Pa tko je najbogatiji Hrvat? Mislim da onaj Danko Končar. Tip je od '90./'91. radio gotovo isključivo s Rusima. Kakve veze imaš, kakva poznanstva? Što te motivira da radiš baš njima i na kraju krajeva, što oni vide u tebi? Zašto se njima hoće u biznis s tobom? Zanimljivo ovako za promišljanje... I recimo fascinira me da je njima Hrvatska puno zanimljivija za ulaganja od jedne Srbije. Bilo ni za očekivati suprotno, ali ne. Izlaz na more im je svakako imperativan. Zato i interes za Crnu Goru... U Srbiju ulažu Arapi, što mi je totalno nelogično, ali očito postoje neki razlozi.
Dali ste ispravnu opservaciju i zato bi ja gospodju Cetinski oslobodila svih optuzbi glede Danka Končara..udba je, jos uvijek, nasa sudba..procitajte u danasnjem Vecernjem komentar i analizu generala Kotromanovića sto se moglo i sto se moze dogoditi Hrvatskoj ako Ukrajina izgubi rat. Imali bi Ruske padobrance u Banja Luci. A spavaci u Hrvatskoj na sve strane. Cija je ono nova marina u Puli a koja se nalazi u NAJVECEM morskom zaljevu na Meditetanu ? Danka Končara marina. Ciji su to novci ?