Moja familija je dana rasprodala 12.000 BLRX, lijepa dionica
-
Moja familija je dana rasprodala 12.000 BLRX, lijepa dionica
Svaka čast familiji.
-
-