Jack se vratio nakon "preodgoja" i najavljuje veselje na Alibabi
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
AMC 'gazi' i dalje... dobri podaci iz PM
jučer zanimljiva igra na LOGI, izbace super izvješće, rast materijalnih (fizičkih) pokazatelja (prodane robe), rast prihoda i zarade u odnosu na očekivanja
i cijena potone ispod $100
evo ga u PM već natrag na $101.86
u stvari, slično tako se ponašao i MU
-
Zna li netko za dobru platformu za crtanje ?
Investing svaki drugi dan neće otvoriti streaming graf, a taj je dan naravno baš danas
Danas je aktualan NAKD, i SENS, koji je od jučer do danas narastao za cca 80% ?????
-
ja sam na tradingview.com, odličan!
ne znam kako je na investing.com
ovaj pamti podatke koje uneseš, naravno ako se prijaviš
-
Trading nije tako dobar za crtanje. Investing je bez premca, kada radi. Al' često ne radi
-
Meni Investing radi savršeno. Nije mi ni jednom odbacio chart za neku dionicu. P.S. Logiran sam svaki put pa imam sve spremljeno.
-
Proradio i meni.
Na PFE se vodi bitka za 20 centi... i stvarno ne znam zašto sam ga protivno zdravom razumu zadržala
Dividend day 28.01- al' pišu da nije razumno prodati papir još tri dana nakon ex dividend daya, nešto sa propisima Feda ??, ubijte me ako sam shvatila, mada se nisam ni trudila
Od kada je svijeta i vijeka ljudi su na žalost bolesni PFE ću valjda držati doživotno
NAKD s druge strane izgleda promisng
-
Tesloljupci, oprezno !
-
sta mislite o QSu? bio je trend dionica neko vrijeme i onda je nakon neke vijesti da toyota radi nesto slicno njima, potonio s 120 na 48
-
Qs imam u svojim pratilicama ali nemam muda....
Lud dan danas.
Prodao ili kupio/ prodao, pazi sad
Mc Donalds'
Helthcare trust of America
Smile direct club
IBM /!!/
Postavio parangale i zabrbljo se na telefon, uvatio se Polo Ralph Lauren, oko 21.45.
Njega sam već predstavio ovdje, dok je bio oko 90. Istraživao sam luksuzne brendove i odabrao sam njega u Louis Vuittona, koji mi je zbriso jučer /oprez otc tržište drugačijeg radnog vremena u usa, može se trgovati i u UK, pa preć u USA :)/
RL inače svi fale, ja sam ga kupio pp 106,49, no bio je nedavno i 113.
Hvale ga svi, i Zacks ga je danas isfalio.
I da ne zaboravimo : both Joe Biden and Doug Emhoff both were wearing Ralph Lauren today!!!
No, ne zalijećite se, dionica u kojoj prespavam ima samo jedan smjer, dolje :), u zadnje vrijeme.
Imam još Gmed,valjda već sedmi dan, danas mi je dobro potegao, nadam se rastu ko u Rewalk Robotics, i PRFX,valjda već drugi tjedan, njega držim kao podsjetnik da se ne zalijećem na svjetlucave predmete, ko som
Da me nije poklopio Ralph Lauren, poklopio bi ma Macerich , njega od Reitova jako fale, i dividendu dobru daje.
-
-
Meni LI Auto, CNDT, TWTR, JKS u plusu ne puno samo par posto ali jesu... molim boga da bude zeleno još dan - dva pa da onda organiziram berbu
-
Ford je prekrasno odradio a AVIS rent a car i dalje p0skakuje kao koza. Ispravak od prijectri posta: Avisovo izvješće nije 16.01 već 16.02
-
...
nego glede PAG i BJ
jučer uletio na par dana u potonjeg, da vidimo kako se budu razvijale preporuke sa Zacks-a (po $38.20)
PAG mi je nekako bio pre zbunjen, dolje pa flat, kao da nema jasan smjer pa sam stavio malo novčeka u BJ
kad se graf BJ-a rastegne na satni, vidim da je u posljednje vrijeme dosezao i probijao bez problema $43.50-$43.60
dakle, tu je negdje otpor pa ću tu negdje staviti i izlaz potencijalno 13%-15% pa da vidimo
javim kako je prošlo
...
javljam 'prolazno vrijeme' nakon svega 6 trgovinskih dana
očito je još rano za profite ali svakako me Zacks.com nije zafrknuo po pitanju ove dvije dionice:
PAG - trguje se cijeli prosinac u rasponu, kao da mu je potpora na $56 a otpor na $58.85 (iako samo kratkoročni otpor, graf u duljoj vremenskoj seriji je stalno cijena up) ocjena žuto, bez promjene, ocjena TA s TradingView: strong buy
BJ - slično kao gore, bez promjene, trgovanje u rasponu $36.25-$38.7, ocjena TA s TradingView: sell
na nagovor LadyM otvorio sam poziciju u API (kao i Cathie iz ARK-a ) pa ću i za nju javljati promjene, ulaz po cca $41 zaključna jučer $39.06
btw i za nju je TA ocjena sell pa da vidimo tko laže haha
lp, i Sretna Nova svima ekipa!
PAG - tko je kupio, nije se zeznuo i ima lijep prinos u odnosu na ove vrijednosti o kojima sam pisao na kraju '20. godine (ulaz $57-$58, trenutno je čini se $66, lijepo za manje od mjesec dana!)
BJ - prodao ga, nisam više imao živaca jer ima i boljih prilika, za točno mjesec dana cca 8,6% prinosa, neloše!
API - Cathie zna! usprkos lošim TA ocjenama kad sam ulazio po $41 s nekih sajtova, jučer zatvaranje u velikom stilu na cca $46, držim jer još će to gore, ne vidim nekog otpora, a dobra je dionica i za swing trade
dodajem i CNDT koji se lijepo razvija i kojeg sam prvog kupovao na razinama $3.1-$3.5 i koji cijelo vrijeme neumoljivo raste i sad već imam lijepih preko 50% a nije ni pola godine prošlo, najs
eto kad i purani lete haha
no, sad je Biden potvrđen konačno i sad... što sad? na koju će stranu klatno?
-
Da si i krumpir kupio vani, i on bi ti donio plus.
Sve osim PFE
No, Robinhood je stvarno odlijepio market od stvarnosti, njih je tri milijuna. Stari su triedesetatkgodina, i ne bih rekla da trče za momentumom, ćini se da ga stvaraju
-
Online investing app Robinhood, which is perhaps best known for its commission-free trades, fractional-share investing, and gifting of free stock to new users, gained approximately 3 million new users last year.
The average age of Robinhood's users is only 31. As you might expect, young investors have a penchant for chasing momentum. Whether it's penny stocks or high-growth plays, millennials and novice investors have packed Robinhood's leaderboard (the 100 most held stocks on the platform) with these volatile and potentially risky companies.
-https://www.fool.com/investing/2021…richer-in-2021/
Trenutno imaju na nišanu Facebook i Wells Fargo
-
Stocktwits i Robinhood, eto ti dobitne kombinacije za mlade Amere. 😂🤪
-
jel vama radi trading 212?
-
ne radi
jel vama radi trading 212?
-
Pozdrav,
pokušavam otvoriti account a Ineteractive brokers ali bezuspješno. Ne želi mi autorizirati Identity Verification Selfie Photo cijelo vrijeme je u statusu Received - Being Processed.
Ima li itko ikakva iskustva oko otvaranja računa?
Da li ima neki broj telefona ali na koji se javljaju da ih mogu kontaktirati.
Hvala
-
tR212 opet puko na pocetku-
to je tako kad nesto ne palcas--mada i kad placas na zse ne rade svi brokeri..
zlocesti thx za NAKD- morao sam se opet u svoju ljubimicu vratit cim sam procitao jucer vas post:). Eto odradio je prvi target iz vase TA ....
ako nije problem graf za BB
ZKIN nikako da potone na 2.8 pa da krene scallops u nizu........."
APLE- mi dobro izgleda -usao na 134$
-
Ima ih dosta koji su pukli. Izgleda da je neka veza sa "liquidity providers" pukla pa nemaju podataka.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun