Jel to taj bozicni reli? Pas #$@#$#
A tek je ponedjeljak
Rally uvijek bude jači ako se prije malo padne
Jel to taj bozicni reli? Pas #$@#$#
A tek je ponedjeljak
Rally uvijek bude jači ako se prije malo padne
Kupio nešto UAL-a u ovom padu.
Ponzi? Insiders Dump Stocks To Their Own Companies At Record Pace | ZeroHedge
Hm.
Nema razloga sumnjati da ekipa izmišlja, mislim da se svaka inside transakcija mora prijaviti, kao i kod nas.
Nije da nam je to baš od neke koristi. Psi laju, karavane prolaze, a oni koji mogu rade što hoće
https://www.zerohedge.com/markets/ponzi-…ies-record-pace
Hm.
Nema razloga sumnjati da ekipa izmišlja, mislim da se svaka inside transakcija mora prijaviti, kao i kod nas.
Nije da nam je to baš od neke koristi. Psi laju, karavane prolaze, a oni koji mogu rade što hoće
svi hoće bonuse prije Božića.
oni će uzeti poklone, a malima će ostat prazna bičva
Evo i Tesle na 969 $ (lijepi broj ), Elon nakrcao male na 1200$ i po magazinu Time proglasen osobom godine . Pravi uspjeh, nema sto. Na ovoj cijeni je P/E od Tesle jos uvijek 330, pa je Elon znao sto prodaje (macka u vreci, ne znam, budemo vidjeli?!)
Jučer mi je stvarno muka bila.
Hrvam se sa LCID, na drugom grafu gledam kako NVDA pada i pada i pada.
A imao sam plan ukrcati se na NVDA malo ispod 300, i nako, lagano.
Nema lagano. Prvo sam spržio jedno 400$ na LCID, doslovno sam u svakom trejdu bio na krivoj strani. Događa se i to.
Onda sam na onom jednom vrhu odbijanca ulovio NVDA, uzeo 150 kom, pokrio se 3 dolara niže i bog te veseli. Na kraju dana jedno 70$ plusa, ali ipak sreća što nisam završio u minusu, odnosno, izvukao sam ga. Nekako.
Još sam ujutro shortao neke gluposti na njima zaradio donji limit dnevnice ali ne.
Događa mi se to često, da odradim tri super trejda, i umjesto da odem usisavati, kuhati ručak, posvetim se ženi, ja klikam bez ikakvoga smisla i razuma pa se na kraju dana češkam po glavi, što je to meni trebalo da sa npr. 800 padnem na 200 dobiti. Vjerujem da nisam jedini kojem se to događa.
Ili se samo tješim...
ATH, koji to nije
Display MoreJučer mi je stvarno muka bila.
Hrvam se sa LCID, na drugom grafu gledam kako NVDA pada i pada i pada.
A imao sam plan ukrcati se na NVDA malo ispod 300, i nako, lagano.
Nema lagano. Prvo sam spržio jedno 400$ na LCID, doslovno sam u svakom trejdu bio na krivoj strani. Događa se i to.
Onda sam na onom jednom vrhu odbijanca ulovio NVDA, uzeo 150 kom, pokrio se 3 dolara niže i bog te veseli. Na kraju dana jedno 70$ plusa, ali ipak sreća što nisam završio u minusu, odnosno, izvukao sam ga. Nekako.
Još sam ujutro shortao neke gluposti na njima zaradio donji limit dnevnice ali ne.
Događa mi se to često, da odradim tri super trejda, i umjesto da odem usisavati, kuhati ručak, posvetim se ženi, ja klikam bez ikakvoga smisla i razuma pa se na kraju dana češkam po glavi, što je to meni trebalo da sa npr. 800 padnem na 200 dobiti. Vjerujem da nisam jedini kojem se to događa.
Ili se samo tješim...
Kolega, ista stvar i kod mene. Problem je što treba znat stat kad je situacija više nego pozitivna.🙂🙃
BLU short, offering neki!
Ako bude prilike!
kak je krenulo, morat ću i ja okrenuti ZIM iz long u šort
nevjerojatno... nisam još doživio da dionica prije ex-dividenda i obilne divke pada nekoliko dana, i to znatno
ne znam više kaj da mislim?
gdje su nestali value investitori, kaj svi trguju na feeling i svjećice?
Zim treba čekati na P/E 0,25, svaki kvartal da samog sebe otplati. I još odmah diskont lupit zbog izraelskog poreza i padat kad sve pada.
Ako bude prilike!
LAZR obratna situacija, $250 mln buyback
uključit će se i CEO i članovi uprave
kažu da cijena dione ne odražava trenutne uvjete u sektoru, i da je tržište neefikasno
Ako bude prilike!
LAZR obratna situacija, $250 mln buyback
uključit će se i CEO i članovi uprave
kažu da cijena dione ne odražava trenutne uvjete u sektoru, i da je tržište neefikasno
Pokušava se i ZIM tjerati na buyback akciju:
Sad zašto ne žele buyback a ok im je davati masne dividende može se samo nagađati
Gospe mu ova NVDA nema dna.
NM 15% u minus izgleda zbog ove vijesti sad pokusavam skuzit jel dobra ili losa, trziste je zasad tretira kao losu hmm
NM 15% u minus izgleda zbog ove vijesti sad pokusavam skuzit jel dobra ili losa, trziste je zasad tretira kao losu hmm
https://seekingalpha.com/pr/18599970-na…-debt-financing
- Navios Maritime (NYSE:NM) entered into agreements which will provide Navios Holdings with a total of $550M of debt financing.
- Financing proceeds along with available cash will be used to repay at maturity all of Navios Holdings' outstanding 7.375% First Priority Ship Mortgage Notes due Jan.15, 2022 and redeem $50M of Navios Holdings' outstanding 11.25% Senior Secured Notes due on Aug.15, 2022.
- Navios Holdings entered into two commercial bank facilities and four sale leaseback agreements in an principal amount of $287M.
- It also entered into two PIK loan facilities with an entity affiliated with its Chairwoman and CEO which will provide with loans in principal amount of $262.6M.
Mislim da je ovo dodatno zaduženje loša vijest od omiljene CEO i da zato NM pada 15%.
Šta nije ovo boldano(PIK loan) i Todor uzeo prije nego je AgroBankrotisao?
Kockaju se sa zaduženjem, pa valjda znaju kuda će tržište i nadam se da će im se isplatiti.
Ovo je gore nego kod kamatara
Annual interest rate:
BSOD, jesi ga zašortao?
Imaju kamatu ko Agrokor i ko Evergrande, what could possibly go wrong.
Pik je od "Entity affiliated with its Chairwoman and Chief Executive Officer (“Lender”)"....tko je posudio NMM hmmm
Material Loan Features
The material terms of the Loans are:
Display MoreNM 15% u minus izgleda zbog ove vijesti sad pokusavam skuzit jel dobra ili losa, trziste je zasad tretira kao losu hmm
https://seekingalpha.com/pr/18599970-na…-debt-financing
- Navios Maritime (NYSE:NM) entered into agreements which will provide Navios Holdings with a total of $550M of debt financing.
- Financing proceeds along with available cash will be used to repay at maturity all of Navios Holdings' outstanding 7.375% First Priority Ship Mortgage Notes due Jan.15, 2022 and redeem $50M of Navios Holdings' outstanding 11.25% Senior Secured Notes due on Aug.15, 2022.
- Navios Holdings entered into two commercial bank facilities and four sale leaseback agreements in an principal amount of $287M.
- It also entered into two PIK loan facilities with an entity affiliated with its Chairwoman and CEO which will provide with loans in principal amount of $262.6M.
Mislim da je ovo dodatno zaduženje loša vijest od omiljene CEO i da zato NM pada 15%.
Šta nije ovo boldano(PIK loan) i Todor uzeo prije nego je AgroBankrotisao?
Kockaju se sa zaduženjem, pa valjda znaju kuda će tržište i nadam se da će im se isplatiti.
Ovo je gore nego kod kamatara
Annual interest rate:
- PIK - in the form of Unsecured Convertible Debentures - 18% until the Senior Secured Notes are repaid in full; 16.5% thereafter
- Or cash – 13.5% after the initial 18-month period;
BSOD, jesi ga zašortao?
Nisam, NVDA danas časti.
Ne mogu sve popratiti!
ubo sam ovi ZIM k'o budala šamar
sad molim boga za Xmas Rally: IBD Xmas Rally
s druge strane, mogao sam i zaglaviti u NM
bolje da šutim
tamo predsjednica i vlasnica drži sve čarapice i čizmice
fetiš neki