evo smo i Braju malo zaposlili, da ne zaspe od dosade
-
-
-
Kolega Moller, nisam razumija što želite reći, jel mislite da sam in ili out dionice
-
Kolega Moller, nisam razumija što želite reći, jel mislite da sam in ili out dionice
sada in ali malo kasnite, najbolje se stvari događaju dok se roni
-
možda Vama
po ovom današnjem trgovanju izgleda neki su shvatili da ništa od sezone a, kako gledam graf, ako probije cijena 26 kn drš'te gaće
da se razumijemo: nitko ne zna kako će izgledati ova sezona a prvi rezultati govore od 15%-20% dolazaka u odnosu na prošlu sezonu (svibanj-lipanj)
procjene su različite, od 25%-35% prihoda se očekuje za cijelu godinu, u odnosu na prošlu
ali problem je veći, širi od samo ove sezone
it's all about reinventing business
mislim da popunjenost kao prošlog ljeta možemo samo sanjati zbog prilagodbe na mjere protiv Covid-19
i opet dolazimo do toga da Hrvatska nije na žalost cjelogodišnja destinacija
deklarativno neki rade na tome ali teško ostvarivo (čak i za recimo jednu Opatiju, Kvarner), tu je blizina emitivnih tržišta od presudne važnosti, da čovjek sjedne u auto i dođe za vikend (Italija), nekome iz Švedske teško da će se isplatiti dolaziti avionom na dva-tri dana
znači ako nismo (ne možemo) ostvariti masovni turizam u špici sezone, onda treba ispeglati krivulju popunjenosti ravnomjernije
Ne razumijem sto je pisac htio reci.
Ako pukne 26 drz'mo gace jer? Hvala na upozorenju i tumacenju "grafa".
Malo se salim, ali izgleda da je ovo razina foruma.
Nisu mi jasni komentatori koji nemaju navedenu dionicu, ne zele ju ni za 0kn, ali velikodusno upozoravaju.
Znaci po vama bi bolje prosli da smo cjelogodisnja destinacija i da RIVP ima hotele u Zagrebu ili ove na moru otvorene cijelu godinu sa svim troskovima pogona? Kao mnoge metropole Europe koje ce to spasiti ove godine?
Moje je misljenje da imamo opet vise srece nego pameti i da nema bolje stvari nego sezonski biznis u ovom slucaju. Jasno da je generalno lose i sezona ce biti katastrofa ali da je moglo i gore, je.
Dobro, to je vec za neku drugu temu pa cu se suzdrzati od spamanja ove.
-
Meni nije jasna ova teorija od mnogih forumaša da ako nemaš predmetnu dionicu nemaš kaj pisat na tom topicu. Odnosno nisi normalan ili si zlonamjeran. Ne kužim logiku.
Da upozoravaju da ne valja, a sami ju imaju onda bi valjda bili vjerodostojni.
-
Dapace, sto vise komentatora, tim bolje. Neovisno da li imaju dionicu ili ne. Ali ako bas niti jedna cijena ne odgovara, malo budi sumnju u cestitost komentatora. Ili sam ja previse sumnjicav?
Ono sto mene zanima je cuti argumentirani komentar. Bilo pozitivan ili negativan.
I sam komentiram neke dionice koje nemam ali gotovo uvijek su to one koje sam imao ili koje bi htio po nekoj meni povoljnoj cijeni. Nemam vremena gubiti dane na forumu za dionicu koju sam potpuno otpisao.
Al idemo dalje, veselo s komentarima, moze i bez argumenata. Tesko da mozemo gore od poslovnog.
-
Ja bi IGH po 60-70kn koliko i vrijedi, možda i manje! Stvarno zašto su kolega Neo neki sada napucali dionicu dok ja na bidu čekam!
-
Divka nije loša! Pa ja sam u čudu stvarno, skoro 20% ako je 25kn a dionica cca 1000kn!
-
Došlo je ponovno vrijeme od građevinara.
Turisti Out, građevinari In
Sve se ponavlja
sad će te Brajo jer ne da ne doprinosiš temi nego si je i profulala
-
Ja sam milenijalka
odlično, kolegice!
mislim da bi efekt bio još i bolji kad bi se, u ovom scenariju koji sam naveo, radilo o ženskoj osobi.
Ne znam kako vama, ali meni je uvijek scenarij bolji ako se radi o ženskoj osobi, bar u mislima
-
-
nije milenijka, ali je stoljetnica
odlično, kolegice!
mislim da bi efekt bio još i bolji kad bi se, u ovom scenariju koji sam naveo, radilo o ženskoj osobi.
Ne znam kako vama, ali meni je uvijek scenarij bolji ako se radi o ženskoj osobi, bar u mislima
-
Ova gospođa na slici mi po godinama izgleda kao da je preživjela Španjolsku gripu 1920., pa je za nju Korona mačji kašalj
-
Ova gospođa na slici mi po godinama izgleda kao da je preživjela Španjolsku gripu 1920., pa je za nju Korona mačji kašalj
ali se po šeširu vidi da je investitorica...............bila
-
Ova gospođa na slici mi izgleda kao netko tko je nedavno kupio OPTE i sad čeka...
-
I to investitorica s 100-godišnjim iskustvom. U prilogu malo pregleda prometa sa ZSE kad je gospođa počela. (24.09.1920)
-
Obratiti pažnju na donji desni kutak...
-
To je bila prava burza, dionice, devize, valuta, šteta što su je ukinuli 1945. Sada je tamo HNB.
-
Ova gospođa na slici mi izgleda kao netko tko je nedavno kupio OPTE i sad čeka...
tako bi zločesta mogla izgledati dok dočeka 15kn
-
Sram vas bilo !!!!!!!
Zloćka ne stari !!!!!!!!
-
Sram vas bilo !!!!!!!
Zloćka ne stari !!!!!!!!
taman Optimalno
-
-
Nepročitani postovi
-