Možda je negdje i bilo ali nemogu naći, može li netko objasnit kako se ocjenjuju postovi?

Kako se ocjenjuju postovi
- 
						Sinner99 
- 
					July 9, 2020 at 12:09 PM 
- 

Zatvoreno 
- 
													Thread is Resolved 
- 

- 

- 
			Možda je negdje i bilo ali nemogu naći, može li netko objasnit kako se ocjenjuju postovi? kliknete na ovog smajlića i odaberete kojeg hoćete  
- 
			Možda je negdje i bilo ali nemogu naći, može li netko objasnit kako se ocjenjuju postovi? kliknete na ovog smajlića i odaberete kojeg hoćete  Znaci jedino ako idem u quote pa dodam smajlica, ili meni nes fali na ekranu, imam quote u donjem desnom kutu i share u gornjem i to je to  
- 
			Znaci jedino ako idem u quote pa dodam smajlica, ili meni nes fali na ekranu, imam quote u donjem desnom kutu i share u gornjem i to je to  u donjem desnom kutu, trebali bi vidjeti ovih 5 znakova: trokut s uskličnikom, čekić, edit, " i  
- 
			Znaci jedino ako idem u quote pa dodam smajlica, ili meni nes fali na ekranu, imam quote u donjem desnom kutu i share u gornjem i to je to  u donjem desnom kutu, trebali bi vidjeti ovih 5 znakova: trokut s uskličnikom, čekić, edit, " i  E sad ima, hvala 
- 
			- Official Post
 Za nove korisnike postoje ograničenja navedena ovdje: Status korisnika - ograničenja i bodovi Kada kumulativno ispunite navedene uvjete sustav će vam automatski aktivirati sve opcije. 
- 
			AdminJuly 9, 2020 at 1:37 PM Closed the thread.
Nepročitani postovi
- 
			- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor

- 
		- 

- 

ARNT (Arena Hospitality Group d.d.) 456- harpun
- October 30, 2025 at 9:01 PM 

- 
					- Odgovora