ma sljedeća dva tjedna su ključna........ukoliko na tržište budu dolazile loše vijesti koje market nebude mogao progutati psihologija i margini će odraditi svoje.........
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
ma sljedeća dva tjedna su ključna........ukoliko na tržište budu dolazile loše vijesti koje market nebude mogao progutati psihologija i margini će odraditi svoje.........
Koliko su sve napuhali mogli bi bar malo ispuhat.
Jedino su Rusi fundamentalno ok za kupit, ali tamo je psihologija katastrofa.
-
Koliko su sve napuhali mogli bi bar malo ispuhat.
Jedino su Rusi fundamentalno ok za kupit, ali tamo je psihologija katastrofa.
Rusi opet previše ovise o cijenama energenata,ako padne cijena nafte i plina bit će još puno više fundamentalno ok.
-
Evo Rusi danas na -5,5%, to je sada već -30% od vrha prije 3 mjeseca. Dugo nije bilo ovako sve crveno.
Baš me zanima kakvo će biti trgovanje u US. Ne bi me čudilo da vidimo danas i sutra prijepodne pad, a onda nekakav odbijanac nakon FED mitinga.
-
Evo Rusi danas na -5,5%, to je sada već -30% od vrha prije 3 mjeseca. Dugo nije bilo ovako sve crveno.
Baš me zanima kakvo će biti trgovanje u US. Ne bi me čudilo da vidimo danas i sutra prijepodne pad, a onda nekakav odbijanac nakon FED mitinga.
Evo Rusa na -8,35%, hebeno!
-
Ja danas ipak očekujem u početku pokušaj poguranca prema gore, onda sredinom dana ipak pad.
No....
-
Ja danas ipak očekujem u početku pokušaj poguranca prema gore, onda sredinom dana ipak pad.
No....
Da, tako je obično bilo zadnjih dana. Ovaj moj komentar za prijepodne se odnosio na sutrašnji dan - pad prije FED odluke, a onda poslije nekakav rast - ono, "buy the rumor, sell the news".
-
Prošli (ili prekprošli) put kada je J Pow. bio na televizoru, dogodilo se nešto jako neuobičajeno. Izgleda da su se algoritmi zbelseirali, NVDA je u jednoj minuti potonula 7 dolara, da bi se u idućoj vratila od kuda je i pala (tako je i cijelo tržište). Mislim da je to bilo negdje sredinom prosinca.
Sve u svemu, treba biti oprzan ovih dana, i to na obje strane.
Smanjiti lot, i tak...
-
Direxion Funds
LABD Biotech Bear 3x
SOXS Semiconductor Bear 3x
NUGT Golde Miners Index Bull
Za one koji bi tek počeli shortati, ETF sa polugom
-
Direxion Funds
LABD Biotech Bear 3x
SOXS Semiconductor Bear 3x
NUGT Golde Miners Index Bull
Za one koji bi tek počeli shortati, ETF sa polugom
sve oke al ovaj NUGT je bull pa... čisto da ne zeznemo ekipu koja bi kupila
bull je za long, bear za short
-
-
Otisao redak. Thanks.
DUST je short za zlato
-
Otisao redak. Thanks.
DUST je short za zlato
I ja sam short samo nikako da padne, ali neman poziciju pa mi je svejedno haha
-
Svi zjake prodavali
ETF, sa polugom x3, biotehnologija
I šira perspektiva
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ovo preko bare izgleda kao da:
a) FED diže kamatu 10x samo u ovoj godini,
b) growth dionice se zakonom zabranjuju i povlače s burze
c) počinje treći svjetski rat
dakle a)+b)+c)
-
Bank of England on track for second rate rise in under two months By ReutersBank of England on track for second rate rise in under two monthswww.investing.com
Pa nama je svejedno da li raste ili pada, važno je da ima smjer i volumen
Al da izgleda ružno, ružno je
-
ovo preko bare izgleda kao da:
a) FED diže kamatu 10x samo u ovoj godini,
b) growth dionice se zakonom zabranjuju i povlače s burze
c) počinje treći svjetski rat
dakle a)+b)+c)
ma sve je to kamilica........još nitko nije za ozbiljno stisnuo "big red button".........tek ako se to dogodi mogli bi vidjet prave probleme........
-
Imam neki osjećaj da se danas neću dobro snaći u ovom općem crvenilu. Nije se dogodilo jednom da sam zbrljao baš onda kada su se novci djelili.
-
No....
Meni se sad čini da će bit prvo pokolj, pa onda raketa. Čak možda i pozitivan close.
-
No....
Meni se sad čini da će bit prvo pokolj, pa onda raketa. Čak možda i pozitivan close.
Hajde da vidimo!
-
Jel' se gap down i i 250 bodova računa?
Moram priznat da sam očekivao veći spektakl. Futures su flat.
Ako napravi HH danas (iznad open.a), ide rally par dana. Grah.
-
-