Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Ekipa možda nije loše sada pogledati VIAC i DISC nakon ovog. Pad je skoro 50%. To se mora vratiti bar do neke razine od +20-30%. Šta vi mislite!?!
-
Ekipa možda nije loše sada pogledati VIAC i DISC nakon ovog. Pad je skoro 50%. To se mora vratiti bar do neke razine od +20-30%. Šta vi mislite!?!
uletio malo... u VIAC
jučer je još pao kao uostalom i sve drugo
mislim da je pretjeran pad a ako je do tog hedge fonda onda nema beda, vratit će se rode
dodao bih i TME
ista igra s fondom a najavljuju stock buyback plus ovo:
QuoteTencent Music (TME), reported adjusted earnings of 12 cents a share on revenue of $1.28 billion. Analysts expected Tencent Music to report earnings of 11 cents a share on revenue of $1.28 billion, according to FactSet.) reported fourth-quarter results late Monday. Tencent Music operates four of the five most popular digital music apps in China, with market penetration of about 90%. Tencent Music also announced an expanded multiyear strategic licensing agreement with Warner Music. -
teška su vremena olovno siva a opet mijenjaju boju ko hobotnica na braku. te je kriza, te je rotacija, te je kontempplacija.
u nekoliko navrata imao sam više sreće nego pameti i istrejdao AYX koji li ga pada pa pada , već je svima dojadio sa padom, otišao je mislim negdje kraj 2018. ili počettak 2019. godine. To vam je prije korone, aklo se sjećate.
prodaju insajderi e sad dal oni ruše to ne znam. sada dionica ima i lijepe pokazatelje, p/ e je među najboljima u branši i tako, stesala se malo.
Statistički , sada je red da na njoj izgubim , no držati ću je dok se ne raspetljaju okolnosti i dok ne postane ponovno hoch imati kuiš taj sofwer u porfelju.
-
Što god sam gledala , a gledalam biotech, sve je u crvenom
Još uvijek ne kupujem, neka klizi .
Palantir, ima li nečeg fundamentalno dobrog u papiru ?
Ima nečeg i u toj TA. Ako ne zna kuda će, barem zna kuda bi moglo. Hope da niste ovo dočekali u papiru
Ovo je mislim objevljeno negdje oko početka godine. Trokut krajem prosinca
I eto ga na 20 dolara.
Ima li razloga da mi ovo kupujemo ?
-
Što se ovdje desilo ?
Ovdje će biti vjerojatno bounce, pa nizbrdo
-
Run JINKO Run
-
Ajde pusu zločestoj.
Ipak je bio diamond , i bio je reversal
Jinko je danas lijepo potegnuo, ali još se niste izvukli iz trokuta.
-
Ima li razloga da mi ovo kupujemo ?
Palantir je "great buy" ako gledamo dugorocno. Samo je pitanje kada tocno kupovati. Tko zna tko je Peter Thiel ne treba ni objasnjavati zasto. Kad za kupce imas NSA kao i hedge fondove, banke i vecinu velikih poduzeca u svijetu tesko da prodajes maglu. A oni je cak ni ne zovu magicnom rijeci "AI."
-
Treba čekati hoće li probiti rub trokuta na dobrom volumenu, bez vraćanja nazad
Rakete se ne vraćaju, one odlete
Cijena iz trokuta može i gore, i dolje, pa bi mogao i na 20 dolara.
-
-
Sutra biden prica o planovima i infrastrukturi i ostalome, tako da je sve na baterije i sunce i gradnja jucer bilo buy. bude li iznio lijepe planove nema tehnicke koja ce zaustaviti solarce. JKS najmanje dela u americi, pa bi njega mozda malo moglo zakinuti
-
Hm.
Kako može dolje, može i gore iz trokuta
Najbrži prst
-
JKS. ja izasao na 44.
TSM - izasao na 116
CCIV izasao na 23
zlocesti ako moze grafic za HOLI
sad malo odmora- vani je lijepo vrijeme pa moramo malo i sunca ulovit. Nije sve u novcima.
-
ja sve što imam samo HODL. Imam osjećaj da sam se dobro parkirao i sad mi šteta prodavat bez nekog značajnijeg plusa. Nemam nekakve volje trenutno lovit bureke.
-
Spectrum Pharmaceuticals Q4 EPS $(0.29), Inline
Spectrum Pharmaceuticals $SPPI reported quarterly losses of $(0.29) per share which met the analyst consensus estimate. This is a 3.33 percent increase over losses of $(0.30) per share from the same period last year.
-
Prodavali su dionice, po prosječnoj cijeni 3,68$, za preko 35 mil. $ ako sam dobro pročitao, zločesta je skužila da netko prodaje SPPI
Sada imaju novaca za skoro 6 kvartala, tako je to kod biotech, ali i dva lijeka pred odobrenjem
-
Ja ovo ćekam ovih dana, na 2,40.. 2,12........2
Vidjeti ćemo dokle će ići
-
Što se ovdje desilo ?
Ovdje će biti vjerojatno bounce, pa nizbrdo
ovaj dio te ne razumijem pa molim objašnjenje, zašto bounce pa nizbrdo?
ta dionica je rasprodana taj dan radi onog fonda pod upravljanjem Archeos Capital Management koji se našao u škripcu zbog margin call pa je bio prisiljen prodavati
na svim dionicama (VIAC, TME, DISC... i još par) se dogodio isti scenarij
zašto bi dakle trebalo padati još?
30 mlrd $ je btw rasprodao: ovdje
-
Graf ne zna tko je prodavao
Pa na gornjoj liniji odbijanja treba biti oprezan
-
budućnosnica nasdaqa konačno malo živnula u zeleno.
suzuše /dionice koje promatram a nisam u njima, nažaLost/:
LAC
KOP
KZR
AVXL
VITL
ako krene techno odbijanac mogle bi jos potegnut
-
-