So Far, So Good, ali ja bih ostala u cashu
Za Veliki pad burze. Jednom
Strah je vrag, i onda se čine pogreške!
Ne znam.
Pohlepa je neprijatelj strpljenju.
Meni ovo izgleda neuvjerljivo. Sve manje svjećice, i sve manji volumnei
Za održiv rast su potrebni volumeni ?
Ne znam.
Pohlepa je neprijatelj strpljenju.
Meni ovo izgleda neuvjerljivo. Sve manje svjećice, i sve manji volumnei
Za održiv rast su potrebni volumeni
Pa cijeli SPY ako gledaš ne izgleda previše povoljno ni zanimljivo.
Pojedini papiri koji mi se sviđaju i želim ih imati više, iz mjeseca u mjesec i dalje idu gore ili u najboljem slučaju stagniraju
zločesti
instaliraj Revolut i mijenjaj valute po srednjem tečaju na Forexu u vrijednosti 7.500 kn/mj bez provizije na standardnom planu.
zločesti
instaliraj Revolut i mijenjaj valute po srednjem tečaju na Forexu u vrijednosti 7.500 kn/mj bez provizije na standardnom planu.
ali nije to bilo pitanje uopće!?
zločesti
ali nije to bilo pitanje uopće!?
Nije ali je dobar savjet Svako malo neko trči u mjenjačnicu a može udarat sa kauča po boljem tečaju. Ježim se kad čujem navala na mjenjačnice ali ovaca nikad dosta
Bio sam van burze jedno sedam dana. Godi
sada se polako vraćam pa gledam što ostade.
Prvo na što sam naletio je
da su američke agrikulturne dionice pale zbog pregovora u turskoj, što će reći ako su pregovori propali tj bili ruski manevar, onda bi danas možda mogli rasti. Pratim NGVC i ANDE
ovaj ponzi vani, kripto narkomanija, jedva čekam da rikne.
što ćeš NaBiduAsku kad Jim Cramer poziva na kupnju i kaže da je počeo bull market
adio pameti!
činjenica je da se retail vratio u velikom stilu, čemu svjedoči pojačana trgovina meme dionicama, navodno su aktivni i fondovi koji kupuju u ime ulagača
svi očekuju obrat i pad S&P osim nekih, koji bi ga rado vidjeli na all time high prije nego što se valjda konačno strmoglavi
što ćeš NaBiduAsku kad Jim Cramer poziva na kupnju i kaže da je počeo bull market
adio pameti!
činjenica je da se retail vratio u velikom stilu, čemu svjedoči pojačana trgovina meme dionicama, navodno su aktivni i fondovi koji kupuju u ime ulagača
svi očekuju obrat i pad S&P osim nekih, koji bi ga rado vidjeli na all time high prije nego što se valjda konačno strmoglavi
Činjenica je da kompanije posluju izvrsno, a mali kao i veliki imaju keša više nego ikada.
Nekim sektorima tipa brodari, rudari, razne sirovine i energetika ide toliko dobro da se tome nitko nije nadao ni u ludom snu.
Jedino je previše turbulentnih događaja i jasno je da kamate idu gore zbog inflacije. Ovo su jedini razlozi uz visoke valuacije da bi market mogao ohladiti.
A meme i ostale gluposti dugoročno će nizbrdo.
Uostalom.Koja je alternativa?Čuvati keš doma i gledati kako se topi.
Kao što Kardum kaže u Nu2,kod visoke inflacije novce treba okretati i ulagati,a ne sjediti na guzici i novcu ispod..
US velike banke po P/E oko 10, njima odgovara očekivani rast kamata, Goldman forward p/e 8.5, pa ako itko, oni bi se trebali snaći dobro u volatilnom okruženju. Meni ni ovo ne izgleda loše.
Kupio sam i za sada zarada na Tritonu.
pypl i pag možda buy on dip
Naravno, na ovu objavu oštar pad, no to je uobičajeno u xadnje vrijeme, osobito ako SA bolda vijest
Naravno nakon ove vijesti dionica je rasla da bi nakon par sati izašla vijest zbog koje je dionica (i njoj slične( pala.
Vijest da Apple kreće u sličan financijski biznis kartičnog, internetskog i bezkontaktnog plaćanja.
Opet raj za shortere
Vani futuresi zeleni. Opet.
Luda kuća
---
Hours after the Food and Drug Administration (FDA) authorized a fourth shot of the Moderna and Pfizer COVID-19 vaccines for all Americans 50 and older, an FDA official said a fifth shot may be needed in the fall.
“I don’t want to shock anyone but there may be a need for people to get an additional booster in the fall, along with a more general booster campaign if that takes place, because we may need to shift over to a different variant coverage,” Dr. Peter Marks, head of the FDA center that regulates vaccines, told reporters on a call on March 29.----------
Fifth COVID-19 Vaccine Shot May Be Needed In Fall: FDA Official | ZeroHedge
Ovdje objašnjena moguća kompetitivnost paypala i apple.
Kao nema je.
No, nevezano za apple and paypal, eto nek svatko da jednu sličnu analizu i eto nam slatkih briga
Toliko je puno kockica u mozaiku koji čini market.
Oil Slides As Biden Admin Mulls Huge SPR Release (Again) | ZeroHedge
A evo i jednog koji misli da je to vatrogasna mjera koja dolijeva ulje na požar
Hm ?