Kud ode MMAT?!
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Kud ode MMAT?!
Ode na mjesec +20%
Nego, jel ide korekcija u 18h ili da ju ne čekam
-
ja sam prodaoERJ, Swav, alvr i čekam Krcj tj korekciju u 18.00
-
Ode MMAT preko 30% danas.
prodo ga nekidan, još se hvalio ovdje.
bitno da sam danas kupio NKTX koja jec rasla samo 6.5%.
nije ni čudo da me smatrate šarlatanom
-
Amazon otpušta 10 000 ljudi, a isti dan Jeff Bezos izjavio da planira pokloniti 124 milijarde $$$. Dionica je to popratila sa padom od 1,5%
-
Katica svaki dan daje tri priopćenja.
Jučer se osvrnula na to kako FED gUra USA ponovno u identičnu Veliku Krizu, potom se osvrnula na krizu kriptovaluta, a danas je stiglo priopćenje :
Cathie Wood's Shocking Purchase of an Old-School Stock - TheStreetThe famed Ark Investment money manager usually focuses on disruptive, young technology companies.www.thestreet.com -
-
Katica svaki dan daje tri priopćenja.
Jučer se osvrnula na to kako FED gUra USA ponovno u identičnu Veliku Krizu, potom se osvrnula na krizu kriptovaluta, a danas je stiglo priopćenje :
nije ovo loše razmišljanje... Katica je možda nekaj konačno i pogodila: zašto platiti skuplje dionicu TSLA (i možda učestvovati u padu) kad može kupiti GM s uskoro novim tvornicama za EV i baterije po cijeni PE cca 8 (iskoristiti veliki upside potencijal praktički nove divizije u GM koja će se promatrati kao startup)
jedino, prema ovom članku, prednost u 2022.-23. je na strani Forda, a tek kasnije u 2025.-26. će GM biti u prednosti zbog veće produktivnosti
Ford ide na elektrifikaciju najpopularnijih modela, a GM-u će izgleda naglasak biti na nečem novom
ostaje činjenica da early-movers, kao što je Tesla, prolaze bolje jer stječu prednost u prikupljenim podacima, prevezenim miljama...
dobar članak!
-
Pa zato sam se motao oko Forda, još sam bio samo na 212. bio je štucava dioničica a vidi ga sad.
Nakrcan sam dionicama ali oću van, ne vjerujem današnjem zelenilu.
-
eto rasprodo sam Farfeć , imo sam ga 2/3 portfelja, sa 4% dobiti. sad ga kupujte jer će rast [da utvrdimo gradivo; zato što sam ga prodao] bar 15 %🤨
o h, debeli prst prodao sam 25% dionica farfeća
-
-
okani se tih jeftilen dionica, znam da više preferiraš ove fensi
Moët Hennessyju ponestaje šampanjca zbog velike potražnjeUnatoč tome što imućniji potrošači nastavljaju kupovati skupu robue, raste gospodarska neizvjesnost.hr.bloombergadria.com -
ma trgovo sam stoljećima na 212 sa Lvmuy bo na interactive brokers ne mogu trgovati na tim pink otc kako se već
-
Baš mi je čudno da danas padaju dionice u USA, a inflacija se počela smirivati. Možda je to zbog otkaza o kojima se piše na finance yahoo.
-
Čak je i nafta za najveće manije za njom pala na 80$.
Današnjih 80$ je kao 50$ iz 2007.
-
Nafta pada a energetičari se drže. jučer sam bježao iz swn.
danas konzervativno i dostojanstveno:
AEM
ADC
P.S.
Victoria Secret rastura
-
dosta veliki gap za popuniti, od 3865-3750
AAPL je vrlo 'žilav', vjerujem da je zato ovaj silazak i popunjavanje tog raspona vrlo sporo
MSFT, GOOGL i AMZN su već u silaznoj putanji...
-
Stavio sam na temi Utjecaj i posljedice rata u Ukrajini na tržišta kapitala poveznicu na stranicu koja prikazuje koja poduzeća su napustila Rusiju, a koja su ostala.
-
Čak je i nafta za najveće manije za njom pala na 80$.
Današnjih 80$ je kao 50$ iz 2007.
što se to događa s naftom?
evo graf zadnjih dana, satni
na cca $78 je brana koja, izgleda, propušta upravo
ako da, sljedeće razine su na oko $62-$63
netko prati commodities?
još će ispasti da je i Buffett kao Katica, kupuje OXY po punoj cijeni
-
Bit će zahebano, kako sada spustit cijene kad se dizel i benzin vrate na 9-10 kn
Da vidimo šta bi sad mogli izmisliti kao razlog da dizel ode na 2 eura
-
meni je svaki dip interesantan, jedino sam za sada našao
Fitch: This Is The Biggest Downward Risk For Oil Markets In 2023 | OilPrice.comFitch Solutions is turning more bearish on longer-term crude oil price forecasts, citing macroeconomic headwinds as primary risk for oil marketsoilprice.com -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 266
- calypso
November 22, 2024 at 4:39 PM