CNDT na 4+ USD
čim se javilo malo više likvidnost (neobično, već je na 10% prosječnog volumena), ide samo up
CNDT na 4+ USD
čim se javilo malo više likvidnost (neobično, već je na 10% prosječnog volumena), ide samo up
Tko još drži CNDT sutra bude sell on news!
Čestitke!
prezentacija CNDT Q3_20 ovdje: CNDT slide presentation
Prije nego što vam, kolege moje, povadim značajne događaje u kvartalu, samo da napomenem da sam se nekim dionicama poigrao i zatrejdao, ali za ovu od početka tvrdim da sam se uz nju vezao zato jer je deep value stock i da ću ovdje biti u long poziciji još dugo vremena.
Da vidimo što kažu u investment letter Curreen Capitala o tzv. ugly ducklings dionicama:
“... These are outstanding investments that are underestimated and unappreciated in the stock market. They are great businesses, run by solid management teams that do what is right for the business and shareholders, but for one reason or another, they are out of favor and sell at attractive prices. Our opportunity is to recognize these ugly ducklings for the swans that they are, and buy them. Over time, the market comes to appreciate their fine qualities, and their stock prices rise.”
Naravno, posjeduju CNDT i kupovali su ga, prema navodima, po $4.06 i zatim još dodali po $3.59.
A sada o izvješću.
Za zaključak:
Iz svih gore navedenih razloga, smatraju da se njihovo društvo tj. dionica trenutno trži uz značajni diskont u odnosu na društva iste razine-djelatnosti: CNDT trenutno na 5x EV/Ebitda, dok su peer društva 11-17x (pri cijeni dionice 3,18 per share, Ebitda na 30/9/20).
vaš
a.
EDIT: dan smo završili s nekih +10% rasta cijene na $4.12, a u post trgovanju upravo gledam cijenu od $4.50 no nema razloga da se prepadnete ovog rasta cijene jer još ima dosta za odraditi dok ne izađemo iz zone margine sigurnosti
pa kako kaže kolega BSOD ili sell on news ili buy, druge nema
ovo me zanimalo, glede duga, pa prenosim iz CNDT call transcript, za Q3_2020:
...We continue to have a solid liquidity position. In addition to our cash on hand ($496M), our revolver had approximately 592 million of capacity available at the end of the quarter. As we show on the debt maturity table, our first major debt maturity isn't until the end of 2022. And we will opportunistically look to refinance all or a portion of our debt over the course of the next 12 months.
a ovdje imamo u svezi CF neka pojašnjenja:
...Operating cash flow for the quarter was an inflow of 107 million and adjusted free cash flow was 72 million, a $99 million improvement over the same quarter last year. This is driven primarily by working capital timing and a payroll tax deferral related to the CARES Act.
dakle i oni koriste potpore za rad poradi Covid-19 pandemije
(moderator, da otovrimo temu CNDT?)
Za sad prodao kao što sam napisao na drugoj temi, malo da namirišim lovu . Pratim dalje kako bude ako padne ispod 4 evo me opet u klubu.
cime se taj cndt bavi. daj nek mi netko ukratko objasni.
BPO - business process services. Automatizacija, digitalizacija i optimizacija poslovnih procesa u tri kategorije: država (lokalna uprava), transport, i privatne kompanije. Detaljnije imaš na njihovom webu. Sad su opremili ganz novi call centar
BPO - business process services. Automatizacija, digitalizacija i optimizacija poslovnih procesa u tri kategorije: država (lokalna uprava), transport, i privatne kompanije. Detaljnije imaš na njihovom webu. Sad su opremili ganz novi call centar
mislim da je očito da im Nevada nije klijent, a ni neki drugi State-ovi koji već danima broje glasove
Ma može se dosta toga naći po netu o njima. Npr. Santa Monica sustav parkiranja je pod njima: optimizacija procesa, digitalizacija papira, odnosi s korisnicima parkirališta, izdavanje dozvola i karata, obrada naplate karticama, parking na pločniku, naplata cestarina... Drugim riječima, ako trebaš nešto od gore navedenih usluga Conduent već ima spreman know-how: ljude, programe i opremu. Ne moraš izmišljati toplu vodu.
To je nekoć bilo u sklopu Xeroxa e da bi ovaj mogao lakše prodati uređaje.
Ovih dana čuo sam kod moje bliske prijateljice da im Konica Minolta nudi sličnu stvar, uzmeš kopirku-printer, a ovi ti poslože procese od skeniranja, paper-to-data pretvorbe, cloud rješenje (sigurnost + arhiviranje), likvidatura ulazno-izlaznih dokumenata, integracija s mailovima, ispisi i sl.
Dodana vrijednost uglavnom...
A da, nisam spomenuo GDPR i osiguranje od hackerskih napada, kod nas barem puno manjih i srednje velikih firmi ima problema s tim.
Eto, netko o tome vodi brigu za pravičnu naknadu.
pa kaže:
Needham analyst Mayank Tandon maintained a Buy rating on Conduent (CNDT) today and set a price target of $6.00. The company’s shares closed last Thursday at $4.12. According to TipRanks.com, Tandon is a top 100 analyst with an average return of 20.5% and a 65.5% success rate. Tandon covers the Technology sector, focusing on stocks such as Duck Creek Technologies, Inc., SS&C Technologies Holdings, and Bottomline Technologies.
Currently, the analyst consensus on Conduent is a Moderate Buy with an average price target of $6.00.
Jel to bull flag na Conduentu?
Ako da, onda bi zjutraj, rekli bi Slovenci, zelo lahko mogli gor'
Na Conduentu menažerija
Naravno da jučer nisam gledala, bavila se drugim neodložnim poslovima, i naravno da sam ostala u papiru
Graf izgleda za cup, sada handle
30 minutni , ili cup 'n handle, ili SHS ? A onda tradicionalno vadim novac iz čarapice
I don't care, maleni su iznosi u pitanju.... al' to je nemarno postupanje. To se tako ne radi.
A nisam postavila ni stop ?? Ni to se tako ne radi.
ako dobro čitam ovaj vaš graf, u slučaju SHS se vraćamo na razine $3,27 pa sve do $3,01
a to su razine s kraja listopada, prije objave razultata za Q320 koji su znamo vrlo dobri
mislim sve je moguće u TA, mačka koja je u kutiji u isto vrijeme živa, mrtva, spava, liže šapice, igra ATVI-jeve igrice
no ja bih za svaki slučaj rastegnuo graf malo više, ovako: CNDT chart
od početka kolovoza traje uspon i ne staje...
mačka je, ako ovako gledaš, bila doduše izudarana ali čuje se iz kutije mijauk, rane su zalizane i idemo dalje
Najljepše je kada smo svi u pravu
Samo sam ja podešena na kratki frame- Zdrpi i briši !
Vidjeti ćemo, sve skupa... nema razloga za brigu, obzirom na izvješće.
Buy the dip !
još ću ja od tebe zločesta napraviti pravog fundametalnog, dugoročnog ulagača hahahahah
iskreno, ni meni jučer nije bilo lako gledati pad ali padalo je skoro sve, osim NIO
Zloćka, dokle će CNDT, probijamo 4?