gotovo svakodnevna (iako još uvijek mizerna) trgovina ovom bančicom unatrag dva mjeseca ne izaziva nikakve komentare. osim kaj cerp dijeli dionice, i vrlo solidnog godišnjeg fi.... kaj se ovdje događa? da ne idem kopati.... ima li netko da prati ovaj papirić?
SNBA (Slatinska Banka d.d.)
-
-
-
gotovo svakodnevna (iako još uvijek mizerna) trgovina ovom bančicom unatrag dva mjeseca ne izaziva nikakve komentare. osim kaj cerp dijeli dionice, i vrlo solidnog godišnjeg fi.... kaj se ovdje događa? da ne idem kopati.... ima li netko da prati ovaj papirić?
Izgleda mizerna trgovina , da novčano mali iznosi , ali u zadnja 2 mjeseca protrgovano oko 40 000 dionica. Cerp je podijelio "doslovno podilelo " dionice novopridošlim braniteljima ( paketi po 80 komada dionica ), a oni to prodavaju preko ZSE ili na neki drugi način u bescijenje 0,20 % book valid. Cerp je imao oko 48 000 komada, sve je razdijelio, tako da smo se i Cerp-a riješili.
-
Izgleda mizerna trgovina , da novčano mali iznosi , ali u zadnja 2 mjeseca protrgovano oko 40 000 dionica. Cerp je podijelio "doslovno podilelo " dionice novopridošlim braniteljima ( paketi po 80 komada dionica ), a oni to prodavaju preko ZSE ili na neki drugi način u bescijenje 0,20 % book valid. Cerp je imao oko 48 000 komada, sve je razdijelio, tako da smo se i Cerp-a riješili.
Netocno! U zadnja 2 mjeseca je protrgovano oko 22000 dionica. Cerp ima jos 11000 dionica a podijelio je 37000 i nismo ga se jos rijesili.
-
Netocno! U zadnja 2 mjeseca je protrgovano oko 22000 dionica. Cerp ima jos 11000 dionica a podijelio je 37000 i nismo ga se jos rijesili.
Prijatelju moj , nisam ti Ja netočan, dapače Ja sam i više nego točan. Prvo treba dobro provjerit , pa tek onda odgovarati. Da preko ZSE je protrgovano od početka Nove Godine oko 25 000 dionica, to je ono što se vidi preko "mojedionice ". Međutim dionice se prodavaju i preko javnog bilježnika itd. Dobro pogledajte do 5.ožujka Cerp je podijelio 37 000 dionica, a do dana današnjega je podijelio sve. Ostalo su još vrlo male količine,ako je ostala i još ijedna.
-
Evo novog igrača u SNBA - Vlatko Kopić vlasnik 81228 dionica stečeno temeljem ugovora dana 16.03.2022.god.
Ovo je nevjerovatno da po sadašnjoj tj. današnjoj trgovini na ZSE , cijela SNBA vrijedi samo oko 34 000 000,00 kuna. Samo ove godine imali su neto dobit od oko 5 500 000,00 kuna.
-
evo uzeo malo danas, pa nek se kiseli... podcijenjeno.
-
Kako ste uspjeli kupit, jer ovaj sistem prodaje je vrlo problematičan. U 1100 sati stave sve u jednu košaru , pa promješaju kao loto pa kome uleti uleti.
mislim da je ovaj sistem trgovanja vrlo netransparentan. Ja sam kupio isto , ali sam morao platiti po 41,20 .
-
Kako ste uspjeli kupit, jer ovaj sistem prodaje je vrlo problematičan. U 1100 sati stave sve u jednu košaru , pa promješaju kao loto pa kome uleti uleti.
mislim da je ovaj sistem trgovanja vrlo netransparentan. Ja sam kupio isto , ali sam morao platiti po 41,20 .
nije sistem netransparentan, nego morate znati kako funkcionira, malo ste zakasnili, jer ste u 11.00 mogli kupiti 778 komada po 40,60kn
evo se i popodne pokazalo da se može kupiti i jeftinije 14.00 sati 522 kom po 40,20
-
U pravu ste, nisam dovoljno upoznat sa funkcioniranjem. Točno ja sam u 11.00 dao nalog na 40,60 međutim već je bilo kasno. Međutim da sam ja dao nalog u 10.55 , tada bi ovi ispod mene povećali cijenu na 40,80 i opet bi izvisio. Na žalost " tko bliže oltaru , to bliže Bogu "
-
U pravu ste, nisam dovoljno upoznat sa funkcioniranjem. Točno ja sam u 11.00 dao nalog na 40,60 međutim već je bilo kasno. Međutim da sam ja dao nalog u 10.55 , tada bi ovi ispod mene povećali cijenu na 40,80 i opet bi izvisio. Na žalost " tko bliže oltaru , to bliže Bogu "
imate 15 sekundi... tako da da se i iza 11 uletit... samo treba staviti višu cijenu. meni je tako danas netko uletio na VART... jučer sam kupio, danas htio prodati... ali netko je bio brži... nekad sam ja, nekad netko drugi, tako to ide.
-
-
imate 15 sekundi... tako da da se i iza 11 uletit... samo treba staviti višu cijenu. meni je tako danas netko uletio na VART... jučer sam kupio, danas htio prodati... ali netko je bio brži... nekad sam ja, nekad netko drugi, tako to ide.
mali je problem što se ne odviju sve transakcije točno u 11.00, 14.00 i 16.00 nego ponekada bude odstupanja od 3-možda ponekad i 15 sekundi, meni ponekada djeluje kao da se nekoga namjerno pušta ispred i onda se zatvara transakcija, ali možda je samo softverski problem,
ja inače kada želim učestvovati u "takmičenju" kupim ili prodam uglavnom u preko 80% slučajeva
-
Ne znam kako se te igre odvijaju, ali ako me neko želi preskočiti, preskočit će me ,stavili Vi to kad god hoćete. Kaku u svemu ,tako i u ovome. Idemo dalje !
-
sada se pomamili za papirom.... a mogli ste ga desetak dana bez brige i u tišini skupljati ispod 38 kn. prošlo cca 10 000 kom.
-
sada se pomamili za papirom.... a mogli ste ga desetak dana bez brige i u tišini skupljati ispod 38 kn. prošlo cca 10 000 kom.
To su bili padajuci nozevi
-
onda ih je netko vrlo vješto hvatao! bez i jedne jedine porezotine!
-
Nesto je previse informacija o ovoj dionici zadnjih tjedan dana
1.Novi igrac sa 81228 dionica( od koga kupljene?)
2. Nova igracica pod brojem 7
3. Vec dvije grupe dionicara sa +5% glasackih prava prijavljeno za skupstinu
Sta ce se tu drugi tjedan skuhati?
-
Nesto je previse informacija o ovoj dionici zadnjih tjedan dana
1.Novi igrac sa 81228 dionica( od koga kupljene?)
2. Nova igracica pod brojem 7
Sta ce se tu drugi tjedan skuhati?
E moj Lemi, ovi ti je najtajenstvenija dionica na ZSE, niko ništa nezna, a sve se vrti u tišini. Glavno da nas je CERP napustio. Sada će mo polako,polako,polako skupljati u tišini ,pa šta bide ? Ne mogu vjerovati da može biti niže od ove razine.
-
tri grupe kolega! prekjučer objavljena prva, ove dvije danas. u ovoj bančici se uvijek nekaj događa, samo se nikad nezna kaj!
-
tri grupe kolega! prekjučer objavljena prva, ove dvije danas. u ovoj bančici se uvijek nekaj događa, samo se nikad nezna kaj!
Imate pravo, ovu trecu nisam nekim razlogom otvorio. A sad je malo jasnije jer znamo prodavace velikog paketa.
-
Trezor krece u kupnju 2,22% dionica ili cca 20000 kom.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun