Sesen je imao nad glavom mač double topa, a izgledalo je da je odlučio ipak krenuti uzbrdo. Odlijepio se iz silaznog kanala
Možda bude i triple top
Sada ne zna kuda će
A ne znam ni ja
Sesen je imao nad glavom mač double topa, a izgledalo je da je odlučio ipak krenuti uzbrdo. Odlijepio se iz silaznog kanala
Možda bude i triple top
Sada ne zna kuda će
A ne znam ni ja
Možda bude i triple top
Sada ne zna kuda će
A ne znam ni ja
pa prema gore pa nismo to kupili da bi islo dole za gubit lovu imamo ZSE.
prošlo 200 komada SPPI po 3,15$
Kažu da je to zabranjeno.
Ha
Moze netko iskazati što misli o TWOO - TWOO harbour investment ?
Ogromna Divka. Hehe
14.04. izlazi na burzu COIN (Coinbase). Čitam da se očekuje enormna navala i veliki rast od početnih cca 400 USA$ x share. Kakva su vaša mišljenja o tome?
Uzeo još 800 SPPI po 3,14$, to bi trebalo rasti
Ne znam zbog čega bi trebalo, sigurno ima neka priča iza papira, al' izgleda da je zapelo.
Da li je to Vama long ili swing ?
Weekly je za down, dnevni je zapeo u formiranom kanalu. Ništa gore, pa ako ne krene gore, onda će dolje.
Dnas mi i moja pozicija klimavo izgleda, i mislim da ću van sa 4 centa minusa po papiru
10.04. imaju prezentaciju doziranja lijeka protiv raka ali ovaj put dva puta dnevno i to očiti ima manje nus pojava i vjerojatno je učinkovito, a u svibnju je FDA najavio inspekciju pogona u Južnoj Koreji, to je zadnja stavka za odobrenje njihovog lijeka koji bi mogao generirati godišnje 500-600 mil. $.
A ovaj lijek za rak je dobio FTD, status za ubrzano odobrenje i ove godine će podnesti zahtjev i za njegovo odobrenje, znači izgledno dva lijeka na tržištu, nije loše.
Naravno po malo prodaju dionice na marketu što stišće cijenu dionice, prošli kvartal su prodali dionica za 38 mil. $ prosječno po 3,68$
mene je kolega alias davno odvratio od biotech dionica
hvala mu na tome
zadnje sam probao s ALT, završilo je kako je, neslavno
to su dionice za pratiti PR i čekati k'o na ruletu, crveno ili crno
odobre im lijek ili ne
i onda cijena odreagira taj dan, ako nisi bio pri računalu i prodao na vijest pa-pa
čuči do slijedeće objave
doduše u VERU sam u jednom danu okrenuo najveći dobitak do sada, mislim da je skočila sa $7 na preko $11
ima boljih prilika kao npr. pisao sam prije par dana o VIAC i TME (opcionalno i DISCA, IQ ili VIPS)
jučer je bio vatromet
svakako preporučam jer se tek cijena vraća na obje dionice zbog prodaje obiteljskog srebra onog fondića Archegos-a
Biotech se ponaša kao na toboganu.
Te vragove treba crtati i popratiti ih
Imati postavljen stop itd
Imam malene uloge koji mogu donijeti spektakularan plus. Al doslovce malen ulog
Sve skupa, bavimo se
Norvegian cruise line i Scorpio tankers su dvije tvrtke na kojima srednjeročnim trejdom teško se gubi. ja sam na njima izgubio, sudbinski , dosta davno;čim sam ih kupio izašla je loša vijest /za skorpio se pokazala i pogrešnom/ ali onaj osjećaj ked kupiš a to u minutu opočne ići u bezdan ulije ti strah u koosti.
idalje ih promatram i trejdati ću ih kada prevladam strah
Sasvim solidno se da trejdat i na Tesli, onako na par dana
Display Moremene je kolega alias davno odvratio od biotech dionica
hvala mu na tome
zadnje sam probao s ALT, završilo je kako je, neslavno
to su dionice za pratiti PR i čekati k'o na ruletu, crveno ili crno
odobre im lijek ili ne
i onda cijena odreagira taj dan, ako nisi bio pri računalu i prodao na vijest pa-pa
čuči do slijedeće objave
doduše u VERU sam u jednom danu okrenuo najveći dobitak do sada, mislim da je skočila sa $7 na preko $11
ima boljih prilika kao npr. pisao sam prije par dana o VIAC i TME (opcionalno i DISCA, IQ ili VIPS)
jučer je bio vatromet
svakako preporučam jer se tek cijena vraća na obje dionice zbog prodaje obiteljskog srebra onog fondića Archegos-a
Za razumijevanje Biotecha treba jako puno znanja, raznih vrsta, nisu to brodari ili građevinari. Kako ja osobno toliko nemam znanja, imam ljude koji znanje imaju, pa učim od njih.
Težak je put do odobrenja lijeka, sam postupak koji prethodi odobrenju kod FDA je kompleksan i nije ga lako shvatiti.
Ali, isplati se.
Ipak.
Danas cu uzeti TCEHY tj. tencent. Kompanija bi kod otvaranja trebala pasti oko 8%, jer je toliki diskont ponudio najveci dionicar koji se hoce rijesiti 2% (ostat ce im jos oko 28%) kompanije za oko 15 B$. To su neki nizozemci. Inace, ti nizozemci su bili medu prvim ulagacima u ovu kompaniju, i njihov ulog od 35 milijuna dolara sad vrijedi oko 250 milijardi. Lijepo ulaganje Dakle, kompanija ce pasti bez razloga, i vjerujem da će brzo okrenuti.
eno ga, SOS-a se dohvatili Redittovci
40% u premarketu
oko te dionice su podijeljena mišljenja: neki hvale upravu (i financijere koji stoje iza nje) i 300-400% rast prihoda u narednih godinu-dvije
drugi je kude zbog stalnog razvodnjavanja, upucavanja kapitala, velikog postotka shorta
iako zadnji dokap je išao po $5 pa kako je dionica padala 'u bezdan' ja sam kupovao, jer po tim cijenama to onda nije razvodnjavanje
činjenica je da lova ne može nestati s računa samo tako, moraju kupiti ili mining opremu ili pokrenuti projekte
ne znam jel ekipa uopće kuži da je SOS miner koji rudari i ETH a ne samo BTC
Neznam gdje ce kupit opremu jer opreme nema. Ok ima je al po 2 do 3* vecim cijenama.
3070 kartica kojoj je realna cijena 4k kuna kosta 9k kuna(rabljena).
da ne pricam o 3090 karticama koje kostaju ko auto...za rig 8*3090 skoro kupis stan - znam da pretjerujem ...
S druge strane i te prenapuhane cijene su kikiriki za ovo sto trenutno eth daje. ROI na par mjeseci. Pa to nema nigdje. Cak i u kriptu ovakva isplativost nikad nije vidjena. 2017 na vrhuncu je ROI bio preko 5 mjeseci i to na kartice normalnih cijena. Sad je ROI ispod 5 mjeseci na ove ludjacke cijene kartica...
samo nek to jos potraje:)
Ne znam šta bi mislio o VIAC trenutno formira nekakvu novu bazu u zoni od 44$ ali kada i koliko bi mogao gore!?! Nisam pametan jel kupit sada ili pričekat.
meni ostalo samo 200€ keša. sve sam utukao
to sad moram pametno u nesto ulozit sto ce bar 900% odletit u par dana
sad ce meni zlocka nacrtat neki "scallops u nizu........."
Izgorio sam prebrzo na pocecima...ak oces spalit mozak gledas par sati u minutni graf...
kak bi reko Zmajo. Izgorio sam ... Ko šibica:)
Sad imam 5-6 papira i to je to.