Jedino što ti rješava problem, ti je neki skupi broker, koji će ti pružati uslugu trgovanja, praćenja vijesti, chartova, order book-a, i koji neće štekati nikada.
Ali, takav broker košta, otvori Saxo demo račun, i vidjeti ćeš sve gore navedeno.
Samo što su takve i naknade, koji ima puno, i sve skupa, realno, skupa igra. Ja sam si složio nekako da preko Trading212 trgujem, grafove crtam na Investing.com (kada radi), iako i na Trading 212 možeš crtati, ali ne toliko kvalitetno, order book sam uzeo za 15$ mjesečno, i to je to.
Puno je tabova otvoreno kada se trguje, no zato sam si kupio i novu mašinu pa problema sa gutanjem podataka nemam.
My 5 cents!
Izolacija, dan drugi. Uskoro 3 nova grafa.
Od jučer što sam stavio, sve je ušlo u buy zonu, (PTVE, KRMD) i odbili su se dobro gore, jedino je APHA otišla gore ali tamo sam i stavio upitnik za onaj breakout!
Nego, kaj ima na ZSE? ATPL stečaj? VIRO stečaj? DDJH došla ekipa u bijelim autima i crnim odjelima preuzeti firmu? OPTE prodana?
Sve je to od kada se trguje preko oceana toliko besmisleno pratiti i živce gubiti (barem meni) za zaradu koju ovdje ako smo imalo pametni ostvarimo doslovno u par sati, što bi kod nas trajalo tjednima.