Upalim trading platformu i imam šta vidjet, Velodyne Lidar VLDR mi od jučer narastao na +42%. Ovako nešto ni u snu nisam očekivao, ali lijepom snu
PFE mi je isto kao što je kolega Backdraft rekao, zaglibio unutra kao u US Optimu.
Upalim trading platformu i imam šta vidjet, Velodyne Lidar VLDR mi od jučer narastao na +42%. Ovako nešto ni u snu nisam očekivao, ali lijepom snu
PFE mi je isto kao što je kolega Backdraft rekao, zaglibio unutra kao u US Optimu.
QS rastura. Kolega alias svaka cast.
Volkswagen trlja ruke
JKS trenutno 77.90$, + cca. 9%
Ovo lijepo izgleda, taj Jinko
Da li ja to vidim right angled descending broadening ? To je nice pattern
No, treći put tučemo u isti vrh i treba paziti
Na 30 minutnom se vidi jedan mogući pattern koji zove na oprez. Crveni target je linija ponovnog uskakanja
Šećer na kraju. Meni ovo vuče na diamond, weekly chart. Diamond je divna prilika za trejd, sto puta unutra i van. Jedino se pri kraju treba parkirati i ne mrdati. Ako okrene na gore
I sve tako pametna zaglavila u PFE
Jedina mi je isprika da nisam u skladu sa marketom, i da imam u stvarnosti posla preko glave. Al' market ne priznaje ispričnicu
Stvarno ima vani super prilika za zaraditi. Trljaš okice i ne vjeruješ
Display MoreBlaženi forum, ima se čovjek gdje proskitati nedjeljom ujutro
Pogledala sam PAG. Trenutno u rasponu, Bollinger squeeze
Papir se dampa
Hoće li biti double top, ovisi koliko će ljudi poslušati preporuku.
Dalje od toga nisam sigurna.
Iz raspona će negdje, kuda će ne zna se, al' nekako nos kaže da bi mogao gore u double top. Kada bi bilo mudro ponovno razmotriti poziciju
Malo sam izdvojio Jumia, Workhorse, Quantum i PAG.
PAG, obzirom i na sam biznis izgleda ko galapagoska kornjača u utrci sa gepardom.
To bi obzirom na van pandemijsku dividendu bio blue chip i ništa više.
Čak sam mislio da gledam krivu dionicu/kraticu.
onda mi je bilo źao pa sam uzeo malo.
Mislim da bi mogla rasti ako se proglasi početak kraja epidemije jer je financijski stamena.
Gledam PFE i cudom se cudim. Znaci, oni i moderna imaju jedini tehnologiju za napraviti novo cjepivo u roku nekoliko dana, ako ova nova mutacija napravi probleme, a dionica pada jer investitori misle da staro cjepivo neće pomoci kod novog virusa. Dakle, debilizam. Mislim da je WSJ pisao da su Moderna i Pfizer napravili prvo cjepivo preko vikenda, tj. u dva dana kad su dobili genom virusa. Problem je bio ga onda isprobati i to je trajalo. Kako su sad minimalne promjene potrebne, cjepivo se ne bi trebalo opet na tolikom broju testirati, nego bi se moglo odmah upotrijebiti. Čudo je kako investitori uopce ne razmisljaju.
ja danas ako pfr ne pokaze znakove zivota izlazim barem djelomicno. nema nikakvog smisla sto ne raste, a da o padu ne govorimo
cuo me pfe
a neki frsx nemam pojma ni cime se bave je cudo koliko puta sam ga okrenuo jucer i danas
Taj papir je rođen za pogubit novce.
Probao, platio jedan semestar, hvala lijepa.
😂
Ako postoji još luzera koji su nekidan kupili SALT da bi ga odma prodali sa nemalim gubitkon na vijest da napušta DRY bulk sektor i da se firma rasprodaje, neka se jave niže navedenom odvjetničkom uredu:
https://www.chartmill.com/news/SALT/prne…social_tracking
Naime vijest se smatra lažnom, plasiranom od meneđmenta.
Bilo bi lijepo da isti ured prekopa i našu burzu a sebe samog izlista na burzi, bio bi to vrlo perspektivan IPO.
Ako postoji još luzera koji su nekidan kupili SALT da bi ga odma prodali sa nemalim gubitkon na vijest da napušta DRY bulk sektor i da se firma rasprodaje, neka se jave niže navedenom odvjetničkom uredu:
https://www.chartmill.com/news/SALT/prne…social_tracking
Naime vijest se smatra lažnom, plasiranom od meneđmenta.
Bilo bi lijepo da isti ured prekopa i našu burzu a sebe samog izlista na burzi, bio bi to vrlo perspektivan IPO.
Koliko ja znam oni prodaju brodove i ulaze u posao s vjetrenjacama. Kupili su brodove za prijevoz djelova za off-shore vjetroelektrane. Potrazi vijest od prije nekih 2 mj.
Ne prije 2 mj, nego 5 mj. Evo ti vijest. https://finance.yahoo.com/m/7fe80ed3-5f8…ers-inc-to.html
Sjecam se toga
Da, znam da uvode novi biznis, zato sam ih i kupio, jelte sad su ti vjetrovi i Sunce i litij u trendu, no u ovoj vijesti, od ponedjeljka mislim, muljaju sa brojevima.
Prodao sam ih na tu vijest.
Aha. Nemam pojma za to.
Ja danas kupio modernu na 119, pa 116.20 i 116. Joj, kako je lijepo okrenulo
Meni PAG lijepe novce bere, kupio jučer.
MAC je još stidljiv.
APWC se ponaša nerazumno , no što sam tražio to sam tržio
Embraer, ako Bog da, ovim tempom nagodinu u plusu.
Drago mi je da su se Jinko , JD.com, PINS vratili u igru. Na njima volim masnim novcima sitni trejd.
Pridružio sam im Polo Ralph Lauren /uteko mi jučer/, AVIS rent a car i Ford.
e, da i LUV još gledam , od toga svega gore nabrojano sko prodamkadaprodam APWC
Mislim volim ja i ove što rade 50% u pol sata a imaju pol prototipa ultralake letjelice na pogon kukuruznog kromosoma i helija čiji nusproizvid sagorijevanja treba liječit rak , al sad nisa psihički za njih spreman
Display Moreekipa evo o čemu sam pričao za te 'medicinske tech' kompanije, da mogu popnuti svaki čas
nova vijest da je RWLK odobren ugovor s Njemačkim osiguravateljem za njihov egzo skeleton
jučer je zatvorila na $1.18 a danas je bila već preko $2.18 u premarketu
sad se malo primirila ali tko zna kud će?
imam as much as 250 kom dionica, kupio iz za_ebancije prije dva tjedna
dakle malo pikneš kao začin pa nek stoji u staklenci u špajzi he he
vani firme nekog vrata rade, to u konačnici bude 'utrživo'
brate dosta mi je DLKV, RIVP i DDJH
Da se i ja pohvalim... Danas je RWLK na $1.79 i ide sjeverno
Čudo su ti egzoskeleti
Najgore od svega je kad se osjećaš kao dijete u slastičarnici, a nemaš novaca. Sve mi je trenutno oko nule ili u blagom minusu. Moram se prebaciti u mod "Strpljenje" ali mi slabo ide.
Ja sam ko' Lopina na starom forumu.
Uvijek više ideja nego para.
Opte moja opte, All In.
Al' vani je stvarno ko' u slastičarni 🙃
Display MoreUpdate.
Jučer je cijena ušla u buy zonu, točno u dlaku, i danas se odbila. Od jučer do danas 10%.
Hvala lijepa.
Znam da je za bivše igrače sa ZSE 40 i kusur % sića, ali čestitam svima koji su bili ustrajni ova tri dana i držali papir.
Hvala lijepa.
Budite oprezni na Moderni
Ovo je rounding top
Jedini top doduše koji nije nužno top, može i gore
Al' nagledali se mi toga na Opte, na Dlkv