Lapsus linguae
Ono gore je rising broadening wedge ili formation.
Ascending broadening..kako god, al smisao je isti 🙂
Lapsus linguae
Ono gore je rising broadening wedge ili formation.
Ascending broadening..kako god, al smisao je isti 🙂
Virnula sam.
CNDT
Odradio cup. Sada morate istrpiti handle i to je to.
CNDT
Da li je itko odradio domaću zadaću i istražio zašto je cijena dionice pala sa 23 dolara na 2 dolara ?
Nakon padaaaa ima ravnu bazu, i čini se da je počeo upmarket
I zašto je, na koju je vijest cijena dionice poskočila 100% u jednom danu ?
Vi dečki ne biti žalosni, današnji je VWAP ravno 3,60, pa ste kupili lijepi prosjek. Moglo se skuplje, i malo jeftinije.
Čini se da su kupci optimističniji nego prije par tjedana, papir se trži iznad 21- dnevne EMe
Vjerojatno je ostvarivala visoki profit kroz godine kao naša ATPL
Šalu na stranu to treba provjeriti.
Tesla očekivano grabi naprijed, cijena je izašla iz trokuta, mada se ne isključuje false break out, mali je volumen.
Nije za neočekivati cijenu od 480 dolara
CNDT
Da li je itko odradio domaću zadaću i istražio zašto je cijena dionice pala sa 23 dolara na 2 dolara ?
Nakon padaaaa ima ravnu bazu, i čini se da je počeo upmarket
I zašto je, na koju je vijest skočila 100%?
Ja jesam. I poslao sam link na članak koji nisi, očito, pročitala. Dakle, samo da si to pročitala, a ima hrpu članaka, ne bi postavila ovakvo pitanje.
Sorry.
Trgovanje se ne bi smjelo svoditi samo na TA niti samo na fundamentalnu: u prvom slučaju trebaš stalno biti pored ekrana a u drugom možeš kupiti prerano i izaći prekasno. Najbolje je kombinirati i shodno tome i kupiti/prodati. Npr. mjerkam još dvije dionice ali prema TA nije tajming dobar, pa čekam. Čekam u CNDT.
Dok plimu ne smjeni oseka.
Hint: zadnji 8-K izvještaj iz rujna pročitaj za CNDT, CEO najavljuje rezultat za Q3/20
Ništa bez čitanja, nema kruha bez motike
Zbog ove sam bebe najsretnija
Od 05.10 do 12. 10 prinos od lijepih 22 dolara po papiru. Cca 8%
Nice .
That's all falks
Zbog ove sam bebe najsretnija
Od 05.10 do 12. 10 prinos od lijepih 22 dolara po papiru. Cca 8%
Nice .
That's all falks
Koliko vidim RSI je dosta visoko, uskoro bi mogla konsolidacija ali zanimljivo cijena konstantno raste. E moj ZSE...
E pa sorry, čitala sam, samo sam zaboravila.
Čitati ću ponovno
U tijeku sam adaptacije stana, pa malo toga povrh toga stane u glavu
Hvala na linku.
Na Tesli treba paziti na mogući Triple top
Treba staviti stop nalog. To sam naučila na Opte, na težak način, šmrcko
I za kraj dana da dodam.
+ET @5.95
I za kraj dana da dodam.
+ET @5.95
Dobro napredujemo. Sad je samo pitanje kada ju pustiti.
NIO ode danas za sada 21% gore, još ja jučer gledam jel bi kupio pa možda bolje još malo pričekati.
Danas se sve jako lijepo crveni vani, treba odlučiti "buy the dip" ili pričekati da se strasti smire.
AMD mjerkam, ima dobru potporu na 81,xx.
ja sam ima o AMD priej covida.. nesto sitno zaradio.
Ja razmisljam o Intelu na long term ako bi nesto dodatno pali.
Trenutno su u problemima radi loseg yielda na 10 i 7nm proizvodnom procesu te ih AMD dostize vec neko vrijeme u consumer sektoru. No, Intel radi pojačano na data-center sektoru. AMD je realno jos "neispitan" u tom sektoru sa novijom linijom EPYC procova, rast će definitivno ali će Intel i dalje biti relevantan. Maknut je Chief Engineer Officer koji je bio extra nesposoban te vidim dugoročno priliku.
AMD zanimljiv, ali overvalued. Intel ima short term rizik, no smatram da će long term biti win.
Ja pak danas u redu za inačicu zlata.
Kupio nešto NIO, kažu i danas da će to još gore. Pa hajd da vidimo.
Investors paying 22 times fw PE (cnbc.com)
Oprez! Ni preko bare nije sunce sve što sije, pa kažu:
U.S. equity valuations have become a “total nightmare” fueled by “young and dumb” investors...
At present, investors are paying 22 times forward earnings to purchase stocks on the S&P 500, 50% higher than the 10-year average valuations...
Current valuations were an example of “stock market failure” driven by millennials speculating in the stock market for the first time...
Danas lijep primjer za ovo što govore je dionica Fastly, povezavali je previše uz Tik Tok i sad, kad su prihodi podbacili, sumrak saga na trgovanju, trenutno je u gubitku za 1/4 tržišne kapitalizacije
+EPD na 16.90
Očit je jači uptrend, već treći ili četvrti put ga trejdam.