Btw, šta misliš kako sam došao do onog "sigma male" - sve preispituješ, tražiš sebe, u jednom trenutku pomisliš da si lud jer se u ništa ne uklapaš, a onda naiđeš na takve zanimljive stvari
da, mene isto iznenadile neke podudarnosti, međutim, nije da se nisam uklapao ali fakat nikada u životu nisam imao strpljenja baviti se interesima i temama grupe, prvi pravi posao koji mi je stari našao je bio u končaru na borongaju koji sam napustio nakon 3mj na rubu psihičkog sloma, to je bilo neizdrživo...za nepuna dva mj. sam za hep, kao obrtnik (naravno uz poguranac) imao grupu bosanaca iz prijedora koji su krčili raslinje ispod dalekovoda oko pakraca i daruvara i doslovce uživao i u poslu i prirodi i bome vrućim ljetnim noćima u lipiku također ,... kupio golfa za jedno ljeto...tu sam skužio da nisam baš nešto za organizirane sustave i društvene norme, da ne podnosim autoritete i da mi je najbolje kada radim po svome a i da su mi najbolji frendovi isto posebni svaki na svoj način...ima to smisla sa sigma kategorizacijom