Prodao Jks sa +9% i sad pratim VLDR. Mislim da može u zonu 25-27$ što je cca. 10-15% gore.
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Prodao Jks sa +9% i sad pratim VLDR. Mislim da može u zonu 25-27$ što je cca. 10-15% gore.
i ja sam se rijesio jks-a na 68$
VLDR- to ce morat zlocesta nacrtat - ja sam uzeo ravnalo al pojma nemam - a nema ni grah kraj sebe a bez njega nejde
evo moje zbrljotine pa me ne uzimajte zaozbiljno- ipak je ovo bez graha nacrtano
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ovdje se danas moglo uzeti novaca.
Paper trade, lakši je naravno od trejda.
Al' kažu da moraš i paper trade odraditi, jer igra je brza
Upalio se dakle alert za rast cijene na velikom volumenu, pa sam išla poviriti , oko 17 h
Moglo se, pod uvjetom da se ne brza. Ulaz na drugu zelenu svjećicu, brzi izlaz nakon par minuta, sto dolara plusa na ulog od 1000 dolara
Činilo mi se da bi mogao right angled, ali nije, običan staromodan up kanal.
Sigurno ima i lakših i težih načina da se zaradi novac, ovo je prilično lonely business, ne viđaš frendove, ne kuhaš, ne peglaš, nema ni TV, al' za silu moglo bi se.
Ovo mora da je u stvarnosti teže, moraš imati uvid u naloge, i najbrži prst, ovo je scalping
Al' poznam nekoga tko to radi često, i dobro mu ide... i kapa dolje majstoru
-
Trenutno se intenzivno bavim drugim , zahtjevnim stvarima.
Al' doći će dan kada ću morati početi i zarađivati
Hoće li to biti position trade, swing, day trade, scalping, ne znam.
Što ostatak ekipe radi, day trade ?
-
a nista. pomalo zaradjujemo i cekamo da nam zlocesta nacrta koji "scallops u nizu........."
bez toga ima tu i tam za koji burek :9
-
Ja ništa Day trade za sad, samo Swing i Long. Na oprezu sam zbog napuhanih cijena i pratim svaki dan stanje ako bude potrebe za najbrži prst.🙂
-
Ajde, imam pola sata vremena dok mi ne počne nekakav seminar, što vam je promising ?
-
BB - VLDR
ako nije problem.
-
Nema ga do scalpinga, al' to je ružna navika.
Onaj je papir prošetao za još sto dolara... hellou..
Pogledala Velodyne, neće mi servis otvoriti streaming, uvijek isto
Al' izgleda da je u trokutu i ima nice mali target
-
Ovdje se dalo ponovno ući i zaraditi priličan n
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. No, neki siu i trejdali, neki su papirnato popratili trade, kruha za svih
Sve skupa, vani ima kruha za svih
-
-
Ekipa pogledajte još LAZR, mislim da polako izlazi iz trokuta, MACD je već jedno vrijeme prema dolje i moglo bi doći uskoro do križanja linija. RSI je na 55.
Trenutno je na 32,80$, mogao bi dolje do 30$ ali i gore do zone 36-38$. Potencijal +10-15% ako ne krene prema dolje.
-
Je.
Nekud hoće, eto ga u vrhu
-
Upalio se dakle alert za rast cijene na velikom volumenu, pa sam išla poviriti , oko 17 h
Moglo se, pod uvjetom da se ne brza. Ulaz na drugu zelenu svjećicu, brzi izlaz nakon par minuta, sto dolara plusa na ulog od 1000 dolara
Sigurno ima i lakših i težih načina da se zaradi novac, ovo je prilično lonely business, ne viđaš frendove, ne kuhaš, ne peglaš, nema ni TV, al' za silu moglo bi se.
Ovo mora da je u stvarnosti teže, moraš imati uvid u naloge, i najbrži prst, ovo je scalping
Da se nadovežem na kolegicu...
Dakle, odustao sam od day trade i swing trade, jer imam osjećaj kao da stojim u staroj zgradi i samo čekam potres da mi strop padne na glavu (osjećaj se počeo javljati kada je DOW prešao 30.000 bodova).
Jučer 4 trejda, AZRX i QTT (svaki po dva puta). Ukupno, pola sata posla, ne više.
U AZRX sam bio manje od 4 minute.
Da se razumijemo, ovo je ciljano skapliranje, ti papiri su nakon mog izlaska napravili još 50% ili više. Ali, meni to nije bitno. Bitna je dnevnica.
Danas opet nešto lovimo.
StockBeep jako pomaže u scalpiranju, premda Tradingview "lovi" kretanje papira po zadanom parametru puno brže i neovisno o volumenu zadnjih par dana.
Sve u svemu....učimo se.
-
spominjao se Pfizer, pa evo moj doprinos: PFE the Honeymoon is Over
kak' vele turopoljci 'zgleda da vam tu nebu kruha' iako autor misli drugačije? analitičari zasad nisu uvjereni u dionicu
BSOD kolega, ima još prilika za swing
ali scalping s pravim alatom, o da, itetako manje stresno i obaviš pos'o u par minuta
-
spominjao se Pfizer, pa evo moj doprinos: PFE the Honeymoon is Over
kak' vele turopoljci 'zgleda da vam tu nebu kruha' iako autor misli drugačije? analitičari zasad nisu uvjereni u dionicu
BSOD kolega, ima još prilika za swing
ali scalping s pravim alatom, o da, itetako manje stresno i obaviš pos'o u par minuta
Svakako da ima, no, sad učim scalping. Dok savladam sve tehnike, dotle će se DOW ohladiti na 25000 bodova, pa ćemo onda i swingati.
Ha!
-
Gdje ima tih alata za uzet? Bauhaus?
-
Scalping je brza igra.
Nije za svih, po ustroju njihovog ustroja
Ako razmišljamo dulje od par sekundi koji kruh danas kupiti, manimo se scalpinga
Scalping je profitabilan, samo je naporan. I treba da naučiti, kao i sve drugo.
Nakon deset godina na marketu prošla sam put od ulagača, a nikako ga istjerati iz sebe, dosadan je ko' buha, do swinga... ostaje mi još isprobati scalping
A sve nekako mislim da ću uložiti na koncu novac u veliki dividendni papir na rok neodređeno do promjene tržišnog ciklusa, koji može svaki čas ili nekada... a drugim se baviti rekreativno.
A da je profitabilan, je.
Take Your Money and Run !
Kaže žena koja tvrdoglavo drži Pfizer
-
Da se nadovežem na kolegicu...
Dakle, odustao sam od day trade i swing trade, jer imam osjećaj kao da stojim u staroj zgradi i samo čekam potres da mi strop padne na glavu (osjećaj se počeo javljati kada je DOW prešao 30.000 bodova).
Jučer 4 trejda, AZRX i QTT (svaki po dva puta). Ukupno, pola sata posla, ne više.
U AZRX sam bio manje od 4 minute.
Da se razumijemo, ovo je ciljano skapliranje, ti papiri su nakon mog izlaska napravili još 50% ili više. Ali, meni to nije bitno. Bitna je dnevnica.
Danas opet nešto lovimo.
StockBeep jako pomaže u scalpiranju, premda Tradingview "lovi" kretanje papira po zadanom parametru puno brže i neovisno o volumenu zadnjih par dana.
Sve u svemu....učimo se.
na koji nacin koristite stockbeep za scalping, sto pratite?
-
Rast cijene na velikom volumenu.
Onda idem pogledati papir. Ima li razloga i prilike za ulaz
-
Svakako da ima, no, sad učim scalping. Dok savladam sve tehnike, dotle će se DOW ohladiti na 25000 bodova, pa ćemo onda i swingati.
Ha!
a daj me nemoj plašit... taman sam kupio majicu DJIA 30K preko Stocktwits-a
još čekam dopremu
-
-