Dead Cat Bounce ? VIAC
Ovdje se u svakom slučaju očekuje bounce, i na gornjem rubu kanala koji će se formirati je mudro izaći ili biti jako oprezan
Ajde malo google
Dead Cat Bounce ? VIAC
Ovdje se u svakom slučaju očekuje bounce, i na gornjem rubu kanala koji će se formirati je mudro izaći ili biti jako oprezan
Ajde malo google
Jel tko kupio onaj TCEHY? Na otvaranju bio i 76.30, sad je preko 78. Ja uzeo nazalost samo 30 komada, ali cini se da moja prognoza drži vodu. Sljedećih bi dana moglo to jos gore.
Jel tko kupio onaj TCEHY? Na otvaranju bio i 76.30, sad je preko 78. Ja uzeo nazalost samo 30 komada, ali cini se da moja prognoza drži vodu. Sljedećih bi dana moglo to jos gore.
Naravno Pa ne propustaju se takve prilike . nisam imao vise novaca pa sam samo 50 uzeo po 76,87
lijepo je propala. skoro je 10% dodirnula. tu sam cekao pa mi je pobjegla gore...al i ovako je dobro
danas jos uzeo BABU
Neki dan RPRX
JKS stoji neko vrijeme
HOLI i SESN takodje stoje neko vrijeme.
i to je to.
Spala moja knjiga od 50-70 papira na ovih par
Da, bas glupost da tako padaju bez nekog pravog razloga. Mislim da će ovih dana to nazad prema 85. Ajde super. nit orali nit kopali
JKS isto izgleda zanimljivo, već par dana je pratim.
9.4 je izvjesce. Ako bude ok dionica ce jako gore, ako ne, tko ce ga znati. Ja sam samo u CSIQ-u i to vrtim stalno. Drugo ne diram. JKS je dobar, ali cim je ovako jeftin, nesto mora biti s njim loše. Punu analizu nisam dovrsio, pa ne znam o cemu se radi
9.4 je izvjesce. Ako bude ok dionica ce jako gore, ako ne, tko ce ga znati. Ja sam samo u CSIQ-u i to vrtim stalno. Drugo ne diram. JKS je dobar, ali cim je ovako jeftin, nesto mora biti s njim loše. Punu analizu nisam dovrsio, pa ne znam o cemu se radi
nista crno. samo ljepe vjesti ovdje davat
cim pocnemo coprat sve se zacrveni...
TCEHY mi na gledalici pocinje danas na 80,30. Steta da sam uzeo tako malo. Uvijek se mislim; ici ce to jos dole pa ću podebljati, a on tad taman krene rasti. Da sam uzeo hrpu komada padala bi godinama i propala bi.
Uvijek je tako. Trejdanje i je samo psihologija i ništa više.
TCEHY mi na gledalici pocinje danas na 80,30. Steta da sam uzeo tako malo. Uvijek se mislim; ici ce to jos dole pa ću podebljati, a on tad taman krene rasti. Da sam uzeo hrpu komada padala bi godinama i propala bi.
pa ovdje zaista ni nije bilo razloga za pad, fundamentalno se ništa promjenilo nije
većinski je odlučio prodati 2% svog uloga i za takvu, ipak veliku, količinu ponudio je diskont, kako bi to riješio čim prije
slično kao na VIAC, TME, DISCA... jedino je razlog prodaje kod ovih bio prisilne a ne dobrovoljne prirode
sad je samo pitanje tko ulazi od novih ulagača i koju vrijednost vide u kojoj od ovih dionica i na koje će se razine vratiti i kada
simple as that
Display MoreTCEHY mi na gledalici pocinje danas na 80,30. Steta da sam uzeo tako malo. Uvijek se mislim; ici ce to jos dole pa ću podebljati, a on tad taman krene rasti. Da sam uzeo hrpu komada padala bi godinama i propala bi.
pa ovdje zaista ni nije bilo razloga za pad, fundamentalno se ništa promjenilo nije
većinski je odlučio prodati 2% svog uloga i za takvu, ipak veliku, količinu ponudio je diskont, kako bi to riješio čim prije
slično kao na VIAC, TME, DISCA... jedino je razlog prodaje kod ovih bio prisilne a ne dobrovoljne prirode
sad je samo pitanje tko ulazi od novih ulagača i koju vrijednost vide u kojoj od ovih dionica i na koje će se razine vratiti i kada
simple as that
Ma da. Ali kako ljudi to i zasto prodaju meni nije jasno. Jos su ponudili diskont od oko 8,5%, a dionica je pala skoro do 10%. Pogotovo mi nisu jasni ovi što su prodavali ispod tih 8,5%. Strasno.
Pa da nema takvih koji se uspanicare mi nebi kupovali. samo nek oni i dalje panicare i prodaju po diskontnim cijenama...
Naravno da diskont ne smije predugo trajat jer ce povuc i ostale panicare za sobom i onda smo odma u problemu jer nemas dosta novaca da sve kupis sto hoces... a i moras poslije dugo cekat da se dionica vrati. Ovo jucer je bilo bas taman:) Kratak a veliki pad taman da uletis unutra....
E sad mi slijedi onaj drugi problem- prebrza prodaja ili predugo ostajanje u dionici. to nikak da savladam i uvjek prodajem prerano... znam da vrhove nemrem ulovit al gledajuc urikvrec daleko sam ja od vrha. prije sam na samom formiranju vala ili kad se vec dobrano prelomio.
Ok opet sam u plusu al daleko je to od zeljenog... Najgore u svemu je sto ja sebi zadam ciljanu cijenu(koja se i ostvari) ali....
poslije me alarmi podsjecaju da sam bio glup sto sam prodao prerano...
Pozdrav svima,
Mogu li vas pitati kakva su vasa misljenja za uci kratkorocno na snap.
Djeluje mi da bi mogla skociti par dolara gore ili puno vise
Hvala svima
Uspjeli su sve jucer ukipati preko blok transakcije i to s diskontom od samo 5,5%.
Pozdrav svima,
Mogu li vas pitati kakva su vasa misljenja za uci kratkorocno na snap.
Djeluje mi da bi mogla skociti par dolara gore ili puno vise
Hvala svima
Domi, otkrivaš nam svoje ime i prezime!
Da skuzio sam..traiding view 😂😂😂..ma nema veze,nemam sta skrivati..
Šta će ti target,drži ga barem iznad ovog pada od jučer,a za duže normalno ako vjeruješ u dionicu.
Samo malo luknula, nemam inspiracije
Čini se da u stvari ništa bitno lošega nije desilo papiru, i pao je točno dokle je bilo očekivano, po ranijem paternu korak naprijed, pola nazad
Ako pretpostavimo da je ovo dno, i krene uzbrdo, target mu je negdje preko stotke
Al' to sve ako.. ..i trebalo bi potanko gledati.
Weekly graf
ja bi tu jedan ...u nizu nacrtao tak da sigurno ide gore ..