Inicijativa za osnivanje udruge malih dioničara - Agrokor

 • Zapravo Mislav je dao odgovor koji je meni poznat, a mislim da je i bio objavljen na forumu. Mislav je odgovorio jako brzo i moram reći da se slažem 100% s njegovim komentarom.


  Mislav je fenomenalan i skidam mu kapu, ali Hrvati su jako loši i obožavaju birati kriminalce i lopove.

  Iskreno zelim da se nesto promijeni i volio bi me Mislav razuvjeri i bude taj koji ce u ovom slucaju donijeti neku startnu poziciju malim dionicarima, ali na zalost iskustvo me tjera da razmisljam drugacije, rijetki su politicari koji nakon nekog vremena nisu pokazali svoju pravu cud i razloge bavljenja politikom


  Ne vidim niti jednog jedinog razloga koja bi bila Mislavova motivacija da on vas u bilo što razuvjeri, uz sve dužno poštovanje.


  Mislav je jasno rekao koliko glasova treba da bi se nešto u ovoj državi promjenilo, na izborima je dobio 4 puta manje.
  Tu priča i Mislavova odgovornost završava, narod je birao, a narod će i snositi posljedice odluke.

 • Dok je Plenković na čelu, a i to je narod nedavno potvrdio teško će nam biti na domaćim sudovima. Treba osluškivati mišljenje europske komisije i što se događa s tužbama koje su neki dioničari predali, o tome se pisalo u više novina.

  Sve relevantne informacije stavljajte na forum.

 • autor, ukoliko želite cijeli odgovor ja vam ga nemam pravo staviti, obratite se gospodinu Mirakul ili ga uvjerite da objavi javno cijeli odgovor.

 • Obzirom da nam nije nikakav problem što nam otimaju novce, što je razvidno iz aktivnosti malih dioničara, predlažem HDZovcima, da nam otmu sve dionice... čak i u 100% privatnim tvrtkama. Drugo nismo ni zaslužili

 • Blago rečeno su mi smiješni likovi poput vas, napravili ste account prije 10 dana, imate 3 posta i došli ste s pasivno agresivnim stilom na forum kukati kako nitko nije ovaj problem riješio umjesto vas, pa smo eto mi nešto zaslužili. Da ste imalo pratili forum vidjeli biste koliko sam korisnih informacija stavio na forum, a isto su učinili i drugi kolege.


  I vi meni pričate o proaktivnosti nakon što sam stotine korisnih komentara stavio na temu Agrokora, bilo na ovom ili onom forumu. Vi koji imate svježi account s 3 posta u kojima tražite, kritizirate i grintate.

  Što očekujete, da se netko sudbeno bori za vas, da netko sve izorganizira za vas ? Da netko uz korumpirane suce i vlast ide svojim novcima glavom kroza zid ?


  Znate koliko vas se javilo kad sam napravio poziv na pomoć i da nešto organiziramo, ravno 2-3 osobe. Ja sam svoje učinio što sam mislio, a vi povedite postupak ako vas srbi. Vi barem imate korist od informacija i dokumenata koje sam okačio na forum, a ja od vas nažalost nikakve koristi nisam imao. Vi samo tražite, a ne dajete ništa zauzvrat.