- "Tržište kapitala je poput velikog cirkusa, s mnogo klaunova, žonglera i akrobata."
Bez uvrede ikome, ovo je sukus foruma
Pa što bi sukus foruma bio drugačiji nego sukus tržišta kapitala
Pošteno.
- "Tržište kapitala je poput velikog cirkusa, s mnogo klaunova, žonglera i akrobata."
Bez uvrede ikome, ovo je sukus foruma
Pa što bi sukus foruma bio drugačiji nego sukus tržišta kapitala
Pošteno.
- sve sto kupim danas, sutra padne
- sve sto ne kupim, sutra ode nebu pod oblake i vise se nikad ne vrati na prijasnju razinu kada sam odlucio da necu kupiti jer sam mislio da ce pasti
eto jos dvije definicije
- sve sto kupim danas, sutra padne
- sve sto ne kupim, sutra ode nebu pod oblake i vise se nikad ne vrati na prijasnju razinu kada sam odlucio da necu kupiti jer sam mislio da ce pasti
eto jos dvije definicije
-sve što mogu brzo prodat sa dobiti, ne prodam ,jer proradi pohlepa pa mi apetiti porastu, i onda zapnem u dionici nekoliko tjedna do mjeseci.
Jos jedan strucnjak koji valjda metak uzivo nije vidio, kamoli nesto drugo.š
https://lidermedia.hr/biznis-i-polit…roizvoda-149828
za pocetak ga treba poslati na odsluzenje vojnog roka da se malo upozna sa situejsenom …
https://lidermedia.hr/biznis-i-polit…roizvoda-149828
za pocetak ga treba poslati na odsluzenje vojnog roka da se malo upozna sa situejsenom …
ako je netko upoznat s situacijom, onda je to sigurno on, njemu sova sve dojavljuje, hu, hu- huuuu
ako je netko upoznat s situacijom, onda je to sigurno on, njemu sova sve dojavljuje, hu, hu- huuuu
Hm , ak je sova onda je za istragu...
Hm , ak je sova onda je za istragu...
nitko njega neće istraživati, jer institucije ne rade po noći
Hm, samo 15x
Koliko će na dlkv, jedno 100x , ali badava im sve to kad im sve dolazi na naplatu
O hdz, znamo manje vise sve .
Sdp nije isto cvijece :
Dolaze izbori, brzo ce, vrijeme je i nekog novog izabrat pa kak bude , najvjerojatnije nista losije nego hdz ili sdp i ekipa koja se dokazala ovih godina .
Gospodin Vanđelić je gostova nedavno i u podcast Velebit ako nekog zanima. Nadam se da će nešto iz toga proizaći na sljedećim izborima.
Ajmo zvat 060 9007
RTl pomaze djece, koliko sam cuo za djecu oboljelu od malignih bolesti.
0,83 centa cini mi se da je po pozivu.
Ajmo zvat 060 9007
RTl pomaze djece, koliko sam cuo za djecu oboljelu od malignih bolesti.
0,83 centa cini mi se da je po pozivu.
meni je najgore da na ovakve stvari drzava uzme pdv
Vidi ovog frajera...
Ovdje su Ankica i Marinko najveći frajeri.
Hvala Zločestoj na informaciji za online knjižaru.
Usput, osjećao sam da mi nešto nedostaje u privatnoj biblioteci kako bih bio "in" i u društvenom trendu i kako bih mogao u cjelosti razumjeti tekst crtanih filmova, ali nisam se nikako mogao sjetiti što sam to propustio nabaviti. Pa transrodna literatura, naravno!
Posao je dobar,a para laka
Ako AP postane NATO tajnik ili nešto slično, onda definitivno Putin ima pravo :). Nepotrebna udruga vrijedna raspada i tigar od papira.
Anemična " pobjegulja " na čelu NATO bi definitivno bila kohezivna sila članica vojnog pakta. Svi Europćani bi jedva čekali boriti se za ideale vođa NATO pakta. Protiv Putina, Prigožina, Wagnera i ostalih. Za AP i ideale.
Ima ih puno u hdz, sdp i ostslim strankicama koji imaju puno borbenog iskustva, te su nadasve posteni , spretni i radisni.
Nadalje, sve su stekli marljivoscu a stranka im nista nije pomogla, osim tatica i mamica koji su bili funkcioneri u jugi.
OdeS u MVP i onda laganini.
Posao je dobar, a para laka
Al' mora da se zato cure iz spota "Are you wet?" doooobro narade!